Novinky
Magister
2
Je vidět, že je po krizi, když značky chtějí nabízet další sporťáky.... Ale proč ne! Hlavně stop unifikaci...
webpaja
2
Právě díky unifikaci dílů, který nejsou na první pohled patrný se dá očekávat rozvoj podobných modelů 😉
Magister
0
Myslel jsem unifikaci designu...ať je a co koukat.
Emel
3
Japonské značky měly vždycky spoustu sportovních modelů... jen se ne všechny vozily k nám. Nissan měl řadu Silvia (180SX, 200SX, 240SX), Zetkovou řadu (300ZX, 350Z), špičkový Skyline... a pak ještě různé podivnosti typu 100NX.
lamal
1
Problem sa vola Andy Palmer, ten d.ick to pomaly vsetko premeni na lifestylove ´sportaciky´ s elektro pohonom a CVT ... namiesto toho aby konecne nissan nadviazal na svoju bohatu historiu sport modelov ... fanuskovia su bohuzial odkazani na stare modely
pelikoš
1
nissan navždy 😉
Emel
0
Qashqai dCi toujours! 😉
A co 350Z to je normální hatchback? Já myslel že je to malé sporťák, ale proč ne ať jich dělají více, jen ať nezruší nebo nenahradí GT-R R35!! 😄
je co? Resp. retro něco, ale co? Vypadá to totiž velmi dobře.
Mohl by to být retro Datsun 510
[odkaz]
Nebo něco podobného...
[odkaz]
Nebo něco podobného...
Ano, vychází to z 510. Takže Nissan bude cílit hlavně na US a JPN trh, tady to auto nikdo nezná. [odkaz]
Vypadá to, že Evropa zůstane vůči nové vlně dostupných zadokolek rezistentní. Koneckonců, Toyobaru tady nijak nefičí, Genesis už vůbec ne... 😒
Vypadá to, že Evropa zůstane vůči nové vlně dostupných zadokolek rezistentní. Koneckonců, Toyobaru tady nijak nefičí, Genesis už vůbec ne... 😒
Zajímavé je, že se to neobjevuje ani v článcích. Předpokládal bych, že je to z nějaké tiskové zprávy... a že by Nissan opomněl zmínit, na jakých základech že to staví?
Já jako fanoušek Mazdy lidi s Nissanama znám a potkávám, takže mi 510 nemohla uniknout...
Toyobaru se nedaří vyloženě špatně, ne?
Já jako fanoušek Mazdy lidi s Nissanama znám a potkávám, takže mi 510 nemohla uniknout...
Toyobaru se nedaří vyloženě špatně, ne?
Ten koncept je pěkný, líbí se mi auta s antiaerodynamickými předky. 😉
trochu nechápu proč zmenšovat Z370. Když bude v nabídce malé sportovní auto vycházející z konceptu nahoře.