Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
sapip
toto je clanok? kazdy den sa treba zapacit hoci aj takymto priblblym clankom. zumpa novinarskej obce tu asi pracuje
Iv8
jim k tomu nepomůžu. Není to můj "šálek kávy".
Mazda je jednou z najspoľahlivejších automobiliek na svete a robí významné pokroky v odľahčovaní vozidiel a v zdokonaľovaní benzínových motorov. Hyundai urobil za posledných 8 rokov neuveriteľný pokrok a dobehli , dokonca v určitých oblastiach aj predbehli Nemcov.
PS. Myslím si ,že si zle porozumel koncu môjho príspevku.
-Neviem prečo tu ťaháš turbomotory ? Pýtal si sa na pokrok a odpovedal som benzínovým motorom (atmosférický) , neporovnával som atmosféru s Turbom , len som oznámil kde Mazda urobila pokrok oproti ostatným .
-Autá od Mazdy sú iné od škodovky v tom , že majú "emócie" a je cítiť , že to auto robili Japonci s nadšením , nič také u škodovky nevidím , ako keby robili iba vysávač ..
K motorům od mazdy, ok, tady je vidět pokrok. Alespoň marketingový, co se užívání týče, nepřijde mi jízda novou sky-active technikou v ničem ohromující v porovnání s japonskými motory před 15 lety. Já vím, je jiná doba a je rozdíl prohánět japonský "eurodvojkový" a "eurošestkový" motor.
No a teď to přijde. Jak se, prosím tebe, pozná, že má auto emoce? Jak poznáš, že ho Japonci dělali s nadšením? Víš, i ta mazda (6) i ta škoda (oct) je jenom výrobek, stroj, tak jako vysavač. Jak se tady dají poznat emoce a nadšení pracovníků, to mi není jasné. Ale třeba se dočkám a vysvětlíš mi to. Nebo mě osvítí něco, co osvítilo tebe.