Novinky
Rozhádzané línia, subtilný dojem, no jasné, dizajn robil ženská. Máte to na autofun. Ach, ešte niekto me chce presviedčať o super dizajne na rozdiel od X6?
Týjo, tak Z😱 prý designovala žena [odkaz] ! Stejně jako Acuru TL. Tak to je velmi překvapující zjištění. 😄 :yes: Pamatuju si, že ještě před pár lety Acura vůbec netušila, jakým způsobem se má ubírat její další design. Tak to vyřešili hodně elegantně - ženský pohled na věc. :-!
ved Ti to 507 pisal uz davno 😄
Týjo, klidně věřím, odpovídá to na otázku, proč tomu autu tak zoufale chybí k.o.u.l.e.! Ale ty dokonalé finesy, např. klika zadních dveří ukrytá v okně, jak originální, člověka na první pohled napadne, není to třídveřák? >😁 Karoserie půlená lomením kolem horizontální středové linky, úžasné a opět velmi originální. Celé mi to připadá jako mírně připlácnutý lexus RX, prostě může to být cokoliv z asijské produkce, chybí tomu styl. :no:
Vždy som si prial aby po predstavení konceptu sa na sériovom aute toho menilo čo najmenej. Teraz by však bolo asi lepšie keby sa toho zmenilo čo najviac. Zvláštne veci plodí tá Honda v štátoch! 8-s
ale stejne je to zloba, cele auto
Jinak, mohl bys sem zkopírovat pár svých vět o nesmyslnosti koncepce auta typu X6, když teď udělá Honda kopii, asi to budeš vidět jinak, že. 😄 😉
Někde jsi četl, že bych psal, že jsem na tento typ aut změnil názor? Ale když už jsme u toho - tohle je spíš zvýšené kupé, než snížené SUV, což dává trochu více smyslu vzhledem je jeho využití. Pokud tedy nepovažuješ za jeho hlavní deal děsit auta v levém pruhu na dálnici. Vivat invenční X6! >😁
"tohle je spíš zvýšené kupé, než snížené SUV", jo, okecat se dá všechno, nějak tě, Kingu, ten "H"ologram poslední dobou musí na čele pálit, ztrácíš i zbytky soudnosti. :-!
Ale oni kopiruju X6??? Nie, podla mna kopiruju tak mozno INFINITI FX a v horsom pripade SsangYong Actyon. X6 nedoslo s nicom novym. To je ten pocit europy, ze je pupkom sveta, naprosto nepochopitelny. Asi ako zakladatel MPV je Renault Scenic... CHA CHA, ved MAZDA a HONDA mali take auta niekolko rokov pred tym
Navyse na toto sa aspon da pozerat, kde X6 je fakt skarede auto. Najkrajsie z tychto radoby suv coupe je INFINITI FX :yes😒br />
Ale celkovo ACURA Z😱 u mna :no:
Už jste se uklidnili, chlapci? Jestli ne, zkuste vlažnou vodu... tam dolů, prý to pomáhá. :-!
Neverim, ze sa im to ale s Z😱 podari, o taketo auta tam teraz ludia mat zaujem nebudu.
Proste najkrajsi crossover SUV a nejakeho coupe je jedonzancne INFINITI FX a to je jedine skoro SUV, ktore by som si vedel predstavit, ze jazdim aj ja ako kazdodenne auto
V USA je taraz kraiza horsia a Z😱 teraz urcite nie je to prave orechove. To by ACURA mala skorej spravit nejaky entry model
K SH-AW😱 kdybych hledal, tak na netu najdu, podobný PR článek i od konkurence.
Proč myslíš, že je to PR článek? Zadej si TL SH-AWD 6MT do googlu a najdeš další na toto téma na všech hlavních US portálech. Holt není všechno nejlepší na svjeťe, co má ve znaku vrtulku nebo OOOO. 😉
BMW sa podarilo len prave v EU trafit na strunu extra extravagantych ludi, co maju dost penazi. Nic menej nic viac... Mimochodom ja som pisal od zaciatku,ze to co spravili s X6 mohli aj s X5 a mali by SUV, co by este lepsie jazdilo. Ale bolo mi jasne, ze sa to bude predavat, nikdy som netvrdil opak.
Z toho mi je len z lahla zle, s 5GT a X6 mam tazku nevolnost
ludia v europe su ovce, proste cokolvek co spravi BMW, AUDI a podobne si kupia.Pri tom nad tym SsongYoung by mali nevolnosti rovnake
X6 nezalozilo triedu, take auta tu boli davno pred tym. A X6 sa dizajnovo ani trochu nepodarilo, je nevyvazene.
A pokud jde o základ této diskuse, moje první reakce byla na Kingovy výlevy o krásně vysochaném čemsi, kterému nemůže bmw konkurovat. To je legrační, je to podobné, jako bych se tu vypisoval jak se bude muset MB zamyslet nad svým CLS, když teď přišel úžasný CC. Tomu by ses smál, a já se můžu smát tím víc, jestli tu někdo chce odepisovat X6 argumentujíc touhle jednomotorovou hondí napodobeninou.
BMW ma taky 3er v USA v ponuke kolko motorov? 328i, 335i a koniec.
Lenze to je to, ze ten nadpis tu je Z😱 proti X6... preco nie Z😱 proti FX??? CC proti CLS je aspon opodstatnene, lebo CLS spravil po dlhej dobre prvy 4dverove coupe (ktore je navyse krasne).To ako keby v USA niekto napisal Panaemra proti Passat CC prave
Z😱 vobec nenapodobuje X6, ma s nim dizajnovo aj celkovou stabvou karoserie pramalo spolocne. Ked, tak s praotcom myslienky FX.
Potom uz len hovorim, ze Z😱 sa mi nepaci ani trochu, ale paci sa mi viac ako X6, Nema tak nevyvazeny obrovsky predok, ked pozeras zpredu a nizky zadok zozadu
A preco ma BMW iba 328i a 335i v USA? Lebo tak je to tam normalne a nikto by nepochopil, na co je ja neviem 8 motorov v jednom aute... Proste ina filozofia, to je vsetko
Jestli v siluetě toho auta vidíš více FX než X6 pak je to opravdu na brejle.
Jsou to zdatní plagiátoři, ti Japonci. Světová premiéra X6 byla vloni v březnu a v červenci 2008 už jezdily po Nordschleife první prototypy Z😱 s finální karoserií.