Mne sa tento štýl malých SUV celkom páči. Ale čo my najviac vadí pri tomto koncepte, že výrobcovia ignorujú 4x4. Aspoň keby tam dali "posratý" Haldex. Lebo ináč s malým SUV zapadnete aj na trávniku pred domom. A v zime by sa takáto pomôcka určite hodila ! Či už v zasneženom meste alebo pri lyžiarskych výletoch na horách. ;-\
Pierro
0
No mne skôr táto móda malých psudo-SUV príde ako dobrá zhovadilosť. SUV by malo byť auto s pohonom 4x4 a velkým priestorom nech už v kabíne alebo aj v kufri. Tieto malé somáriny na kolách nesplňujú ani jedno ani druhé a dokonca ani nemajú pohon 4x4... :-!
Klaudius
0
Rozdiel medzi SUV a off-roadom...?
Pierro
0
ty nepoznáš rozdiel mezi SUV a offroadom?? Skôr si poďme povedať rozdiely mezi SUV a týmito rádobySUV... 😐
0
SUV je auto bez redukcie a uzáveru diferenciálov, čo OFF-ROAD má vždy ty tupec. Chceš povedať, že aj LAND ROVER DEFENDER , LADA NIVA a JEEP WRANGLER sú SUV, ty blb.
0
Danielku, takže podle tebe je Forester min gen. OFFROAD. Tak pro pučení, tuhý nápravy, žebřinovej rám, uzávěry dif., redukce. Tak až teď můžeš začít joudo machrovat.
0
Tak toto jsou podle Tebe zásadní rozdíly mezi SUV a offroady? Ventilek, prosím 😄
0
Ty tupec a aké sú to potom rozdiely?
IPace
0
Sports Utility Vehicle myslim vyzni samo za sebe tak jako Off-Road, jaksi to ze je urcenej na jizdu mimo silnici a tedy do terenu je v nazvu jen te druhe skupiny, nevim kdo prisel na blbost ze SUV by melo mit velkej kufr nebo dokonce 4x4 a to ze to nekdo napise treba na wikipedii jeste neznamena ze to tak je 😄 , ja si treba pod pojmem SUV predstavuju Porsche Cayenne Turbo S a pritom kdejaka Oktavka Kombi ma vetsi kufr, proste Turbo S ma jen dostatek prostoru a dostatek vykonu na "sportovnejsi jizdu" ale do terenu bych s nim nikdy nejel us jen proto ze ty zakladni 21" by po prvnim tvrdsim kontaktu s nejakym "kaminkem" rychle ukazali ze na teren opravdu nejsou, pojem 4x4 proste neznamena ze to je urcene do terenu, i spousta sportaku ma 4x4 a presto s jejich svetlou vejskou ma majitel casto problem i s retarderama nebo obrubnikama 😄
dareba
0
ted ti ale nerozumim: SX4 - ctyrkolka, Sedici - ctyrkolka, Urban Cruiser - ctyrkolka, Yeti - ctyrkolka
to zrovna neberu jako ignoraci 4x4, nebo ?! a ta Corsa SUV jakbysmet
acALIEN
0
Doufam, ze ta hruba retus je hodne mimo, protoze jinak je to zatim osklive, az hnusne..
to zrovna neberu jako ignoraci 4x4, nebo ?! a ta Corsa SUV jakbysmet