Novinky
To jsem netusil ze je v Nemecku tolik sulinu, presne 39549 😄
…opravdu smysluplnej příspěvek. Takovej názorově vyzrálej a duchaplnej.
Tak nám sem nahoď, které jiné auto si mělo těch 39549 sulinu koupit, aby jsi je nenazval sulinmi.
Treba Ibizu, stejna technika vyvazenejsi proporce vice mista v oblasti ramen a pro me navic i hezci auto. Jinak ja Skodovce fandim ale ne tak ze bych opevoval cokoli co vyrobi jako GTI, tomu by se libilo i houno na kolech pokud by melo znak Skody. Fabia se mi hrube nelibi, naopak o3 je super.
Takže když si někdo koupí něco, co se tobě nelíbí znamená, že je šulín???
V článku mě zarazila věta o tom, jak je Škoda dovozovou jedničkou. Zarazilo mě to proto, že v celkových prodejích je před Škodou Ford.
Přiznám se, že nevím, jestli má Ford v Německu nějakou výrobu, ale i tak bych řekl, že by logicky měl být dovozovou jedničkou on.
Přiznám se, že nevím, jestli má Ford v Německu nějakou výrobu, ale i tak bych řekl, že by logicky měl být dovozovou jedničkou on.
Ve výrobních závodech Fordu v D pracuje cca 12.000lidí přímo, nepřímo nedokážu odhadnout. Takže ano, Ford je brán v D jako domácí.
Ale Oktávka je nejvýše umístěným neněmeckým vozem ( teda jak se to vezme neněmecký😁)... Za to zaslouží určitě :yes:
Fordy se dělají v německém Saarlouis.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ahoj jossalito, co přesně ti vadilo na řazeni v Meganu? 😄
Ahoj, vadilo? Nevím, proč by mi mělo vadit. Já Megana nemám, vadit mi tedy nic nemusí.
Pouze jsem napsal to, že existují lepší a to je celé.
Pouze jsem napsal to, že existují lepší a to je celé.
Ano to nepochybně existují to je pravda, ale psal si, že jsi měl možnost s Meganem jet a na základě toho jsi dospěl k názoru, že převodovka není nejlepší a že není na pět hvězd. A mě jen zajimá v čem na konkurenci nestačí, co ti konkrétně vadilo. Stačí heslovitě napsat v čem na konkurenci nestačí, nemusí to být elaborát na čtyři normovaný A4 😉
Až si TY SÁM, vyzkoušíš konkurenci, tak SÁM POZNÁŠ, o čem jsi se tady pokoušel diskutovat a co jsi chtěl ZPOCHYBŇOVAT.
Takže je to čistě na tobě. :-!
Takže je to čistě na tobě. :-!
Čekal sem, že budeš mít problém vysvětlit co se ti zdá být pod úrovní konkurence. Inu žádná odpověď taky odpověď. 😉
K diskuzi potřebuješ někoho, kdo se orientuje. Bohužel, ty to nejsi. :-!
K tomu abych nebyl orientovaný stačí pouze to, že jsem nejel Hondou? 😄 No něco s tím udělám abych byl jako ty který měl možnost vyzkoušet kompletní třídní konkurenci Meganu. 😄 Je vidět, že jen plácáš a v tom Meganu si nejel. 😉 A je to škoda protože by tě možná mile překvapil. Doporučuji.
kompletne tabulky poradia podla znaciek aj podla modelov tak asi vie kde ich najde ale predsa len to tu dam: [odkaz]
z prvej 20tky rastli len skoda hyundai kia aj seat a este dacia a mazda , fakticky vsetko nedomace znacky
jedina domaca znacka ktora rastla je porsche aj to len o par kuskov, priznam sa necakal som taketo poklesy domacich znaciek
kazdopadne skoda mazda palce hore, pekne narasty :yes: :yes:
z prvej 20tky rastli len skoda hyundai kia aj seat a este dacia a mazda , fakticky vsetko nedomace znacky
jedina domaca znacka ktora rastla je porsche aj to len o par kuskov, priznam sa necakal som taketo poklesy domacich znaciek
kazdopadne skoda mazda palce hore, pekne narasty :yes: :yes:
Chce to trochu širší perspektivu při vynášení podobnejch soudů. Duo H/K rostlo velmi minoritně a v prodejích německých značek se projevují výkyvy v poptávce ještě nerozběhlých nebo připravovaných stěžejních modelů.
Audi čeká na novou A4, ta se bez diskuzí dostane velmi vysoko, BMW najelo rozvoj řady 3, skvělý prodeje 5 jen cizeloval nepatrným FL, čekalo se na novou X5. Fordu chybí nový Mondeo, Focus čeká na FL. M-B začne reálně prodávat C-Klasse až letos, chybí kombík, kterej bude v polovině roku. Opel v zásadě na svých a to má v supermini jen letitou Corsu a chybí konkurenceschopný SUV střední třídy. VW doplnil kombík Golfu v průběhu roku, letos novej Passat a Touran.
Audi čeká na novou A4, ta se bez diskuzí dostane velmi vysoko, BMW najelo rozvoj řady 3, skvělý prodeje 5 jen cizeloval nepatrným FL, čekalo se na novou X5. Fordu chybí nový Mondeo, Focus čeká na FL. M-B začne reálně prodávat C-Klasse až letos, chybí kombík, kterej bude v polovině roku. Opel v zásadě na svých a to má v supermini jen letitou Corsu a chybí konkurenceschopný SUV střední třídy. VW doplnil kombík Golfu v průběhu roku, letos novej Passat a Touran.
zarazil ma Fiat, lebo 500-vka ma narast 45%, ale celkovo ako znacka minus 7%. Myslim, ze keby Fiat nemal tu 500-vku, tak to moze Fiat uz rovno zabalit.
ved si pozri kolko bravo predalo v nemecku aut, predat na nemeckom trhu ( najvacsom v eu ) za cely rok 471 europskych aut nizsej strednej triedy to je snad svetovy unikat a svetovy rekord v negativnom slova zmysle , uz aj ssangyong actyon tam predal viac, fiat to uz bohuzial s bravom totalne zabalil nie tento rok ale uz asi pred rokom dvoma ked bol idealny cas na zmenu a prechod na novu geenraciu ale ta bohuzial neprisla.
Ja som len zvedavy dokedy fiat vydrzi vyrabat vsetky auta na baze jednej 500ky, to nemoze mat dlhodobo uspech, auta ako punto a bravo tu jednoducho mali zostat toto je hriesne a trestne takto tieto modely pochovat a vsadim sa ze na to fiat neskor doplati a bude lutovat
Ja som len zvedavy dokedy fiat vydrzi vyrabat vsetky auta na baze jednej 500ky, to nemoze mat dlhodobo uspech, auta ako punto a bravo tu jednoducho mali zostat toto je hriesne a trestne takto tieto modely pochovat a vsadim sa ze na to fiat neskor doplati a bude lutovat
Moc filozofii vše v derivátu FIAT 500 nerozumím. Já bych to nekoupil ani ženě..
Zato u PUNTA se facelit č.2 podařil.
S pěkným interierem a spolehlivými motory jeho malé prodeje nechápu.
Fiatu chybí lepší propagace a akce !
To ten Hjondé nás otravuje reklamou každý den.
Pěkný je výsledek dvojčete Punta - OPEL Corsa je za VW Polo na 2.místě! :yes:
A to se čeká na nový model..
Zato u PUNTA se facelit č.2 podařil.
S pěkným interierem a spolehlivými motory jeho malé prodeje nechápu.
Fiatu chybí lepší propagace a akce !
To ten Hjondé nás otravuje reklamou každý den.
Pěkný je výsledek dvojčete Punta - OPEL Corsa je za VW Polo na 2.místě! :yes:
A to se čeká na nový model..
tak to sme dvaja ktori v tom nemame jasno :yes😒br />
ok chapem , mala 500ka so strielajucim hravym malym dvojvalcom ok, pekne male zabavne sikovne imidozve autocko , ale preboha preco fiat chce vsetky auta teraz aby vyzerali ako napumpovana 500ka? To mi nedava logiku, jednak sa tym strati jedinecnost malej 500ky a jednak kto by chcel auto velkosti golfa ktore bude vyzerat ako 500ka na steroidoch a bude posobit umelo a nedostojne s kukucom maleho auta.
Fiat robi hlavne zle kroky, miesto toho aby vyvijal nastupca punta a brava tak s hraje s 500kou ale ta uz tiez nebude stale na vyslni a casom dojde aj na to ze aktualny dizajn 500viek bude uz uplne out, vsetko sa raz okuka a klasicky hatch a meno ako punto a bravo malo ostat, toto su velmi zle cistky na zlych miestach, ok zmizla barchetta alebo idea ale bravo punto? auta ktore boli bestsellery cele desatrocie a ktorych mena pozna cely svet? To ako keby nemci z astry spravili MPV a pomenovali ho napr opel KMN a astru by takto pochovali, toto nie je fakt dobry krok od fiata.
Este nedavno nas pritom sergio obstastnoval informaciami ze v r 2015 nove punto bude na beton [odkaz] , lenze ked talian povie na beton to je ako ked rom povie ze neukradol nic v zivote. U mna talianske auta uz davno stratili doveru a sympatie a nie je to tym zeby sa mi nepacili ale je to tym talianskym debilnym riadenim pristupom a celym tym ich podivnym spravanim sa k autam a legendam, skoda ich ale co mi mozeme s tym urobit, nic
ok chapem , mala 500ka so strielajucim hravym malym dvojvalcom ok, pekne male zabavne sikovne imidozve autocko , ale preboha preco fiat chce vsetky auta teraz aby vyzerali ako napumpovana 500ka? To mi nedava logiku, jednak sa tym strati jedinecnost malej 500ky a jednak kto by chcel auto velkosti golfa ktore bude vyzerat ako 500ka na steroidoch a bude posobit umelo a nedostojne s kukucom maleho auta.
Fiat robi hlavne zle kroky, miesto toho aby vyvijal nastupca punta a brava tak s hraje s 500kou ale ta uz tiez nebude stale na vyslni a casom dojde aj na to ze aktualny dizajn 500viek bude uz uplne out, vsetko sa raz okuka a klasicky hatch a meno ako punto a bravo malo ostat, toto su velmi zle cistky na zlych miestach, ok zmizla barchetta alebo idea ale bravo punto? auta ktore boli bestsellery cele desatrocie a ktorych mena pozna cely svet? To ako keby nemci z astry spravili MPV a pomenovali ho napr opel KMN a astru by takto pochovali, toto nie je fakt dobry krok od fiata.
Este nedavno nas pritom sergio obstastnoval informaciami ze v r 2015 nove punto bude na beton [odkaz] , lenze ked talian povie na beton to je ako ked rom povie ze neukradol nic v zivote. U mna talianske auta uz davno stratili doveru a sympatie a nie je to tym zeby sa mi nepacili ale je to tym talianskym debilnym riadenim pristupom a celym tym ich podivnym spravanim sa k autam a legendam, skoda ich ale co mi mozeme s tym urobit, nic
A vieš prečo Talianom vo Fiate nerozumieš? Lebo oni v podstate nie sú Taliani, len majú talianske korene. >😁 Ono celkovo na juhu európy, resp. pri mori ci uz ciernom alebo stredozemnom trva nejak dlhsie a na vsetko je cas. To je proste taká mentalita. Ked nejde o život nejde o nič. >😁
Na to rozvijanie 500 sa treba pozrieť aj z ekonomického pohľadu. Zanedbali sme vývoj iných modelov, ale tá 500 sa predáva ako teplé rožky. Spravíme prieskumy a vyšlo nám, že ľudia by prijali aj iné verzie (podobne ako Mini už nieje mini). Takže motory, prevodovky a platformu už máme, prifúkneme karosériu, výrobu posunieme do Srbska a ďalší oslík zatras sa je na svete. Že nevydrží naveky? No a čo? Dnes to ľudia chcú, dnes im to dáme. Zarobíme na jeho predaji a keď ten ošiaľ ustúpi budeme vyrábať niečo iné. Bohužiaľ dnes je taký trend a to nielen u Fiatu. Jasne automobilka v dobrej ekonomickej situácii si môže dovoliť nejaký ten exces na budovanie image, ale keď si v srač**ch tak vyrábaš/predávaš to na čom zarobíš aby si prežil. Z tohto kontextu mi ten ich postup zmysel dáva, aj keď ako potenciálneho zákazníka ma to neteší.
Na to rozvijanie 500 sa treba pozrieť aj z ekonomického pohľadu. Zanedbali sme vývoj iných modelov, ale tá 500 sa predáva ako teplé rožky. Spravíme prieskumy a vyšlo nám, že ľudia by prijali aj iné verzie (podobne ako Mini už nieje mini). Takže motory, prevodovky a platformu už máme, prifúkneme karosériu, výrobu posunieme do Srbska a ďalší oslík zatras sa je na svete. Že nevydrží naveky? No a čo? Dnes to ľudia chcú, dnes im to dáme. Zarobíme na jeho predaji a keď ten ošiaľ ustúpi budeme vyrábať niečo iné. Bohužiaľ dnes je taký trend a to nielen u Fiatu. Jasne automobilka v dobrej ekonomickej situácii si môže dovoliť nejaký ten exces na budovanie image, ale keď si v srač**ch tak vyrábaš/predávaš to na čom zarobíš aby si prežil. Z tohto kontextu mi ten ich postup zmysel dáva, aj keď ako potenciálneho zákazníka ma to neteší.
Fiatu chybí nové Bravo, včetně varianty kombi.
Bravo už koncem roku dostalo "nástupce" mimo Evropu..! :-!
Tady se prodávat nebude!?!
Myslím , že evropská verze by se hodila..
To , že po prodejních hitech - kombících Marea Weekend a Stilo Wagon není nyní v nabídce kombi žádné , je naprosto neodpustitelné!!! :no:
Pak se nemohou divit , že neprodávají.
Deriváty 500 každý nechce..jak už psal Topper výše!
A Punto musí pokračovat!
Jinak půjde FIAT do kytek.
A můžou prodávat Chrysler a Jeep.
Tady se prodávat nebude!?!
Myslím , že evropská verze by se hodila..
To , že po prodejních hitech - kombících Marea Weekend a Stilo Wagon není nyní v nabídce kombi žádné , je naprosto neodpustitelné!!! :no:
Pak se nemohou divit , že neprodávají.
Deriváty 500 každý nechce..jak už psal Topper výše!
A Punto musí pokračovat!
Jinak půjde FIAT do kytek.
A můžou prodávat Chrysler a Jeep.
a ver tomu ze fiat skutocne pojde do kytek ak punto nebude,
a podla mna aj s bravom casom opat budu v ponuke lebo fiat pride na to ze s 500kou sa neda nahradit legendy ako punto a bravo a ze ludia chcu aj klasicke dostojne hatchbacky a nie iba tie okate tluste vajicka vychadzajuce z 500ky,
len sa bojim aby opat uz nebolo neskoro a fiat sa stihol pozbierat ani nie tka kvoli fiatu ale skor ma trapi priznam sa uz buducnost chryslera a jeepu
a podla mna aj s bravom casom opat budu v ponuke lebo fiat pride na to ze s 500kou sa neda nahradit legendy ako punto a bravo a ze ludia chcu aj klasicke dostojne hatchbacky a nie iba tie okate tluste vajicka vychadzajuce z 500ky,
len sa bojim aby opat uz nebolo neskoro a fiat sa stihol pozbierat ani nie tka kvoli fiatu ale skor ma trapi priznam sa uz buducnost chryslera a jeepu
Prekvapilo ma kolko 458 sa predalo vzhladom na tu cenu a k tomu F12 s cenou okolo 300 tis. ....
Ježíš, bohatí němci nejsou eko přemýšlejnící a nekupují vysavače?? Kde máme názor breberky antidiesla? Kde jsou ovace na Teslu a spol?? >😒]
No já bych byl opatrný. Němci vyrábějí ve velkém větrnou energii a nevědí co s ní. Když vůdkyně Merkel zavelí a přidají se automobilky s pár elektronesmysly, může být situace změněna silou, zvláště pokud pustí bohaté Německo nějaký ten dotační chlup ..........
Kolik se toho prodalo na nemeckem trhu od mini? Kupodivu (aktualni prerostle mini me osobne nesedi) jich potkavam docela dost.
34 tis aut, 19 místo mezi značkami, před Volvem, Suzuki, Smartem, Chevroletem, Hondou nebo Mitsubishi
Diky. Takze pripocist to k prodejum BMW a mame BMW pred Audi, ale porad za MB. To je velice solidni vysledek pro MB a naopak vysledek hodny zamysleni pro BMW. Uvidime jak pomuze nova X5/X6 v pristim roce, od 2er zadne velke cisla ocekavat asi nejdou.
Je to pořadí značek, ne koncernů.
Slušná čísla musí udělat 4er, kdyby byl podobný poměr 3er a 4er jako u Audi mezi A4 a A5, což se dá předpokládat, tak prodeje budou někde kolem 25 tis.
Slušná čísla musí udělat 4er, kdyby byl podobný poměr 3er a 4er jako u Audi mezi A4 a A5, což se dá předpokládat, tak prodeje budou někde kolem 25 tis.
BMW a mini podle me ma smysl spocist kvuli audi, ktera ma sve vysledky jake ma i diky A1, proti ktere BMW stavi prave a jen mini. Az BMW vypusti na platforme mini planovane vlastni modely bude takove scitani postradat smysl.
Jinak 4er urcite slusna cisla udela, ale neco malo i na ukor cisel u F30.
Jinak 4er urcite slusna cisla udela, ale neco malo i na ukor cisel u F30.
Domnívám se, že spoustu prodejů tvoří verze Sportback a jestli si BMW dovolí udělat stejnou cenovou politiku jaku u 5er a 6er, tak verze GC bude dost drahá a prodeje nijak závratný.
Nemyslim ze mysleno bylo GC, ale klasicka 4er, ktera behem roku 2013 teprve nabihala.
se i přes krizi drží docela pěkně. Výsledky 911, Boxstera a GT-86 jsou impozantní.
:yes:
:yes:
Diskuzi chci "oživit" trošku z jiného soudku. Co říkáte na poměr aut s benzinovými motory (50,9😖 vs. auta s naftou (47,5😖?!! 😒 Není to zvláštní, že v Německu je právě tento poměr? Copak na to říkáte páni - tvrdí zastánci dííízlů s DPF či bez něj? 😉
Proč by to bylo zvláštní. Podíl dieselu v Německu nikdy nepřekročil 50%, poslední roky se motá někde kolem 47-48%. Dieselovým rájem a hlavním prosazovatelem je Francie, ta už je někde na 75%. Z velkých trhů je nad 50% ještě Itálie, Španělsko, těsně i UK a v celé EU15 je podíl kolem 55%. Německo byla a je největší bašta benzínu v Evropě. A řekl bych, že Německo někde kolem té poloviny zůstane i v příštích letech díky nástupu nových turbobenzínů a relativně velkému podílu sportovních a luxusních aut. 😉
To záleží na tom, o jaké vozy jde. Pokud se tam zahrnou nákupní tašky, se kterými se jezdí na nákup do vzdálenosti 3km, je relativně nízký poměr dieselových motorů logický.
Pokud bys však hodnotil jen vozy, se kterými se opravdu jezdí (například do práce více jak 40 km každý den), bude těch dieselů okolo 80% Pořádnému chlapovi patří do ruky pořádné auto. A takové auto nemůže mít pod kapotou jiný motor, než diesel. Menšina metrosexuálů a jiných ulízaných * možná preferuje benzínové vozy s kosočtvercem na kapotě, na volantě i na sedadle, ale ještě se nesmí zapomenout, že jsou tady výjimky: chlapáci do 30 let, "pilotující" bazarové zázraky se stočeným tachometrem a slabým atmosférickým motorem, kteří si představují že řídí Lamborghini... :no: Naštěstí tahle etapa řidičského vývoje obvykle přejde už po prvních 100 tis km společně s první havárií. :-!
Pokud bys však hodnotil jen vozy, se kterými se opravdu jezdí (například do práce více jak 40 km každý den), bude těch dieselů okolo 80% Pořádnému chlapovi patří do ruky pořádné auto. A takové auto nemůže mít pod kapotou jiný motor, než diesel. Menšina metrosexuálů a jiných ulízaných * možná preferuje benzínové vozy s kosočtvercem na kapotě, na volantě i na sedadle, ale ještě se nesmí zapomenout, že jsou tady výjimky: chlapáci do 30 let, "pilotující" bazarové zázraky se stočeným tachometrem a slabým atmosférickým motorem, kteří si představují že řídí Lamborghini... :no: Naštěstí tahle etapa řidičského vývoje obvykle přejde už po prvních 100 tis km společně s první havárií. :-!
Proč myslíš, že "pořádnému chlapovi....,,..než diesel? tomu nějak nerozumím. Že by to bylo kvůli spotřebě(samozřejmě jen té papírové, né skutečné), či výkonu(pro případ předjetí)? Či snad kvůli pořizovacím a servisním nákladům? 😉
Ještě to doplním. Nemám nic proti dieselmotorům, pokud se o ně řidič stará. Jenže většina těch našich rádoby řidičů myslí jen na "nízkou" papírovou spotřebu. A nestarají se o jejich údržbu. To se pak projevuje "krásným" traktorovým zvukem, který je chtě-nechtě slyšet v okolí a co víc i uvnitř vozu. Stejně tak jako ta spousta firem, které inzerují jak lehce filtr pevných částic odstranit, čímž emise nádherně stoupají. A cesty 40 km denně, i více, k jeho regeneraci stejně nepomůžou.
Ale kdepak. Především, s dieselem se lépe jezdí. Zátah s plochou charakteristikou v celém spektru otáček je pro praktický provoz jistě příjemnější, než zvadlý charakter v 80% otáček a výkonová špička ve 20%. Ženským je to jedno, chlapi si chtějí řízení užívat.
Za druhé: traktorový zvuk slýchám jen u starých francouzských a italských dieselů. A těch je na silnici zaplaťpánbu čím dál tím méně.
Za třetí: spočetl jsem si, že 40 km denně stačí i na regeneraci DPF. Pokud to tedy není 40km z Horních Počernic do Ruzyně apod.
Za čtvrté: odstranit DPF je svinstvo. Auto s vysokotlakým vstřikováním bez DPF nemá ve městě co dělat.
Ostatní jsem už napsal a stojím si za tím.
:-!
Za druhé: traktorový zvuk slýchám jen u starých francouzských a italských dieselů. A těch je na silnici zaplaťpánbu čím dál tím méně.
Za třetí: spočetl jsem si, že 40 km denně stačí i na regeneraci DPF. Pokud to tedy není 40km z Horních Počernic do Ruzyně apod.
Za čtvrté: odstranit DPF je svinstvo. Auto s vysokotlakým vstřikováním bez DPF nemá ve městě co dělat.
Ostatní jsem už napsal a stojím si za tím.
:-!
"Ženským je to jedno, chlapi si chtějí řízení užívat." - a tak si koupí dieselový motor >😁 :yes: To je další příspěvek na Zlatý ventilek. Myslíš to opravdu vážně nebo si z náš děláš srandu?
Zbytek nemá cenu hodnotit, tvoje názory ukazují, že oblast automobilismu je ti opravdu cizí a že jí příliš nerozumíš... Ale to je v pořádku, všichni nemohou znát všechno. :-!
Zbytek nemá cenu hodnotit, tvoje názory ukazují, že oblast automobilismu je ti opravdu cizí a že jí příliš nerozumíš... Ale to je v pořádku, všichni nemohou znát všechno. :-!
bohužel autor článku (už u nás nepracuje), uvedl čtenáře v omyl. Správně je žebříček prodejů v Německu následující:1.Škoda octavia,2. Škoda Superb, 3.Škoda RAPID, 4.ŠKODA Fabia,5.Škoda YETI,6.Škoda ROOMSTER. Ostatní vozidla se v Německu neprodávají. Tímto se redakce omlouvá. 😄
Podoba s kórejským trhom je až zarážajúca...
Jinak já mám taky dost zkušeností s VW a Škodou a nejsou zrovna valné... a v těch statistikách se taky neprojevují nejlépe. Na vrcholu se stabilně za delší dekádu drží akorát ta Toyota...
Já tvrdím, že dneska jsou ty rozdíly v kvalitě a spolehlivosti tak malé, že jsou zanedbatelné a záleží na konkrétním kusu. Znám spousty Fr. aut, co vdržely více, než jejich vrstevníci z VW, kteří měli fatální problémy už kolem 30-50 tisíc km ( a mohu jmenovat z rodiny i blízkého okolí) a zas naopak.... Znám rozsypané BMW i Audiny po pár tisících km od nova, ale i jiné značky, Kii, Fordy,..... Je velmi troufalé v roce 2014 tvrdit, že je na tom VW lépe, než konkurence.... není... už ne.
VW má tu výhodu, že těží z dobré minulosti, dělá hlíbivá, povedená auta s dobrými vlastnostmi, ale kvalita a spolehlivost už tam neni tak nadstandardní, jako tomu bylo za dob starých TDI a MPI motorů....
Ze statistik na STK poznáš akorát tak jak se majitel stará o auto. A vzhledem k tomu, že "lepší" značky nabízejí službu "přípravy na STK" a s tím spojeného "splnění STK", to by bylo, aby se neumísťovaly na špici.
Takový Renault má pověst až to bolí, ale slyšel jsi za posledních sedm-osm let o nějakém průšvihu nebo problému? Neslyšel. To samý ten Fiat.
Zato jiné značky musí vyrábět dvakrát víc motorů než aut... 😉
Tuto pravdu ti potvrdí i někteří majitelé.... přibývá těch, kteří už VW nechtějí do domu, stejně jako jsou ti, co nechtějí Francouze/Italy.... 😄 nevybereš si 😄
A co se STK týká, tyto statistiky mají vypovídací hodnotu, jistě ne ve smyslu absolutní kvality auta, ale také ne ve smyslu, jak se majitel stará o auto.
Spolehlivost se snižuje. Máš relevantní info o výskytu závad na ujetý objem km? Nebo z čeho čerpáš?
VW je kvalitne vyrobene nebo kvalitne smontovane nebo kvalitne navrzene 😉
Ale ještě nikdo mi nevysvětlil, jak se ve statistice ze STK projeví odpálené turbo, přeskočené rozvody a vadné vstřikovače 😄
On ten Renault vážně moc kopanců nedělá, to sám dobře víš. A jestli se ti nelíbí ta poznámka o motorech, šlo o pouhou nadsázku.
Odpálené turbo se v STK z podstaty nijak projevit nemůže, víš to ty, ví to každý, Problémem těchto debat je, že mluví-li se o kvalitě, kterou statistiky STK z části reflektují, vezme nějaký jouda tuto statistiku jako absolutní měřítko a druhý jouda následně vytáhne turbo a začne "protiargumentovat". Dětská hra. :-!
Závažné závady si snad majitel pohlídá, takže auta s vytahanými rozvoďáky a prasklými hlavy motoru , vysypanými turby, či nefunkční elektrikou na STK nejezdí 😄
Takže ohánět se touto statistikou je naprosto nesměrodatně 😐
Na závažné závady z hlediska spolehlivosti, tj. auto zůstane stát na cestě, jsou jiné statistiky růz. autoklubů provozujících odtah a anděl služby apod. Nevím jak jinak vůbec dostat nějaká data k posouzení spolehlivosti.
V principu žádná statistika tvořená více či méně tvrdými daty není schopna dát absolutní odpověď na otázku, který výrobce či model je kvalitní nebo spolehlivý, tím méně pak různé "consumer´s reporty" a vůbec už ne hlášky diskutérů ACZ založené na "vlastní" zkušenosti nebo "Jardy, kerej má servis a řikal..."
Pozn. Hodnota je vypovídací ne vypovídající. 😉
Edit: Abych se trochu rozepsal, "příprava na STK" je skutečně téma, který v mym okolí řešil akorát tak děda se 120kou a se kterym se ještě setkávám na bavoráckých nebo alfáckých fŕech, okupovaných mlaďochy s holym zadkem a starou rachotinou. U nových nebo zánovních aut to nikdo neřeší nebo by řešit neměl, v Německu už vůbec ne. Samozřejmě, že výstup z kontrol STK má nedostatky a rozhodně nepodává žádnou všeříkající výpověď o spolehlivosti toho kterýho modelu, svůj smysl ale rozhodně má. Jak říká Dinar, rozhodně vyšší, než všemožný consumer's reporty, založený imho hlavně na subjektivním vztahu k značce / konkrétnímu vozu. Nebo si někdo myslí, že je to náhoda, jak vysoko se umísťuje v TUV reportech taková Toyota nebo Mazda?
A ještě něco - kvalita nerovná se spolehlivost. Čistě teoreticky lze postavit auto ze špičkových materiálů s parádním dílenským zpracováním, jehož spolehlivost ale bude např. kvůli neodladěný elektroinstalaci stát za starou belu.
Já spíše vycházím ze zkušeností aut kolem rodiny a tam ať chci, nebo ne, tak vidím, jak kvalita šla dolu, když jedeš do servisu s rok starou Oktávkou, protože ji nenapíná řetěz, když ti u VW po 35tis vykáže službu lambda a zvlní se přední kotouče a to s tim jezdí otec, kterej ani neví co je rychlá jízda... atd atd.... A tyhle více či méně kvalitní čísla to jen podporují... Bylo by hezké mít alespoň na statisticky významném vzorku vozů od každého modelu přesný popis "chorob" a průběh kilometrů... to je však utopie 😄
P.S. Jarda, kterej má servis většinou říká, že vochtáfka ftédéí je to nej co můžeš mít >😒]
1) Prebrali oteze designu?
2) Nejdale ve vyvoji?
3) Nejkvalitnejsi auta?
1) Mozna tak Mercedes, BMW
2) Jiste BMW zamakalo, proto se jeho vyvoj odrazil na cene znacky. Na teto urovni jsou ale take japonci. Ostatni z D3 jsou pozadu a o VW uz ani nemluvim.
3) Porad vedou Japonci
Je tím francouzský trh méně "divný", protože pak už následují i nefrancouzská auta? Není, jen prostě Francie nemá tolik automobilek. V těch Top 11 mají 3 značky😒br /> - Renault Twingo - Clio - Captur - Megane - Scenic
- Peugeot 208 - 3008
- Citroen C3 - C4
Ano, mohla by tam třeba být ještě 308... no, za rok tam asi bude.
v nemecku dominuju nemci, vo francuzsku francuzi v taliansku taliani a aj u vas dominuje domaca skoda ,
len si zober Vas trh. V prvej 10tke mate 6 skodoviek !!! , 11ty je tusim yeti cize dalsia skoda!!! a to sa pritom jedna o jedinu znacku
nepochybne keby ste vyrabali viac znaciek tak by prva 10tka bola kompletne ceska, nic na tom divne nie je, tak to v eu chodi. V spanielsku je prva ibiza v rumunsku logan u vas octavka v nemecku golfik vo francuzsku tusim clio vo svedsku volvo V70 v cine vladne cinsky wulling honguang 😉 kazdy kupuje domace produkty lebo co je doma to sa pocita 😉
[odkaz]
Proč by měl být trh v Jižní Koreji jiný? Jen méně bystří si zlikvidují své výroby a výrobky a kupují konkurenci.
Jinými slovy, to že Korejci kupují převážně korejská auta má také jiné důvody, než proč Němci kupují auta německá. To k tomu Klaudiovu prvnímu příspěvku.
EDIT: Doplním jedno video. Ať se místním klikačům otevřou oči. Ale obecně, oni se tam mlátí dost často. Čím více na východ, tím je tato parlamentní "kultura" častější.
[odkaz]
Němci berou svoje výrobky jako top a proto je i kupují. Netýká se to jen aut ale i např. domácích spotřebičů(Miele, Siemens, Bosch).