Novinky
a ja mu to preji. Jen at pekne vzkveta pod kridly VW group nebo kdo je ten novy majoritni vlastnik. Dulezite je, aby mel P. prostor na inovoce a to snad mit bude i podle tohoto podelu.
Tento Macan, neni takovy macek jako Cayenne, coz nevadi. Libi se mi moc.
:yes:
Tento Macan, neni takovy macek jako Cayenne, coz nevadi. Libi se mi moc.
:yes:
Trúfam si odhadnúť, že ročný predaj Macanov sa rýchlo prehupne cez 100.000, tak zostáva veriť, že Porsche to kapacitne zvládne. Macan :yes:
Porsche se v Macanovi esuvečkově takříkajíc našel, a to přesně tak jako se kdysi našel v devětsetjedenáctce, a nejen že se našel, všem ostatní ukázal, jak se dá udělat vůz kategorie SUV, který nepostrádá eleganci, šmrnc, šarm. Macan je pravé (SUV) Porsche!
Trvalo to přes dvě generace Cayennu, ale výsledek je skvostný. Tak skvostný, že v daném segmentu bude Macan přesně to co, je ve svém segmentu zase třeba Cayman či 911.
Neboť... Porsche je Porsche je Porsche... :yes: :-!
911 je poměrně drahým vozem, Macan bude spíše levným Porsche. Každý má stanoveno, co se po něm bude chtít.
Přesto si myslím , že se tolik SUV od Porsche neprodá.
Mají velké oči..
Levné to totiž není.
A na trh se chystají i jiné dříve jen supersportovní značky se svými SUV.
Jsem zvědavý , kdy vyjede SUV Ferrari.. 😉
Jen tak vynikne skutečnost, že se ve své třídě narodil nový král.
I takový Land Rover Evoque se vedle něj začne nervozitou lehce potit... 😄
Až budeš mít možnost, podívej se sám, porovnej sám, nic jiného se napsat nedá.
A tak se stalo Porsche dalším VWýdělečným obětním berákem nenasytné koncernové mašinerie. Chechtáky a portfolio mainstream pekáčů se jen pohrnou, ale z duše značky, kterou jsem měl kdysi i já v úctě, zbude pouhý skelet.
Já teda souhlasím. Nejedna prémiová (a k tomu sportovní) automobilka dnes SUV vyrábí, a když ne, tak aspoň plánuje.
Pro mne je Macan exkluzivním autem. Žádné offroady (na to tady máme úplně jiná auta), ale luxusní vozidlo schopné přepravit rodinu, a k tomu je opatřeno logem s obrovskou tradicí a odpovídající kvalitou.
Za mne :yes: