Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan zdvojnásobí nabídku sportovních aut

19 komentářů

Magister
Je vidět, že je po krizi, když značky chtějí nabízet další sporťáky.... Ale proč ne! Hlavně stop unifikaci...
webpaja
Právě díky unifikaci dílů, který nejsou na první pohled patrný se dá očekávat rozvoj podobných modelů 😉
Magister
Myslel jsem unifikaci designu...ať je a co koukat.
Emel
Japonské značky měly vždycky spoustu sportovních modelů... jen se ne všechny vozily k nám. Nissan měl řadu Silvia (180SX, 200SX, 240SX), Zetkovou řadu (300ZX, 350Z), špičkový Skyline... a pak ještě různé podivnosti typu 100NX.
lamal
Problem sa vola Andy Palmer, ten d.ick to pomaly vsetko premeni na lifestylove ´sportaciky´ s elektro pohonom a CVT ... namiesto toho aby konecne nissan nadviazal na svoju bohatu historiu sport modelov ... fanuskovia su bohuzial odkazani na stare modely
pelikoš
nissan navždy 😉
Emel
Qashqai dCi toujours! 😉
mischelin
A co 350Z to je normální hatchback? Já myslel že je to malé sporťák, ale proč ne ať jich dělají více, jen ať nezruší nebo nenahradí GT-R R35!! 😄
Emel
Nástupcem 350Z je 370Z... kupodivu 😉 .
Dinar
je co? Resp. retro něco, ale co? Vypadá to totiž velmi dobře.
Variotek
Koncpet idx ze kteréhi má vycházet právě nový sportovní vůz
Emel
Mohl by to být retro Datsun 510

[odkaz]

Nebo něco podobného...
Enthusiastic.driver
Ano, vychází to z 510. Takže Nissan bude cílit hlavně na US a JPN trh, tady to auto nikdo nezná. [odkaz]

Vypadá to, že Evropa zůstane vůči nové vlně dostupných zadokolek rezistentní. Koneckonců, Toyobaru tady nijak nefičí, Genesis už vůbec ne... 😒
Emel
Zajímavé je, že se to neobjevuje ani v článcích. Předpokládal bych, že je to z nějaké tiskové zprávy... a že by Nissan opomněl zmínit, na jakých základech že to staví?

Já jako fanoušek Mazdy lidi s Nissanama znám a potkávám, takže mi 510 nemohla uniknout...

Toyobaru se nedaří vyloženě špatně, ne?
Dinar
Ten koncept je pěkný, líbí se mi auta s antiaerodynamickými předky. 😉
Emel
No jasně... klasická BMW 😄
Enthusiastic.driver
No, pokud jsem dostal relevantní data, tak v Evropě se doposud podařilo umístit nějakých 7000 aut, což je za skoro 2 roky dost bída a kdovíkolik jich je přihlášených někde u dealera jako předváděčka.
pogo26
Jeden z dvojice konceptů IDx.
[odkaz]
Tady je mnohem víc fotek těchto dvou konceptů IDx - Nismo a Freeflow.
[odkaz]
beibej
trochu nechápu proč zmenšovat Z370. Když bude v nabídce malé sportovní auto vycházející z konceptu nahoře.