Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
grifith
Vážený pan autore, opravdu se domníváte, že na aktuálním trhu nenajdete žádné kombi s tak výkonným motorem(tedy kromě kolegyně koncernu)? Ten, kdo by si rád dopřál ještě výkonnější motor, může se poohlédnout u Renaultu, kde za 527 900 Kč dostane Megane Grandtour GT220.
Takže příště bude lepší trochu pohledat konkurenci 😉
Takže příště bude lepší trochu pohledat konkurenci 😉
Máte pravdu, Mégane GT220, který s faceliftem zrušili, se během ledna zase vrátil. Původně ale v ceníku faceliftovaného Méganu nebyl...
V tom samozřejmě máte pravdu a nevím, kdy přesně byl test sepisován, protože tento model se objevil až s novým ceníkem 21.ledna. 😉
Každopádně musím se přiznat, že testovaná konfigurace je opravdu vkusná a Leon na mě působí z koncernové rodiny nejvyváženěji. Bohužel jen a pouze u této verze, základní se dle mého až tak nepodařilo "harmonizovat".
Každopádně musím se přiznat, že testovaná konfigurace je opravdu vkusná a Leon na mě působí z koncernové rodiny nejvyváženěji. Bohužel jen a pouze u této verze, základní se dle mého až tak nepodařilo "harmonizovat".
Kde máte Astru ST? Ta nabízí 1.6 turbo s výkonem 132 kW a 230 nM.
Možná se jen těsně nevešla do této váhové kategorie. 😲 :😉 >😁
Neviem ako u vás v Česku ale u nás na Slovensku sa dá kúpiť aj Ford Focus kombi, ktorý nemá označenie ST a výkonovo stačí na tento Seat, je to 182 koňová verzia 1,6 ecoboost.
M4Touch
Nový Leon se prostě povedl, pro ty kdo se chtějí odlišit, mít sportovnější design a ještě ušetřit :yes:
A kde to sportovno mam hledat? V interieru nebo exterieru
Je to asi takovy sportak jako Ibiza, hlevne ty vesela svetla >😁
[odkaz]
Je to asi takovy sportak jako Ibiza, hlevne ty vesela svetla >😁
[odkaz]
Johny.Rico
... a proto jsem si ho precetl... a musim rict, ze neni spatny.
Dnes za me :yes😒br />
A krom toho... tohle auto vypada fakt bozsky!
Dnes za me :yes😒br />
A krom toho... tohle auto vypada fakt bozsky!
Ano, normálně testy pana Veverky (raději) moc nečtu, ale tenhle jsem zhltnul, a až na to srovnání s konkurencí, které se mi úplně nezdá, jsem byl mile překvapen. :yes: 😄
Súhlas, dnes bez výhrad. A Leon ST je vskutku jedna z najzaujímavejších volieb v triede, vstupovať dnes opäť do tej istej rieky, bol by minimálne vo fnále. :yes:
miromen
Sportovně vzhližejici rodinne auto. :yes:
Jen škoda toho pořad ne uplně vzhledneho interieru a to hlavně u nižšich vybav.
Jen škoda toho pořad ne uplně vzhledneho interieru a to hlavně u nižšich vybav.
Dle zmensene fotky jsem puvodne myslel ze jde o test Golf
[odkaz]
[odkaz]
Jinak to sportovne vyhlizejici , nevim. Predek normal a mozna ten zadni naraznik, ale i ten s hodne odrenyma usima 😉
[odkaz]
[odkaz]
Jinak to sportovne vyhlizejici , nevim. Predek normal a mozna ten zadni naraznik, ale i ten s hodne odrenyma usima 😉
neuveritelne sterilne a nudne a zastaralo posobi ten golfik z tejto fotky ked si to porovname s tym paradnym leonom, seat odviedol perfektnu pracu :yes:
"Ne úplně vzhledný interiér"....hlavně u nižších výbav. Ano, to si tedy trefil. Mezi Reference a FR je i přes stejnou architekturu vnímaný rozdíl vyloženě dramatický.
šmoula nešika
Redakce nevybrala na obrázek zrovna ideální záběr, rozzuřené oplastování vypadá u široce vyřízlého vstup do kufru trochu tuzersky. Tady má u mě plný počet sladká ***ka hatchbacku. Ale jinak v dané specifikaci uhh... Žádné zábradlové hagusy jako má fabia, boční profil naprosto fantastický [odkaz] :yes: :yes: :yes: Hodně dělají nádherná 18palcová kola, těm byl dál před svými oblíbenými tmavými přednost i u hatche (a nevěřili byste, kolik dělá u kombíkového i30 antracitní odstín ráfků). Uvidíme naživo u levnějších verzí, ale Leon FR je zrovna jedno z aut, kterým i obyč bílá nebo červená skvěle sedne.
:yes: Nejlépe vypadající kombi třídy.
:yes: :yes: opravdu skvěle vypadající,atraktivní kombi a mnohem přitažlivější než golf, palec nahoru Leonu >😁
Chce to taky jinou barvu, než trendy bílou, v té totiž často vypadají podobně orientovaná kombi jako "splašená sanitka". Ve tmavé barvě by zmizely i ty dvě "díry" na zádi (viz titulka).
Kdo z dnešní mládeže ještě pamatuje bílé sanitky?
Ještě bílá kola... 😉
Ještě bílá kola... 😉
Souhlasím, že bílá není u větších ploch ideální. Ale tmavou barvu bych nechtěl. Ani stříbrná není k nelakovaným kolům ideální. Ale tento odstín [odkaz] z O RS... mmm.
Jo, ten černý plast a pod ním výřez pro koncovku není nic moc. Hlavně z toho plastu až bolí oči.
shollo
"S trochou šikovnosti se pak spotřeba dá mimo město stlačit na pět litrů, na dálnici při 130 km/h motor točí 2900 min-1 a v průměru spálí 6,9 l na 100 km.
Trochu komické, keď na pripojenom obrázku svieti spotreba 11,5 l/100 km.
Trochu komické, keď na pripojenom obrázku svieti spotreba 11,5 l/100 km.
zlysoused
mi nikdy k srdci nepřirostli, vždy to pro mě byla umělá automobilka a stále je, ale tomuto Leonu musím zvednout palce. :yes:
Philip1
Porovnávat tohoto Leona s Octavii RS je jako porovnávat BMW i3 s Teslou S. Oba mají benzinový čtyřválec, stejně jako i3 a Tesla mají elektromotor. Jediný rozdíl ale není cena.
RS má vynikající jízdní vlastnosti, výrazně silnější 2,0 TSI, lepší dynamiku, o 100 N.m. vyšší kroutící moment, 0-100 o jednu sekundu lepší zrychlení, lepší výbavu a dle mého subjektivního posouzení i sportovnější vzhled. Ano, nemá ledky a nemá adaptivní tlumiče. Ale to z Leonu nedělá auto srovnatelné s Octavii RS.
Pokud, pane Lukáši Vaverko, srovnáváte Octavii RS a tohoto Leona, pak vážně pochybuji o vaší odbornosti. Porovnávat 220 koní 350 N.m. s 180 koňmi 250 N.m. je opravdu velký krok vedle. :no😒br />
To už mi přijde bližší toto srovnání😒br /> Škoda Octavia III RS TSI vs. Subaru WRX STi
Tam je v cenách téměř půl milionu. Tolik peněz už nějaké ty vteřiny při zrychlení s pevným startem a pohon jen předních kol smáznou 😄
Zajímavé je zrychlení s letmým startem. Doporučuji kouknout na video 😄
[odkaz]
RS má vynikající jízdní vlastnosti, výrazně silnější 2,0 TSI, lepší dynamiku, o 100 N.m. vyšší kroutící moment, 0-100 o jednu sekundu lepší zrychlení, lepší výbavu a dle mého subjektivního posouzení i sportovnější vzhled. Ano, nemá ledky a nemá adaptivní tlumiče. Ale to z Leonu nedělá auto srovnatelné s Octavii RS.
Pokud, pane Lukáši Vaverko, srovnáváte Octavii RS a tohoto Leona, pak vážně pochybuji o vaší odbornosti. Porovnávat 220 koní 350 N.m. s 180 koňmi 250 N.m. je opravdu velký krok vedle. :no😒br />
To už mi přijde bližší toto srovnání😒br /> Škoda Octavia III RS TSI vs. Subaru WRX STi
Tam je v cenách téměř půl milionu. Tolik peněz už nějaké ty vteřiny při zrychlení s pevným startem a pohon jen předních kol smáznou 😄
Zajímavé je zrychlení s letmým startem. Doporučuji kouknout na video 😄
[odkaz]
A co RS porovnávat rovnou s M5tkou? Těch pár koní navíc ten rozdíl v penězích neobhájí..... >😁 >😁 >😁 >😁
V ORS III sem nejel (ale pochybuju že bude tolikrát lepší a rychlejší než TDI), ale s Imprezou WRX STI sem měl tu čest... je vidět, že si tohle auto asi viděl jen na plakátě, protože i WRX verze (169kw) Oktávii na okrsce vypráší kožich (i na tu akceleraci). Natožpak STI s 300 konmi pod kapotou....
Ve videu Oktávka vede jen na 6tý převodový stupeň (to znamená že nastavily test tak, aby vyhrála)... a pochybuju že v tomhle v realitě někdo bude závodit... To už si rovnou mužu říct, že třeba s plnou nádrží dojede dál Naftová fabie, než Porsche 911 a proto je lepší....
Pochybuju, že Leon 1.8 bude v reálu výrazně pomalejší.. takže klídek :-!
V ORS III sem nejel (ale pochybuju že bude tolikrát lepší a rychlejší než TDI), ale s Imprezou WRX STI sem měl tu čest... je vidět, že si tohle auto asi viděl jen na plakátě, protože i WRX verze (169kw) Oktávii na okrsce vypráší kožich (i na tu akceleraci). Natožpak STI s 300 konmi pod kapotou....
Ve videu Oktávka vede jen na 6tý převodový stupeň (to znamená že nastavily test tak, aby vyhrála)... a pochybuju že v tomhle v realitě někdo bude závodit... To už si rovnou mužu říct, že třeba s plnou nádrží dojede dál Naftová fabie, než Porsche 911 a proto je lepší....
Pochybuju, že Leon 1.8 bude v reálu výrazně pomalejší.. takže klídek :-!
Měl jsem tu čest s oběma vozy. Neříkám, že jsou srovnatelné, to určitě ne. Však jde o naprosto odlišnou koncepci jak podvozku tak i hnací soustavy. Ani neříkám, že Octavie je lepší, rychlejší, dynamičtější. Jen chci velmi důrazně podotknout, že není o tolik horší.
K těm okreskám, zrychlení 30-120 je u obou téměř stejné, nad 130 dochází Octavii dech, pokud pojedeš na okreskách tak Octavie sice tempo s Imprezou neudrží, rozdíl nebude nikterak drastický. A troufám si tvrdit, že rozdíl by byl stejný jako OIIIRS a Leon s 1,8 TSI. Nebo snad 100 N.m. a 40 koní navíc, se neprojeví?
K těm okreskám, zrychlení 30-120 je u obou téměř stejné, nad 130 dochází Octavii dech, pokud pojedeš na okreskách tak Octavie sice tempo s Imprezou neudrží, rozdíl nebude nikterak drastický. A troufám si tvrdit, že rozdíl by byl stejný jako OIIIRS a Leon s 1,8 TSI. Nebo snad 100 N.m. a 40 koní navíc, se neprojeví?
To by mě zajímalo, v čem ta tvoje "čest" spočívala? Nejspíš v usednutí na zadní sedačku, protože výrokem, že rozdíl mezi RS a STI na okresce nebude nikterak drastický, ses stal hlavním favoritem na vítezství ve zdejší slavné anketě Zlatý ventilek.
Ten rozdíl je tak drastický, jako by sis dal závod na 100 m s Boltem 😄
Ten rozdíl je tak drastický, jako by sis dal závod na 100 m s Boltem 😄
Srovnatelné určitě nejsou. ORS je rychlý dálniční cesťák/stěhovák, spíš bych si uměl představit jako levnějšího konkurenta Audi A4 TFSI, nebo MB C.. popřípadě nadupaného Passatu R36 či Mondea Ecboost, popřípadě Insignie OPC (tady zase ztrácí prostorem vůči střední třídě).
Impreza je už ze své podstaty závodní auto, vždyť i jen usednutí do skořepin (pro mé pozadí dost úzkých😁) a vystartování z místa je tak diametrálně odlišné od klasického rodiného vozu byť se silným motorem 😄
K těm okrskám, nevim jak Octavia, ale Impreza letí na všechny 4 do zatáček a je to propastný rozdíl oproti běžnému sportovnějšímu sedanu/kombi (nevim jak ty, ja jezdil s hatchem STI), proto nějaké zrychlení v přímce moc nepřijde relevantní. To je jako porovnávat těžkopádný Muscle Car s hbitým Hotchhatchem..
Impreza je už ze své podstaty závodní auto, vždyť i jen usednutí do skořepin (pro mé pozadí dost úzkých😁) a vystartování z místa je tak diametrálně odlišné od klasického rodiného vozu byť se silným motorem 😄
K těm okrskám, nevim jak Octavia, ale Impreza letí na všechny 4 do zatáček a je to propastný rozdíl oproti běžnému sportovnějšímu sedanu/kombi (nevim jak ty, ja jezdil s hatchem STI), proto nějaké zrychlení v přímce moc nepřijde relevantní. To je jako porovnávat těžkopádný Muscle Car s hbitým Hotchhatchem..
O3 RS TSI je o hodně dál než RS TDI. TDI je +- normální dvoulitrová nafta, TSI je proti tomu raketa.
1. Jízdní vlastnosti 1.8 TSI Leon, Octavia jsou velmi podobné jako 2.0 TSI Golf, Octavia, A3, Leon. Kompletně stejný podvozek, vzadu ten stejný víceprvek, Golf, A3, Leon malá výhoda v kratším rozvoru (tedy mrštnější na zatočené silnici, Octa o něco stabilnější v přímce). Adaptivní tlumiče jednoznačná výhoda na straně A3, Seatu nebo Golfu.
2. Autor nikde netvrdí, že v přímce je 1.8 TSI stejně rychlé jako 2.0 TSI. Na druhou stranu je ale pravda, že oba mají velký odstup v dynamice od běžných motorizací, které se většinou pohybují v této třídě kolem 80-100kW.
Takže ve výsledku si ta auta samozřejmě konkurují, někoho zaujme větší výkon 2.0 TSI a bude ho hřát na srdci lepší zrychlení 0-100, někdo už považuje 220hp v předohrabu za zbytečně moc a přesvědčí ho možnost stavitelného podvozku.
2. Autor nikde netvrdí, že v přímce je 1.8 TSI stejně rychlé jako 2.0 TSI. Na druhou stranu je ale pravda, že oba mají velký odstup v dynamice od běžných motorizací, které se většinou pohybují v této třídě kolem 80-100kW.
Takže ve výsledku si ta auta samozřejmě konkurují, někoho zaujme větší výkon 2.0 TSI a bude ho hřát na srdci lepší zrychlení 0-100, někdo už považuje 220hp v předohrabu za zbytečně moc a přesvědčí ho možnost stavitelného podvozku.
Ono se stačí při té rychlosti a pružnosti jen podívat na technické údaje ORS kombi a a Leon ST TSI
RS = 0/100 - 6,9s
TSI= 0/100 - 7.8 s
V reálu to zas takový rozdíl opravdu nebude a bude záležet kdo jak umí jezdit a řadit.
RS = 0/100 - 6,9s
TSI= 0/100 - 7.8 s
V reálu to zas takový rozdíl opravdu nebude a bude záležet kdo jak umí jezdit a řadit.
No hele, ta vteřina je docela dost... a rozdíl se bude se stoupající rychlostí zvětšovat, protože RS má při rozjezdu problém s trakcí.
To sice jo, ale neberme závodění, ale běžné používání kombíku (což Leon ST je)a tam si myslim, že to tak propastný rozdíl nebude 😄
Definuj propastný. To do toho klidně můžeme zatáhnout 1,4 s tím, že na běžné používání kombíku stačí a té armádě 1,2 a 1,6 ujede. Nakonec silnější 1,4 (jiná snad v Octavii ani není) nabídne stejné maximum točivého momentu. Octavia má také 1,8 v nabídce a RS to není. Tak proč do toho RS motat? Ano, u vznětových motorů je to něco jiného, u Seatu je v nabídce 135 kW verze jako běžná motorizace (i když v ČR myslím oficiálně v nabídce není), u Škody je to RS.
Tak jednoduše matmaticky definuji😒br />
Základní motorizace Leonu má 63kw.
Námi popisovaná má 132 kw
a ORS má 162 Kw
Čistě logicky: Oproti základní motorizaci je 1.8TSI 2,09x tak silná.
Zatímco RS je proti TSI jen 1,27x silnější 😄
Proto bych za propastný rozdíl označil odstup 63kw od 132kw verze.
Tudíž rozdíl mezi RS a 1.8TSI propastný není >😁
Sorry jsem po vopici, líp to asi nedefinuju >😁
Základní motorizace Leonu má 63kw.
Námi popisovaná má 132 kw
a ORS má 162 Kw
Čistě logicky: Oproti základní motorizaci je 1.8TSI 2,09x tak silná.
Zatímco RS je proti TSI jen 1,27x silnější 😄
Proto bych za propastný rozdíl označil odstup 63kw od 132kw verze.
Tudíž rozdíl mezi RS a 1.8TSI propastný není >😁
Sorry jsem po vopici, líp to asi nedefinuju >😁
Spíš jde o to, proč neporovnávat 1,8 s 1,8. Při běžné jízdě udělá největší rozdíl těch 100 Nm navíc. Ve značném intervalu otáček bude mít o 40% větší výkon.
1. Tak snad víme, že podvozek tvoří i pružiny, tlumiče, stabilizátory, a tyto všechny komponenty nemusí být stejné a pokud vím, tak se v případě Octavie RS/Golfu GTI liší od Octavie 1,8TSI/Leonu 1,8TSI. O adaptivních tlumičech jsem se už v prvním příspěvku zmínil.
2. Taky jsem netvrdil, že autor něco takového zmiňuje. A ano, asi jsi objevil ameriku, opravdu 80-100kW verze jsou dynamicky výrazně slabší než 132-162kW.
Netvrdím, že si nekonkurují, ale označovat Leona 1,8 jako alternativu k Octavii RS s tím, že nabídne téměř stejně zajímavé svezení, to se mi zdá až přes příliš. Alternativa to jistě je, to bez debat, ale Octavie RS má navíc, lepší modernější motor, větší brzdy plní a na rozdíl od 1,8 TSI nemá filtr pevných částic a přesto plní EURO 6.
2. Taky jsem netvrdil, že autor něco takového zmiňuje. A ano, asi jsi objevil ameriku, opravdu 80-100kW verze jsou dynamicky výrazně slabší než 132-162kW.
Netvrdím, že si nekonkurují, ale označovat Leona 1,8 jako alternativu k Octavii RS s tím, že nabídne téměř stejně zajímavé svezení, to se mi zdá až přes příliš. Alternativa to jistě je, to bez debat, ale Octavie RS má navíc, lepší modernější motor, větší brzdy plní a na rozdíl od 1,8 TSI nemá filtr pevných částic a přesto plní EURO 6.
1. V prvním příspěvku jsi tvrdil, že rozdíl mezi RS a 1.8 jde přirovnat k rozdílu mezi Teslou a I3. A to je prostě blbost. Rozdíl mezi i3 a Teslou je obrovský, městské hrkátko vs. luxusní limuzína s násobně větším výkonem.
2. A o podvozcích a motorech si nejdříve něco zjisti. O jakých větších brzdách a modernějším motoru mluvíš?
Seat u 1.8 TSI používá 17" brzdy tedy konkrétně 312mmm vpředu a 272mm vzadu. Což jsou zcela shodné brzdy jako používá Octavie RS (základní Golf GTI používá menší 16" brzdy a teprve performance má sedmnáctky) ve spojení s DCC a sníženým podvozkem je to lepší podvozek než RS právě o to DCC.
Motor 1.8 TSI je stejná generace i rodina motorů jako 2.0 TSI. Jediný rozdíl je objem a skutečnost, že 1.8 TSI používá vedle přímého vstřiku i nepřímý. To, že se 2.0 TSI již prodává pro Euro 6 je jen otázka zdejšího trhu, třeba v Německu je 1.8 TSI v A3 už také v Euro 6.
2. A o podvozcích a motorech si nejdříve něco zjisti. O jakých větších brzdách a modernějším motoru mluvíš?
Seat u 1.8 TSI používá 17" brzdy tedy konkrétně 312mmm vpředu a 272mm vzadu. Což jsou zcela shodné brzdy jako používá Octavie RS (základní Golf GTI používá menší 16" brzdy a teprve performance má sedmnáctky) ve spojení s DCC a sníženým podvozkem je to lepší podvozek než RS právě o to DCC.
Motor 1.8 TSI je stejná generace i rodina motorů jako 2.0 TSI. Jediný rozdíl je objem a skutečnost, že 1.8 TSI používá vedle přímého vstřiku i nepřímý. To, že se 2.0 TSI již prodává pro Euro 6 je jen otázka zdejšího trhu, třeba v Německu je 1.8 TSI v A3 už také v Euro 6.
Pár detailů...
- Octavia RS konkrétně používá brzdy 340mm vpředu a 272mm vzadu.
- 2.0TSI také kombinuje přímý a nepřímý vstřik. Větší rozdíl je v točivém momentu, který je u 1.8TSI záměrně omezený na stejnou hodnotu, jako má 1.4TSI
- Octavia RS konkrétně používá brzdy 340mm vpředu a 272mm vzadu.
- 2.0TSI také kombinuje přímý a nepřímý vstřik. Větší rozdíl je v točivém momentu, který je u 1.8TSI záměrně omezený na stejnou hodnotu, jako má 1.4TSI
Já jsem našel v katalogu ND 312 mm vpředu a 272 mmm vzadu. Odkud máš těch 340?
Možné je oboje... v článcích jsem několikrát četl 340mm, ale mohlo to nakonec dopadnout jinak.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Svezení dost záleží na řízení, řazení a podvozku. Tam opravdu nemusí být velké rozdíly (a Leon těží z možnosti adaptivních tlumičů). Největší rozdíl asi bude v točivém momentu, kdy dvoulitr v RS má plnou porci, na rozdíl od 1,8. A pak k dvoulitru dávají jiné DSG, což pro někoho může být podstatné.
Plný súhlas. Ja by som len zdôraznil, že ešte dôležitejší, ako motor, je podvozok, ktorý v duchu starého hesla musí byť rýchlejší, ako motor. Dojem "športovosti" teda robí sčasti podvozok, sčasti motor. A Leon FR (znížený podvozok oproti nižším výbavám), na 18kach a s DCC je podvozkovo v podstate presne tam, kde je GTI, jediný rozdiel je teda vo výkone. Samozrejme rozdiel 40 koní cítiť rozhodne bude, ale nie dramaticky (porov. 6,9s vs. 7,8s na sto).
A len taký malý detail: Leon FR sa vizuálne môže smelo postaviť vedľa Golfa GTI, FR vyzerá ako hotový hotheč a s 18kami a fullLED svetlami je skrátka dokonalý.
A len taký malý detail: Leon FR sa vizuálne môže smelo postaviť vedľa Golfa GTI, FR vyzerá ako hotový hotheč a s 18kami a fullLED svetlami je skrátka dokonalý.
40 koní je věc jedna, 100Nm druhá. Osobně bych podle tabulkových údajů čekal dost velký odskok v reálné dynamice... vteřina je dost a hlavně, v 0-100 ještě Octavia nedokáže celý výkon přenést na silnici, ve vyšší rychlosti to bude znát víc. Však taky rozdíl v maximálce je nezanedbatelných 20km/h... a to je sakra dost.
Nepopieram, nemám odskúšané osobne. Jeden predajca škodovky mi však spieval ódy na túto novú 1,8ku, že je subjektívne rovnako živá, ako minulá O RS. A i z iných strán som počul, že oproti pôvodnému 1,8TSI so 118 kW (ktorý má taký charakter elektromotoru) je nový 1,8TSI nielenže citeľne výkonnejší, ale hlavne charakterom dravší.
Souhlas.
"Pocitově" bude těch +100Nm více, než +40PS.
"Pocitově" bude těch +100Nm více, než +40PS.
Nakonec nejen pocitově, i matematicky... 40k je +22%, 100Nm je +40%.
PS: Mohlo by to být tak, že RS na ten maximální krouťák jen mrkne a ty křivky jsou ve většině otáček srovnatelné. Mohlo, ale není... i 2.0TSI má maximální krouťák fakticky v celém otáčkovém spektru.
PS: Mohlo by to být tak, že RS na ten maximální krouťák jen mrkne a ty křivky jsou ve většině otáček srovnatelné. Mohlo, ale není... i 2.0TSI má maximální krouťák fakticky v celém otáčkovém spektru.
1,8 má ve skutečnosti 320 Nm. Ale tuhle verzi nikde napříč nemontují. Buď 250, nebo u čtyřkolek 280.
rimow11
celkom pekný seat a hlavne naživo. :yes:
Az na ten interier
Otázka vkusu. Já zase nemám rád stále se opakující nuda interiéry typu Octavia, Rapid ad.
Skoda interier ma oproti tomuto styl. Toto je ako japonske digitalky. Podobnu palubku ma aj Auris.
Kde v tom vidíš japonské digitálky? V základnějších verzích pokulhávají materiály, ale architektura je úžasná... pro mě o chlup lepší než u Octavie, a to mi na Octavii fakticky taky nic nevadí.
Je to narysovane pravitkom, aj ta navigacia ma hranty tvar, ako tie digitalky. Plasty vyzeraju lacno. Je tam velka rovna siva plocha a v nej su sem tam tlacitka, ako by to bola iba pracovna verzia pred finalnou povrchovou a tvarovou upravou. Pride mi to nedokoncene a prilis jednoduche. Mozno sledovali konzervativny styl, ale medzi nim a fadnostou je velmi maly priestor. Obzvlast nenemeckym automobilkam sa stava, ze urobia totalne nudny a plochy dizajn, ked sa snazia o konzervativnu eleganciu. Dolezite je tam to slovo elegancia.
Škoda má styl od devadesátých let pořád stejný. Říkej si tomu jak chceš ..., ale já osobně už nikdy více nechci čumět na dotykovou obrazovku někam k řadicí páce, jak je tomu u Octy , Golfu a většiny aut nebo na opravdu nevzhledné vysunovací multimediální systémy. Ta tebou, zřejmě ze závisti kritizovaná přístrojovka Leonu z měkčených plastů, která má mimochodem perfektní slícování a ergonomii, umožňuje využívat nejkomfortněji umístěnou obrazovku/navigaci, o které si konkurence může nechat zdát... a ten podstatný uživatelský rozdíl řidič ocení, nehledě na bezpečnost.
tiez nechapem, preco je to tak nizko, mozno preto, aby si mohol mat ruku na radiacej pake a prstom ovladat obrazovku 😄
rapper
Moc podařené autíčko, praktické, prostorné, svižné a moc hezké. Bílá barva a full led světla tomuto nejlehčímu kombíku své třídy moc sluší. :yes:
Emel
Jo, tohle se povedlo. Za největší triumf považuju DCC, navíc za hodně pěknou cenu (v Golfu stojí 25, tady 1😄. Tím se pole působnosti rozšiřuje...
Nesrovnával bych to nutně s ORS, Octavia přece má odpovídající 1.8TSI, která bude dynamikou Seatu určitě bližší. Subjektivní dynamiku nechci zpochybňovat, ale rozdíl 100Nm a 20km/h v maximálce tvoří dost výrazný odskok.
Nesrovnával bych to nutně s ORS, Octavia přece má odpovídající 1.8TSI, která bude dynamikou Seatu určitě bližší. Subjektivní dynamiku nechci zpochybňovat, ale rozdíl 100Nm a 20km/h v maximálce tvoří dost výrazný odskok.
3_diamanty
je dych beruci , nadhera :yes: :yes: :yes😒br />
toto sa seatu skutocne podarilo, dokonale auto emocion, konecne :yes:
toto sa seatu skutocne podarilo, dokonale auto emocion, konecne :yes:
Souhlas..Leon se povedl. :yes:
Malá výtka k interieru , středový panel VW Golf je rozhodně povedenější.
Tady to rádio je takové hodně strohé.
Jinak parádní auto od Seatu.
V prodejích jim může hodně pomoci.
Malá výtka k interieru , středový panel VW Golf je rozhodně povedenější.
Tady to rádio je takové hodně strohé.
Jinak parádní auto od Seatu.
V prodejích jim může hodně pomoci.
rohYpnol
Je až neuvěřitelně trestuhodné nabízet takhle povedenou kombinaci bez nějaké masivnější podpory. Tohle je auto, které z racionálního pohledu dělá z Octavie RS kus vhodný leda tak za výlohu.
Jistě, tabulkoví závodníci při porovnání Leona FR s Octavií RS chytají mdloby, ale reálný pohled je zcela jinde. Leon ST FR má ve svém rukávu všechny esa z balíku😒br /> 1. je nádherný
2. je moderní a technicky na špici - full LED, adaptivní tlumiče, asistenti
3. je praktický - dostatečně velký kufr, naprosto dostatečně prostorná kabina (cm navrch u Octavie jsou reálně k ničemu)
4. je levný
Otázka, zda někdo ve třídě nabízí lepší mix vlastností, je naprosto nicotná. Ano - Leon ST FR je třídní volbou č. jedna.
Proto mi opravdu přijde trestuhodné, že Seat naprosto kašle na masivnější prosazení modelu. Takhle skvělou zbraň ve svém arsenálu Seat ještě nikdy neměl. Je to stejné, jako mít AK-47 s plným zásobníkem v kredenci a dívat se, jak mi opálení rozebírají kovový plot 8-s
Leon ST FR zaslouží zlatou olympijskou :yes: , ale obchodní politika Seatu v ČR mi přijde jako hodně slabá limonáda. Vždyť třeba takový Hyundai, ten může po tomto Seatu jen smutně koukat z rohu parkoviště, proti Seatu doslova nemá co postavit!
Navíc Škoda už dlouho neměla tak slabou nabídku, i takový Leon 1.4 TSI je silnou zbraní na Octavii III. Octavia dává opravdový smysl jen v RS a ve 4x4, eventuálně s 1.8 TSI... Vše ostatní je u Škody jen vyplachování prázdného hrnce plného zbytků :-!
Jistě, tabulkoví závodníci při porovnání Leona FR s Octavií RS chytají mdloby, ale reálný pohled je zcela jinde. Leon ST FR má ve svém rukávu všechny esa z balíku😒br /> 1. je nádherný
2. je moderní a technicky na špici - full LED, adaptivní tlumiče, asistenti
3. je praktický - dostatečně velký kufr, naprosto dostatečně prostorná kabina (cm navrch u Octavie jsou reálně k ničemu)
4. je levný
Otázka, zda někdo ve třídě nabízí lepší mix vlastností, je naprosto nicotná. Ano - Leon ST FR je třídní volbou č. jedna.
Proto mi opravdu přijde trestuhodné, že Seat naprosto kašle na masivnější prosazení modelu. Takhle skvělou zbraň ve svém arsenálu Seat ještě nikdy neměl. Je to stejné, jako mít AK-47 s plným zásobníkem v kredenci a dívat se, jak mi opálení rozebírají kovový plot 8-s
Leon ST FR zaslouží zlatou olympijskou :yes: , ale obchodní politika Seatu v ČR mi přijde jako hodně slabá limonáda. Vždyť třeba takový Hyundai, ten může po tomto Seatu jen smutně koukat z rohu parkoviště, proti Seatu doslova nemá co postavit!
Navíc Škoda už dlouho neměla tak slabou nabídku, i takový Leon 1.4 TSI je silnou zbraní na Octavii III. Octavia dává opravdový smysl jen v RS a ve 4x4, eventuálně s 1.8 TSI... Vše ostatní je u Škody jen vyplachování prázdného hrnce plného zbytků :-!
Otázka, zda někdo ve třídě nabízí lepší mix vlastností, je naprosto nicotná. Ano - Leon ST FR je třídní volbou č. 1.
Promiň, ale podobné ultimativní věty může psát žáček základní školy, ale ne někdo kdo o autech něco ví... i když slovo "nicotná" v tomto kontextu vlastně ani nedává smysl.
Co se výbavy týče - Octavia zase má třeba parkovacího asistenta, elektrické víko zavazadelníku, vyhřívání zadních sedadel a čelního skla, sledování značek, nezávislé topení...
Promiň, ale podobné ultimativní věty může psát žáček základní školy, ale ne někdo kdo o autech něco ví... i když slovo "nicotná" v tomto kontextu vlastně ani nedává smysl.
Co se výbavy týče - Octavia zase má třeba parkovacího asistenta, elektrické víko zavazadelníku, vyhřívání zadních sedadel a čelního skla, sledování značek, nezávislé topení...
nebuď přízemní. Navíc tvůj příspěvek se nijak nevylučuje s předposlední větou :-!
To ovšem jen upozorňuješ na to, že máš rozpory ve vlastním příspěvku, kdy druhá věta nejde dohromady s předposlední.
Nevím v čem vidíš tu přízemnost, prostě poukazuju na to, že SEAT má pár prvků výbavy navíc, ale stejně tak má pár věcí navíc i Octavia a je to spíš otázka preferencí.
Nevím v čem vidíš tu přízemnost, prostě poukazuju na to, že SEAT má pár prvků výbavy navíc, ale stejně tak má pár věcí navíc i Octavia a je to spíš otázka preferencí.
ne, Octavia RS sice smysl dává, ale když porovnáš ceny, pak je vhodná do výlohy.
Seat nemá jen pár prvků výbavy navíc, to auto je mnohem smysluplněji seskládáno. Je to zkrátka mnohem celistvější model.
Parkovací asistent? Vážně bude někomu, kdo Leona FR koupí scházet? Tohle není auto pro šimpanze Cheetu...
Seat nemá jen pár prvků výbavy navíc, to auto je mnohem smysluplněji seskládáno. Je to zkrátka mnohem celistvější model.
Parkovací asistent? Vážně bude někomu, kdo Leona FR koupí scházet? Tohle není auto pro šimpanze Cheetu...
Mně osobně by třeba scházelo to vyhřívaní čelního skla nebo (pokud bych měl větší děti) zadních sedaček, z Leonu bych klidně oželel FullLed a líbilo by se mi DCC. To je individuální...
Tu větší smysluplnost a celistvost v tom nějak nevidím, sorry... podle mě je to fakticky totéž, jedinou podstatnější výhodu vidím v tom DCC, které zřejmě pro Octavii přijde později.
Tu větší smysluplnost a celistvost v tom nějak nevidím, sorry... podle mě je to fakticky totéž, jedinou podstatnější výhodu vidím v tom DCC, které zřejmě pro Octavii přijde později.
Pokud bys měl větší děti, tak by vyhřívání zadních sedadel nescházelo tobě, ale těm dětem 😉 ale to je detail.
Leon podle mě nabízí ucelenost. Záleží ti na aktivním jízdním projevu, máš rád moderní techniku, krásný design, styl ...? Seat přesně tohle nabízí a přesně si umím představit osobu, kterou oslovuje. Mladý, aktivně žijící jedinec, blízko města, dobře situovaný... Co má mít nechybí a co chybět může, tak se zbytečně nenabízí (třeba ten parkpilot)
Octavii ale obvykle stále něco schází nebo přebývá. Tradičně zaměřený zákazník zaměřený na pohodlí nedostane komfortní podvozek jinde než se 4x4, 1.8 TSI. Přikupovat el. 5. dveře nebo vyhřívání zadních sedadel do vozu s vlečkou vzadu a celoplastovými výplněmi dveří prostě taky moc smyslu nedává.
Leon podle mě nabízí ucelenost. Záleží ti na aktivním jízdním projevu, máš rád moderní techniku, krásný design, styl ...? Seat přesně tohle nabízí a přesně si umím představit osobu, kterou oslovuje. Mladý, aktivně žijící jedinec, blízko města, dobře situovaný... Co má mít nechybí a co chybět může, tak se zbytečně nenabízí (třeba ten parkpilot)
Octavii ale obvykle stále něco schází nebo přebývá. Tradičně zaměřený zákazník zaměřený na pohodlí nedostane komfortní podvozek jinde než se 4x4, 1.8 TSI. Přikupovat el. 5. dveře nebo vyhřívání zadních sedadel do vozu s vlečkou vzadu a celoplastovými výplněmi dveří prostě taky moc smyslu nedává.
A u Seatu snad dostaneš komfortní podvozek jinde než pro 1.8TSI? Běžná varianta... třeba 1.4TSI... je stejný kostitřas jako Octavia. A hádej co - multilink nemá, DCC k němu nekoupíš. Takže se ptám znovu - kde je ten rozdíl?
bude za příplatek, pokud už není, to zaprvé. Za druhé, u Leonu ani torzka vzadu neznamená tak výrazný problém. A zatřetí - Leon primárně nemíří na konzervativního jedince hledajícího pohodlí.
DCC je v konfigurátoru pouze pro 1.8TSI, když si zkusíš nakonfigurovat 1.4TSI FR tak tam DCC nedostaneš.
Torzka znamená úplně stejný problém jako u Octavie kombi.
Nejde jen o pohodlí, jde i o jízdní vlastnosti... ono Octavia s multilinkem je pořád dost tvrdá, ale silnice se drží jako klíště 😄
Torzka znamená úplně stejný problém jako u Octavie kombi.
Nejde jen o pohodlí, jde i o jízdní vlastnosti... ono Octavia s multilinkem je pořád dost tvrdá, ale silnice se drží jako klíště 😄
Souhlasím, pro upřesnění od května 2014 bude možné objednat k jakékoliv motorizaci Leonu lepší zadní nápravu Multilink, u Octavie toto nebude možné, stejně jako ty adaptivní tlumiče. Leon se sportovním duchem a kufrem po úpravě o rezervu jen o jeden litr menším než u Octy Combi je pro mladé rodiny ideálním a cenově dostupnějším kombíkem.
Napsal si to moc hezky "e to stejné, jako mít AK-47 s plným zásobníkem v kredenci a dívat se, jak mi opálení rozebírají kovový plot"
Použít ji stejně nesmíš, jako Seat nasadit nějakou verzi proti ORS... zákony ČR i Koncernu jsou neúprosné 😉
Použít ji stejně nesmíš, jako Seat nasadit nějakou verzi proti ORS... zákony ČR i Koncernu jsou neúprosné 😉
Poněkud přehnané (až dětinské) nadšení, nemyslíš? Já ti to tvé velké nadšení z tohoto kousku nechci brát, ani k tomu nemám žádný důvod, ale trošku dospělé střízlivosti a objektivity by mu slušelo víc. 😉
rohYpnol
Vážně je takový problém nějak rozumně nastreamovat video? Nemám pocit, že by byl můj PC zralý do šrotu, ani že bych poslouchal pískající modem připojení. Přesto je video stěží koukatelné 😲 ...
Jinak za mě vcelku povedený test. Klčky od FR, 798.4 km trip, průměrná spotřeba 11.5 l, Evropa 2 a CCS karta na účet Ringieru, ... co víc si z nového roku přád >😁 ?
Jinak za mě vcelku povedený test. Klčky od FR, 798.4 km trip, průměrná spotřeba 11.5 l, Evropa 2 a CCS karta na účet Ringieru, ... co víc si z nového roku přád >😁 ?
Já tedy se streamem neměl žádný problém. Díval jsem se možná v 19 hodin, vyzkouším ještě jednou.
já mám problém s videem na ACZ neustále. Kdybych měl podobný problém třeba na youtube v HQ, pak neřeku. Ale proč mám problémy jen zde?
Video běží naprosto plynule.
viz 19:50
Jinak děkuji za odpověď. Nevím, kde je chyba. Ale myslím, že nejsem sám, kdo má s přehráváním videa problém...
Jinak děkuji za odpověď. Nevím, kde je chyba. Ale myslím, že nejsem sám, kdo má s přehráváním videa problém...
V minulé diskuzi se myslím přihlásilo více lidí. Zkusil jsem to ještě jednou a video se načetlo za zhruba 55 vteřin, rychlost načítání vypadala konzistentně, přehrávání začalo během vteřiny, maximálně dvou. Kvalita obrazu není nejlepší, ale to je spíš otázka kamery/ postprodukce. S přehráváním samotným nebyl problém. Nárůst zátěže jsem nepozoroval, takže i starší stroje by měly být v pořádku.
Je pravda, že jsem se někdy setkal s pomalým streamováním. Stejně tak někdy nereagují promptně ani webové servery ACZ (nebo webový server). Máš problém i teď?
Je pravda, že jsem se někdy setkal s pomalým streamováním. Stejně tak někdy nereagují promptně ani webové servery ACZ (nebo webový server). Máš problém i teď?
Mě se celé video natáhne za 59 s, ale to není podstatné, protože přehrávání běží současně s tím pomaleji, ale zcela spojitě. Stejně jako _MT_, ani já nemám s přehráváním žádný problém. Nicméně v pondělí v práci se na to se specialisty z online podíváme.
Zadne paskovani obrazu? Me to paskuje obraz a celkove je obraz hodne trhany. Ano, video se nacte, to ano. Ale opakuji, ze me zarazi predevsim ro, ze jinde naprosto zadne problemy nepozoruji, youtube v pohode, konkurencni videa jinde taktez.
Zkuste podebatit s e😜ertem ajťákem >😁
Zkuste podebatit s e😜ertem ajťákem >😁
Tak jsem video pustil na tabletu a paradoxne vypadalo mnihem lepe jak na stolnim pc. Pritom vykon tabletu je nepochybne dost nizsi... Faktem ale je, ze i na tabletu se obraz rozjizdi paskovanim.
No evidentne podle me i podle ohlasu ostatnich nebude vse zcela idealne vyladeno.
No evidentne podle me i podle ohlasu ostatnich nebude vse zcela idealne vyladeno.
To je tím, že má tablet nižší rozlišení. 😉 Všechny problémy s videem mají původ ve špatném nastavení formátu do kterého se video e😜ortuje.
Jak jsem napsal, to je kamerou, jejím nastavením, nebo postprodukcí. Se streamem samotným by to nemělo mít nic společného. Do videa nedělám, ale vypadá to jak prokládání (interlacing) při nízké frekvenci. Žádného trhání jsem si nevšiml, jen pohyb nevypadá dobře. Možná by to chtělo nainstalovat lepší kodeky. Zkoušel jsem i starý stroj s celkem obyčejným procesorem a grafickou kartou (na tu dobu) a problém také neměl. Přitom není ani aktualizovaný.
Kamerou to nebude. Dnes už většina zaznamenává v progresivním režimu. Je to problém e😜ortu v prokládaném režimu. U některých střihových programů není uvedeno v jakém režimu se video ukládá a proto je lepší vyzkoušet více formátů. Je to chyba při postprodukci. Existují ale přehrávače které si poradí s prokládaným videem a přehrávají je bez chyb například VLC media player. Proto je pro kontrolu a uhlídání této chyby lepší používat například windowsácký media player který to neumí.
Ano, načítání a přehrávání videa je bez jakýchkoliv problémů. Ale dynamické scény vykazují jemné řádkování obrazu, které ruší.
No prave to radkovani je dost tragedie, teda alespon u me.
Video robi "sude/liche" pasky kvoli pouzitemu kodovaciemu kodeku, s tym sa uz neda nic robit.
Pokial je dekodovaci kodek rovnako zly, pasok je potom viac.
Mne zobrazuje paskovanie len pri rychlom pohybe kamerou, inak nic. Su takmer nepostrehnutelne, ak sa na to nesustredim.
Obnovte si kodek pack.
Video mi nacitalo za 58sek. a prehrava bez problemov.
Pokial je dekodovaci kodek rovnako zly, pasok je potom viac.
Mne zobrazuje paskovanie len pri rychlom pohybe kamerou, inak nic. Su takmer nepostrehnutelne, ak sa na to nesustredim.
Obnovte si kodek pack.
Video mi nacitalo za 58sek. a prehrava bez problemov.
Já se teda přidávám ke stěžovatelů. Ano, můj NTB poslední dobou má problém obecně s přehráváním on-luine videí, ani ne tak s rychlostí připojení, jak zpracováním. Pravda, má 8 let, ale pořád fungje. Video jde extrémně sekaně, obraz daleko za zvukem... Bral bych, kdyby mi to dělal jen můj NTB, ale i počítače v práci na tom nejsou lépe, tam jde video také sekaně. Jiná videa včetně youtube, české televize, primy atd. v práci fungují bez problémů, i když to nejsou nějaké ultimativní stroje. Opravdu bych uvítal i za cenu nižší kvality nějaký jiný formát.
Naopak kvalita by mohla být lepší i kdyby to video zabíralo méně 😉 Více jsem ten problém popsal níže.
a přitom by stačilo zřídit oficiální auto.cz účet na youtube,jako to má Autožurnál :yes:
Ano nejvíc jednoduchý způsob. :yes:
To bych pak rozchodil i na mobilu. Jen by si ta androiďácka aplikace na YT nesměla furt usmýšlet, že nebue fungovat. To bych zase musel použít mobilní verzi z hrozným vyhledáváním (klasickou mám na hledání videí pro odkazy, ta také nefachá)...
hele youtube rozchodím i na klasický Nokii C6-00 se Symbianem 😄
Neběží! A pokud Vám ano tak je to tím, že si ho přehráváte v kanceláři z vlastního serveru a ne z druhého konce republiky. A i kdyby jelo video plynule bez přestávek tak to nic nemění na trhaném obrazu z důvodu výpadku snímků při e😜ortu a odporných příčných pruhů z důvodu použití progresivního obrazu které se už pár let nepoužívá!
Nikoli. Když jsme to tu v pátek řešili, tak to bylo večer doma od kompu. Ale jak jsem slíbil výše, mrkneme na to a dám vědět.
Ostatní problémy kvality obrazu jsou chybnou volbou formátu do kterého video e😜ortujete. Mrkněte na vlastnosti zdrojového videa (originál z kamery) kolik má snímku za vteřinu. Většinou to je 24fps, 25fps, 30fps. Při ukládání zachovejte stejný počet snímků za vteřinu. Pokud máte zdroj videa v 50fps pak se dá ukládat do 25fps nebo pokud je originál v 60fps tak jej lze ukládat do 30fps. Dodržení tohoto bodu se zbavíte toho cuknutí orazu které se opakuje v pravidelných intervalech a je způsobeno výpadkem některého ze snímků.
Dalším problémem jsou příčné pruhy v obraze při švenkování kamerou (pohyb kamery do stran) nebo i v případě kdy je záběr statický, ale je na něm pohybující se objekt. Popis problému a jeho řešení naleznete zde: [odkaz] (je to jen o nastavení preferencí projektu ve střihovém programu. Pouze z prokládaného režimu přepnout na progresivní a máte hotovo. 😉
Pokud vše výše dodržíte tak budete mít obraz jak víno 😉 :yes:
Dalším problémem jsou příčné pruhy v obraze při švenkování kamerou (pohyb kamery do stran) nebo i v případě kdy je záběr statický, ale je na něm pohybující se objekt. Popis problému a jeho řešení naleznete zde: [odkaz] (je to jen o nastavení preferencí projektu ve střihovém programu. Pouze z prokládaného režimu přepnout na progresivní a máte hotovo. 😉
Pokud vše výše dodržíte tak budete mít obraz jak víno 😉 :yes:
aproximus
navíc o designu nového leonu se dá, narozdíl od octávie, říct, že se povedl na jedničku.
kexxik
To mi prostě vadí. Motor co má 180koní, 250Nm a při 130kmh točí 2900ot? Proč tolik?
Octavia RS benzín taky točí jak splašená a proč? Aby měl majitel pocit, že to strašně jede, zpřevodováno do rychla.
Takovej motor se sebere silně i z 1800ot do kopce a mohl by točit o hodně méně.
Octavia RS benzín taky točí jak splašená a proč? Aby měl majitel pocit, že to strašně jede, zpřevodováno do rychla.
Takovej motor se sebere silně i z 1800ot do kopce a mohl by točit o hodně méně.
Tady souhlasím. Pravda, předlouhé převody umí zabít i silné motory, ale mít jen delší šestku přecejen nemusí být problém.
Sorry, ale zrovna za to si koncern zaslouzi pochvalu, ze nepodlehl "modni" vlne a motoru dopral takove prevody, ktere mu umozni ukazat to nejlepsi v sobe - viz vykony tech motoru na urovni silnejsi konkurence pri stejne, ne-li nizsi spotrebe (GTI vs Focus ST). Jinak na druhou stranu muzes byt rad, ze ti to nevyhovuje, protoze z meho pohledu nesmyslne zprevodovanych aut je na trhu drtiva vetsina, a tak mas aspon z ceho vybirat. 😄
To si právě nemyslím. Benzínová auta jsou obecně pořád zpřevodovaná do zbytečně vysokých otáček při 130kmh. Výkonem na to dnes mají v podstatě všechny objemy s turbem. Jak píše Ronault, stačí udělat delší šestku. Klidně i za cenu "skoku" o třeba 1000 otáček. Nejeden majitel by to na dálnici ocenil.
-------
Až do A-sloupku je 4, 54 metrů dlouhý Seat Leon ST shodné s ostatními modely v rodině Leon. Za to začíná být zajímavé. V zadní části je opravdu hodně prostoru - ať již pro nohy a hlavu.
Ale to téměř opulentní prostor nebude stát v kufru, je docela termín s objemem 587-1470 l kombise setkají. To znamená, že Španělé umístěné v segmentu v horní polovině: Golf Variant je objem je 605-1620 l
To platí ještě více pro sportovní vůz verzi Leon ST 1,8TSI :yes:
Ale to téměř opulentní prostor nebude stát v kufru, je docela termín s objemem 587-1470 l kombise setkají. To znamená, že Španělé umístěné v segmentu v horní polovině: Golf Variant je objem je 605-1620 l
To platí ještě více pro sportovní vůz verzi Leon ST 1,8TSI :yes:
vrkuboy
Tentokrát má u mě pan V :yes: Už to nebylo takový křečovitý a předem nacvičený 😄 Celkem přirozený projev. A celý test docela povedený takže paráda.
Ke zpracování videa asi jen tolik co vždy. Máte rozdílný počet snímků mezi zdrojovým materiálem a vye😜ortovaným souborem proto video není plynulé ale v pravidelných intervalech je vidět takové cuknutí. Dále pak ukládáte video jako progresivní což bylo super v době crt monitorů, ale ne dnes kdy lcd nedokáže pracovat s progresivním obrazem a spojuje půlsnímky do jediného obrazu a to pak vytváří takové ty příčné pruhy v obraze.
Celkově tím zabíjíte kvalitu obrazu a navzdory té nekvalitě video zabírá zbytečně moc a pak se dlouho načítá i při rychlém připojení k internetu. Něco s tím udělejte. ;-\
EDIT: Protože mě střih videa částečně živí a protože jsem dobrák, nabízím vám "odbornou" konzultaci jak se těmto problémům vyhnout. 😉
Ke zpracování videa asi jen tolik co vždy. Máte rozdílný počet snímků mezi zdrojovým materiálem a vye😜ortovaným souborem proto video není plynulé ale v pravidelných intervalech je vidět takové cuknutí. Dále pak ukládáte video jako progresivní což bylo super v době crt monitorů, ale ne dnes kdy lcd nedokáže pracovat s progresivním obrazem a spojuje půlsnímky do jediného obrazu a to pak vytváří takové ty příčné pruhy v obraze.
Celkově tím zabíjíte kvalitu obrazu a navzdory té nekvalitě video zabírá zbytečně moc a pak se dlouho načítá i při rychlém připojení k internetu. Něco s tím udělejte. ;-\
EDIT: Protože mě střih videa částečně živí a protože jsem dobrák, nabízím vám "odbornou" konzultaci jak se těmto problémům vyhnout. 😉
cjoctavian
Leon 3 ma bud halogenove alebo za priplatok LED svelomety. Ziadne xenony NEMA!
Sice "za příplatek nahrazuje," nebo jak to bylo, není jednoznačná formulace, ale opak nikdo netvrdí, pokud mi něco neuniklo.
KubikCv
Ta inspirace u Audi není jen v aktuálním Leonu...druhá generace Toleda měla z Audi celou přístrojovku
Arese
Seat Leon ST je v současnosti jednoznačně nejlepší nabídka mezi neprémiovými kombíky nižší střední třídy. Doslova úchvatný jižanský sexydesign přesně podle evropského vkusu, prvotřídní technika (ideální řešení pracoviště řidiče bez nežádoucích e😜erimentů aĺa nový Peugeot 308 a bez debilní elektrické parkovací brzdy la VW Golf!), optimální nabídka vnitřního i zavazadlového prostoru, lehká stavba, skvělé a zábavné jízdní vlastnosti (již jsem se byl u dealera projet - řízení i řazení prvotřídní), výborná kvalita zpracování, vynikající konfigurovatelnost (od dubna bude zřejmě možno si připlatit za víceprvkovou zadní nápravu i u motoru 1.4 TSI a 2.0 TDI) a k tomu všemu ještě příznivá cena a (na rozdíl od VW a Škody) malý zájem zlodějů.
Na takovoutu smršť prodejních argumentů nemá ŽÁDNÝ z neprémiových konkurentů adekvátní a takto kompletní odpověď, dokonce ani Octavia Combi a Golf Variant! Bravo Seate, tomu se říká trefa do nejčernějšího středu terče, už mám naprosto jasno, jaké bude mé příští auto. Tady se prostě nemusím smiřovat s nějakým kompromisem či "ale" 😄 :yes: :yes: :yes:
Na takovoutu smršť prodejních argumentů nemá ŽÁDNÝ z neprémiových konkurentů adekvátní a takto kompletní odpověď, dokonce ani Octavia Combi a Golf Variant! Bravo Seate, tomu se říká trefa do nejčernějšího středu terče, už mám naprosto jasno, jaké bude mé příští auto. Tady se prostě nemusím smiřovat s nějakým kompromisem či "ale" 😄 :yes: :yes: :yes:
white label
Všimněte si rozdílného odstínu laku na levé! straně vozu, při přechodu levých předních a levých zadních dveří. Nejvíc je ten rozdíl vidět na videu, ale když se na to člověk zaměří, vidí to i v galeriii.
není to jen odlesk perleťovýho laku?
Tak výrazný rozdíl (viz video) na těsně sousedících plochách pod stejným úhlem světla? A v galerii je to taky vidět na více fotkách. A na pravé straně to není vůbec.
Ale hlavně, podle specifikace pod testem je to nemetalická uni barva "Candy White", i když za menší příplatek (+6.100,- daň za současný dlouhodobý trend bílé), za který u koncernu určitě bílou perleť nedostaneš. To bys musel třeba k Suzuki pro SSS, tam ti ji dají i bez příplatku.
Ale hlavně, podle specifikace pod testem je to nemetalická uni barva "Candy White", i když za menší příplatek (+6.100,- daň za současný dlouhodobý trend bílé), za který u koncernu určitě bílou perleť nedostaneš. To bys musel třeba k Suzuki pro SSS, tam ti ji dají i bez příplatku.
tak nultá série?...nebo zbořená předváděčka >😁
houmr
Tu je jasne vidiet ake je porodie v koncerne. 1 VW, 2 Seat, 3 Skoda. Ja viem teraz tu budu blesky ako nie, ale je to tak. Skoda smeruje na lacnu liniu auta. Ked prisla O3 combi, fakt sa mi pacila, jedna nam parkuje na sidlisku. Teraz na to auto pozeram ake je nevyrazne. Minule vedla toho stala octavia 2 facelift a pohlad zozadu, to bolo velmi zaujimave. Clovek, ktory nesleduje a nema prehlad v modeloch, by skoro rozdiel nevidel. Inak ak clovek isiel okolo tak si skoro vobec nevsimol to auto, ze tam je O3.
Fandim Seatu a som rad, ze padla volba na Leona hatch, fakt za dobre prachy hodne muziky.
Ked som prisiel do Skody aby urobili ponuku na auto, ze na Leon hatch mam, tak zacalikonfigurovat 03 a cena bola o skoro o 3000 eur vyssia pri rovnakej konfiguracii (dokonca seat ma veci ktore u skody nejdu). Poviem im, ze je to o tolko drahsie a ich odpoved mate vacsi kufor. Co za 3000 to si robite srandu 😉 Pockajte tak urobime konfiguraciu rapid spaceback, to mate porovnatelne auto. Vysledna suma bola iba o 900 eur nizsia ( vybava +- rovanka, zase niektore veci skoda neponuka). Som sa zasmial, date este 2000 eur dole a zacnem uvazovat. Reakcia preco by som chcel tolko snizit cenu ? Si robite srandu, ze porovnatelne auta. Spytal som sa aj ste v tom sedeli, rozhlaidli sa a previezli. Ticho. No nic inak. Toto a toto ked som bol pri 7 veci, tak odpoved predajcu bola, hm Seat ma teraz dobre ceny a asi bude pre vas lepsou volbou, nedoakzem to dorovnat. 😉
Fandim Seatu a som rad, ze padla volba na Leona hatch, fakt za dobre prachy hodne muziky.
Ked som prisiel do Skody aby urobili ponuku na auto, ze na Leon hatch mam, tak zacalikonfigurovat 03 a cena bola o skoro o 3000 eur vyssia pri rovnakej konfiguracii (dokonca seat ma veci ktore u skody nejdu). Poviem im, ze je to o tolko drahsie a ich odpoved mate vacsi kufor. Co za 3000 to si robite srandu 😉 Pockajte tak urobime konfiguraciu rapid spaceback, to mate porovnatelne auto. Vysledna suma bola iba o 900 eur nizsia ( vybava +- rovanka, zase niektore veci skoda neponuka). Som sa zasmial, date este 2000 eur dole a zacnem uvazovat. Reakcia preco by som chcel tolko snizit cenu ? Si robite srandu, ze porovnatelne auta. Spytal som sa aj ste v tom sedeli, rozhlaidli sa a previezli. Ticho. No nic inak. Toto a toto ked som bol pri 7 veci, tak odpoved predajcu bola, hm Seat ma teraz dobre ceny a asi bude pre vas lepsou volbou, nedoakzem to dorovnat. 😉
3000 rozdil je dost, co to byla za konfigurace? Byly to cenikove ceny nebo realne po sleve?
Předpokládám, že to byl rozdíl v ceníkových cenách, protože to by tak odpovídalo i mojí konfiguraci. Díval jsem se po nové Octávii 3 combi 1.4 TSI (103kw) ve výbavě Elegance, a proti tomu jsem postavil Leon ST 1.4 TSI (103kw) ve výbavě FR. Když jsem auta dovybavil na stejnou úroveň, byl jsem s Leonem na cca 590 000,-Kč a u Octávie na cca 665 000,-Kč. Abych se dostal na stejnou prodejní cenu, musel bych na Octávii dostal min. 21 %. Možná, že je taková sleva reálná, to nevím. Mě ta ceníková cena odradila natolik, že jsem se ani nezkoušel ptát. Navíc pro mě osobně je design Leonu hezčí (i když Octávie možná bude nepatrně kvalitnější, co se zpracování týče).
Jen technická... 665t - 21% = 525t... těch 65t jsi dostal slevu na Seat?
Ano, když nebudu počítat, že LED světla jsou při financování úvěrem "zdarma", tak ano, jinak při financování úvěrem to je cca 500.000,-Kč vč. DPH (odečetl jsem ty LEDková světla) a s úrokama 550.000,-Kč vč. DPH (36 měsíců, 30 % z ceny auto zaplaceno předem) ... navíc je to včetně povinného, havarijního s 1 % spoluúčastí a ještě je tam myslím pojištění skel na 20.000,-Kč . Snad jsem to napsal všechno.
Já když si porovnával OIII combi 1.8TSI Elegance s Leonem ST 1.8TSI FR, tak mě po dovybavení na +- stejnou úroveň vyšel rozdíl kolem 90tis kč, sleva je na obě značky zhruba stejná, takže 21% sleva na OIII je pro běžného kupce nesmysl, takže nakonec se objednal Leon ST
edit: dohledal jsem konfigurace a OIII vyšla ceníkově na 744.100.- a Leon 621.100.- tzn rozdíl 123.000.- 😄
edit: dohledal jsem konfigurace a OIII vyšla ceníkově na 744.100.- a Leon 621.100.- tzn rozdíl 123.000.- 😄
Těžko srovnat když není jasné co jsi tam všechno naklikal - jak jsi treba dorovnal v Seatu bezklíčové otevírání a startování? Co se dívám tak Seat ho nenabízí vůbec. 1.4TSI s DSG taky ne, záleží na indiv. preferencích, mně by to bezklíčové otevírání vadilo hodně.
Bože, srovnal jsem je se stejnou výbavou a to takovou, kterou jsem chtěl já. Vůbec nerozumím tomu, proč zmiňuješ výbavu, kterou ani jedno auto nemá ve standartu.
Pokud je pro tebe důležité bezklíčové otevírání a automat, tak věř, že pro mě není, a proto jsem si vybral Leona a ušetřil několik desítek tisíc oproti Octávii. Pokud by mi chyběl automat, tak u Seatu není problém FR 1.8 tsi s automatem, který je pořád oproti Octávii Elegance 1.4 tsi s automatem levnější o 20.000,-Kč 😊
Když tě zajímá cenový rozdíl, tak si klidně naklikej Leona ST FR 1.4 tsi 103kW a přidej si 18" kola, zadní boční airbagy, navigaci, winter paket, convenience paket, LED osvětlení interiéru, přípravu pro tažné, prodlouženou záruku, parkovací senzory, LED světlomety. Pokud se pozorně podíváš na sériovou výbavu FRka a pokusíš se naklikat u Octávie něco podobného, tak uvidíš ten rozdíl.
Pokud je pro tebe důležité bezklíčové otevírání a automat, tak věř, že pro mě není, a proto jsem si vybral Leona a ušetřil několik desítek tisíc oproti Octávii. Pokud by mi chyběl automat, tak u Seatu není problém FR 1.8 tsi s automatem, který je pořád oproti Octávii Elegance 1.4 tsi s automatem levnější o 20.000,-Kč 😊
Když tě zajímá cenový rozdíl, tak si klidně naklikej Leona ST FR 1.4 tsi 103kW a přidej si 18" kola, zadní boční airbagy, navigaci, winter paket, convenience paket, LED osvětlení interiéru, přípravu pro tažné, prodlouženou záruku, parkovací senzory, LED světlomety. Pokud se pozorně podíváš na sériovou výbavu FRka a pokusíš se naklikat u Octávie něco podobného, tak uvidíš ten rozdíl.
Bože, odkdy nemá Elegance ve standardu bezklicove startovani? Srovnával jsi snad tyhle verze, ne? 😄 Poznamkou jsem jen miril na to, ze to je vybava ktera taky neco stoji a v cenovem rozdilu to neni zohlednene.
Ale ok, ja bych tu tvoji vybavu taky nevolil, pro mě by cenový rozdíl by nebyl zdaleka tak velký. At ti dobre slouzi.
Ale ok, ja bych tu tvoji vybavu taky nevolil, pro mě by cenový rozdíl by nebyl zdaleka tak velký. At ti dobre slouzi.
No já ti nevím, koukal jsem se do základní výbavy Elegance a opravdu tam bezklíčové odemykání a startování není. Našel jsem to pouze v příplatkové výbavě (je tedy pravda, že je tam 0,-Kč, ale v sérii to není). Našel jsi tedy pravděpodobně jedinou položku, která je za u Octávie na přání zdarma a na tom stavíš, že bys kvůli tomu Leona nechtěl. Je to samozřejmě tvoje volba, pro mě to roli nehraje. Kdyby jsi srovnal čistě základní výbavu Leonu ST FR oproti Octávii Kombi Elegance, tak rozdíl bez jakýchkoliv příplatků je téměr 54.000,-Kč a to je podle mě hodně (navíc bys musel u Octávie za některé prvky základní výbavy Seatu ST FR připlácet, ale stejně tak by bylo potřeba doplatit za některé prvky i u Seatu). Takže by byl pořád rozdíl několik desítek tisíc a to pro mě u auta za 500 - 600 tisíc je dost. Neřeknu, kdyby auta stála alespoň přes milion, tam by to byla relativně malá část.
To je fajn super že jsi to bezklíčové odemykání a startování našel, slovíčkaření sis mohl odpustit. Jde prostě o to že to není funkce zadarmo ale promítla se částečně ve zvýšené ceně. Samozřejmě pokud se rád hrabeš po kapsách pokaždé když sedáš do auta, chápu že to neoceníš. Ale není to snad jediná věc, O3 je taky větší auto, to taky není za 0Kč. Samozřejmě se dá argumentovat u všeho stylem co moje auto neumí nepotřebuju, ale pak jsou taková srovnání pro kočku.
Jak jsem psal dříve, mám jiné preference, zduraznuju moje osobni at me nechytas zase za slovo, takže mě ten rozdíl nevyjde tak velký - pro mě je konkurence i lift O3 -30tis., za kazdou cenu po kombi netouzim, jde mi hlavne o velky normalni kufr, ne prostor pod strop, to bych stejne nevyuzil. Pokud ty chces za kazdou cenu kombi chapu ze tam tech 30tis. neusetris.
Za kolik se ti s tou 1.4 dari jezdit - dalnice 130/150, a dlouhodoby mix?
Jak jsem psal dříve, mám jiné preference, zduraznuju moje osobni at me nechytas zase za slovo, takže mě ten rozdíl nevyjde tak velký - pro mě je konkurence i lift O3 -30tis., za kazdou cenu po kombi netouzim, jde mi hlavne o velky normalni kufr, ne prostor pod strop, to bych stejne nevyuzil. Pokud ty chces za kazdou cenu kombi chapu ze tam tech 30tis. neusetris.
Za kolik se ti s tou 1.4 dari jezdit - dalnice 130/150, a dlouhodoby mix?
Není to slovíčkaření. Snažím se být jen přesný. Kdyby jsi rovnou napsal, že to není standardní výbava, ale příplatková za 0,-Kč (i když promítnutá v ceně auta), tak jsme si oba ušetřili čas. Octávie je nepatrně větší auto, ale já si při svých 182 cm nastavím sedačku a úplně normálně si v Leonu sednu za sebe a netlačím si kolena o sedačku, takže jestli má Octávie třeba o 5 cm (to zkoumat nehodlám) víc místa na zadních sedačkách, tak to mě nijak nebere.
Tvé preference ti neberu a dokážu pochopit, že každý vyžaduje něco jiného. Ať si každý koupí auto dle svojí libosti a peněženky. Jen se pořád nedokážu dopočítat na tvůj rozdíl 30.000,-Kč (pro mě je tedy i těch 30.000,- u takhle levných aut pořád celkem velký rozdíl). Základní u 5D verze je 48.000,-Kč ve prospěch Leona, bez dorovnávání výbav (prostě FR vs Elegance bez příplatků). Já kombi potřebuju pro firemní účely. Pro běžné účely stačí i kufr kolem 400l (na dovolenou si do takového sbalím i s manželkou a dcerou).
Na toho Leona ST teprve čekám (bude tak konec března/někdy v dubnu), takže ti nedokážu zatím na spotřebu odpovědět. Na spotřebě mi ale nijak zvlášť nezáleží. Teď jezdím s dvakrát přeplňovanou 1.9 a dlouhodobě jezdím mezi 7 - 7,5l. Nepočítám, že bych se dostal s 1.4TSI na víc.
Jinak ve firmě máme i poslední A6 která má také různé fičury, které Leon mít nebude a prostě mě neschází, takže se klidně hrabat po kapsách budu hrabat (i když já si dávám klíče jen do jedné kapsy, takže hledat nemusím).
Tvé preference ti neberu a dokážu pochopit, že každý vyžaduje něco jiného. Ať si každý koupí auto dle svojí libosti a peněženky. Jen se pořád nedokážu dopočítat na tvůj rozdíl 30.000,-Kč (pro mě je tedy i těch 30.000,- u takhle levných aut pořád celkem velký rozdíl). Základní u 5D verze je 48.000,-Kč ve prospěch Leona, bez dorovnávání výbav (prostě FR vs Elegance bez příplatků). Já kombi potřebuju pro firemní účely. Pro běžné účely stačí i kufr kolem 400l (na dovolenou si do takového sbalím i s manželkou a dcerou).
Na toho Leona ST teprve čekám (bude tak konec března/někdy v dubnu), takže ti nedokážu zatím na spotřebu odpovědět. Na spotřebě mi ale nijak zvlášť nezáleží. Teď jezdím s dvakrát přeplňovanou 1.9 a dlouhodobě jezdím mezi 7 - 7,5l. Nepočítám, že bych se dostal s 1.4TSI na víc.
Jinak ve firmě máme i poslední A6 která má také různé fičury, které Leon mít nebude a prostě mě neschází, takže se klidně hrabat po kapsách budu hrabat (i když já si dávám klíče jen do jedné kapsy, takže hledat nemusím).
Slovíčkaření to teda je - kdyby jsi byl tak náramně přesný by jsi v ceníku viděl v kolonce Elegance Kessy hned pri prvnim srovnani. Dle tvoji logiky nema v serii to auto ani barvu, protoze si musis nejakou zakliknout. Stejne tak se prodava v serii bez kol, ty si taky musis zakliknout, OMG 8-s
Ja nerikam ze si v Leonu za sebe nesednu, to v pohode, mam vysku cca jako ty, ale vetsi misto na nohy se hodi uz kvuli detske sedacky kterou vozim vzadu a kdyz dite usne a sedacka se da vic nalezato, ma nohy oprene o predni operadlo (a navic ho spini). Je to proste pro me benefit i kdyz to neni jedine co rozhoduje.
Ja nerikam ze si v Leonu za sebe nesednu, to v pohode, mam vysku cca jako ty, ale vetsi misto na nohy se hodi uz kvuli detske sedacky kterou vozim vzadu a kdyz dite usne a sedacka se da vic nalezato, ma nohy oprene o predni operadlo (a navic ho spini). Je to proste pro me benefit i kdyz to neni jedine co rozhoduje.
Kessy jsem v zpočátku v ceníku ani nehledal, protože jsem jasně psal o sériové výbavě. Je to úplně jednoduché. V konfigurátoru škodovky/seatu existuje položka "sériová výbava" a tam to prostě není. Pro mě je sériová výbava taková, jak mi auto dodají bez dalšího zaškrtávání v ceníku (bez barvy ti ho samozřejmě nedodají a kola jsou v základu u Leonu FR 17"). Kessy mít můžeš a nebo taky ne (v základní výbavě bude, až nebude jiná možnost).
Dítě v autě taky vozím, a přesto, že mám auto dlouhé cca 4,65 cm (cca o 10 cm delší než je Leon, tak si za sebe bez problémů nesednu), proto věřím, že v Leonu to bude Ok.
Prostě napiš tvojí konfiguraci výbavy Octávie a pak si to srovnám s Leonem. Malý rozdíl tam nebude. Bez toho, aniž bys napsal přesnou konfiguraci, nemá vůbec smysl se tady s tebou bavit o cenovém rozdílu. Očividně jsi si nezkusil sestavit Leon FR proti Octávii Elegance a dovybavit ji alespoň na úroveň FRka (u FRka musíš akorát připlatit za výhřev sedaček a zadní senzor).
Dítě v autě taky vozím, a přesto, že mám auto dlouhé cca 4,65 cm (cca o 10 cm delší než je Leon, tak si za sebe bez problémů nesednu), proto věřím, že v Leonu to bude Ok.
Prostě napiš tvojí konfiguraci výbavy Octávie a pak si to srovnám s Leonem. Malý rozdíl tam nebude. Bez toho, aniž bys napsal přesnou konfiguraci, nemá vůbec smysl se tady s tebou bavit o cenovém rozdílu. Očividně jsi si nezkusil sestavit Leon FR proti Octávii Elegance a dovybavit ji alespoň na úroveň FRka (u FRka musíš akorát připlatit za výhřev sedaček a zadní senzor).
Chlape za tento názor si nafackuj. Já to udělal jak colin, nakonfiguroval si leona v nejvyšší výbavě a přihodil extrasy, pak jsem dal OIII v nejvyšší výbavě a přidával extrasy aby tam nechybělo nic co je v nakonfigurovaném leonu (LED jsem samozřejmě nahradil xenony) no a rozdíl mě vyšel 123tis kč s dph. Nějaký bezklíček který může být v octavii mě vůbec nezajímá..
Nafackuj si sám umělče, i za to ze ti to vyslo o 50tis. hůř než Colinovi >😒]
Opravdu tady jen vaříš z vody. Kdyby jsi pořádně četl, tak Emocionante srovnával verze 1.8 TSI (já 1.4 TSI) a tam je cenový rozdíl základních výbav ještě daleko větší a pak už jen záleží na příplatkové výbavě. Kdyby jsi se alespoň na ty ceny podíval, tak bys takhle nemohl plácat. Takže je jasné, že se snažíš jen vyvolat hádku (nebo mě to tak alespoň přijde).
Nejčastěji takhle komentují jen ti, kteří si auto ani nekoupí (a nebo možná koupí, ale jen v konfigurátoru). 😄
Nejčastěji takhle komentují jen ti, kteří si auto ani nekoupí (a nebo možná koupí, ale jen v konfigurátoru). 😄
Cetl jsem poradne a o tom ze srovnava 1.8TSI není v příspěvku ani čárka, takze z vody varis ty.
Muzu te uklidnit, opravdu nejsi jediny na planete kdo si muze dovolit koupit auto jako ty >😒]
Muzu te uklidnit, opravdu nejsi jediny na planete kdo si muze dovolit koupit auto jako ty >😒]
Měl by jsi se tedy podívat ještě jednou na příspěvek z 3.2. v čase 10:41, tam to najdeš.
O tom, že bych byl jediný, kdo si může dovolit takové auto jsem nenapsal ani čárku. Nikomu jeho auto nehaním/nezávidím a nikomu Leona nevnucuji (pouze reaguji na tvoje cenové srovnání, kde tvrdíš, že rozdíl mezi Leonem je malý). Možná by jsi tedy mohl napsat, co přesně porovnáváš ty, abych si mohl udělat obrázek.
Mohl bych si dovolit pořídit i lepší auto, ale měl jsem prostě nastavený limit, který se nebude překračovat. Na to, že to auto bude primárně sloužit jako náklaďák pro nákup a vožení dílů, je to myslím až moc dobrá výbava 😄
Ty jsi tu Octávii budeš pořizovat, že tak nutně potřebuješ bezklíčové otevírání/startování a automat (jedinou výhodu u automatu vidím v užívání po městě, kde nemusím neustále řadit, jinak ani ne)? To bych spíš už uvažoval o Golfu než Octávii, který mi přijde lépe zpracovaný a možná i cenově výhodnější. Octávie se mi taky líbí, ale jen verze RS (i když bych si ji stejně nekoupil, nemám rád, když potkávám stejný auta na každém rohu a dost se kradou).
O tom, že bych byl jediný, kdo si může dovolit takové auto jsem nenapsal ani čárku. Nikomu jeho auto nehaním/nezávidím a nikomu Leona nevnucuji (pouze reaguji na tvoje cenové srovnání, kde tvrdíš, že rozdíl mezi Leonem je malý). Možná by jsi tedy mohl napsat, co přesně porovnáváš ty, abych si mohl udělat obrázek.
Mohl bych si dovolit pořídit i lepší auto, ale měl jsem prostě nastavený limit, který se nebude překračovat. Na to, že to auto bude primárně sloužit jako náklaďák pro nákup a vožení dílů, je to myslím až moc dobrá výbava 😄
Ty jsi tu Octávii budeš pořizovat, že tak nutně potřebuješ bezklíčové otevírání/startování a automat (jedinou výhodu u automatu vidím v užívání po městě, kde nemusím neustále řadit, jinak ani ne)? To bych spíš už uvažoval o Golfu než Octávii, který mi přijde lépe zpracovaný a možná i cenově výhodnější. Octávie se mi taky líbí, ale jen verze RS (i když bych si ji stejně nekoupil, nemám rád, když potkávám stejný auta na každém rohu a dost se kradou).
Takovy prispevek tam proste neni, mozna vidis neco jineho, ale ja vidim od nej prvni prispevek v tomhle vlakne 4.2. 8:29, klidne ti poslu screenshot abys viděl, ze tam nic takoveho neni.
Když už máš rád tu přesnost, nepsal jsem ze rozdil je maly, ale mensi - proste mi principialne vadi kdyz nekdo neco srovnava ale dela to trochu tendencne - prihodi vybavu druhemu autu na dorovnani ale to ze ma jine auto taky neco navic uz zpatky nepromitne do srovnani a taktne o tom mlci.
Auto pořizovat budu, jestli to bude zrovna Oct. nevím, taky srovnávám jak vidíš 😄, ale bezklíč mam v požadované výbavě a nerad bych ho skrtal. Automat preferuju ale priplatek je celkem masivni, takze to je jeste otevrena otazka. S G Variant mas pravdu, ten je taky ve vyberu, ale jak uz jsem naznacil, ja nepotrebuju nutne kombi a to znamena u O snizeni ceny o 30tis. a ty cenove pomery pak vypadaji trochu jinak - idealni by bylo ty 3 zkombinovat do jednoho - Octa prostor, Golf odhlucneni+odpruzeni+materialy+lepsi naprava, Seat cenu.
Když už máš rád tu přesnost, nepsal jsem ze rozdil je maly, ale mensi - proste mi principialne vadi kdyz nekdo neco srovnava ale dela to trochu tendencne - prihodi vybavu druhemu autu na dorovnani ale to ze ma jine auto taky neco navic uz zpatky nepromitne do srovnani a taktne o tom mlci.
Auto pořizovat budu, jestli to bude zrovna Oct. nevím, taky srovnávám jak vidíš 😄, ale bezklíč mam v požadované výbavě a nerad bych ho skrtal. Automat preferuju ale priplatek je celkem masivni, takze to je jeste otevrena otazka. S G Variant mas pravdu, ten je taky ve vyberu, ale jak uz jsem naznacil, ja nepotrebuju nutne kombi a to znamena u O snizeni ceny o 30tis. a ty cenove pomery pak vypadaji trochu jinak - idealni by bylo ty 3 zkombinovat do jednoho - Octa prostor, Golf odhlucneni+odpruzeni+materialy+lepsi naprava, Seat cenu.
Stejně tak já můžu poslat screenshot, že to tam je a navíc ti to píše i Emocionate, tak proč se o to dohadovat?
Ten rozdíl pro mě pořád není ani menší ani malý. Srovnával jsem poměrně dost přesně, ten rozdíl je dost podstatný. Jediný, co má Octa v Elegance a musí se za to u Leonu připlácet, tak je výhřev předních sedaček a zadní senzor, ale stejně tak má Leon několik položek, který Octa nemá. Takže se nikdy nedostaneš na rozdíl, který by byl zanedbatelný a auta v této cenové kategorii (i když budeš srovnávat jen 5D verze a ne kombíky).
Je zbytečný se dohadovat, který auto je výhodnější. Tobě cenový rozdíl mezi Octávii a Leonem nevadí nebo ho nechceš vidět, proto si ji klidně pořiď. Kdyby nebyla dražší Honda Civic, tak by možná stála za hřích nebo nový Peugeot 308 SW (tam se mi zase nelíbí palubka).
Ten rozdíl pro mě pořád není ani menší ani malý. Srovnával jsem poměrně dost přesně, ten rozdíl je dost podstatný. Jediný, co má Octa v Elegance a musí se za to u Leonu připlácet, tak je výhřev předních sedaček a zadní senzor, ale stejně tak má Leon několik položek, který Octa nemá. Takže se nikdy nedostaneš na rozdíl, který by byl zanedbatelný a auta v této cenové kategorii (i když budeš srovnávat jen 5D verze a ne kombíky).
Je zbytečný se dohadovat, který auto je výhodnější. Tobě cenový rozdíl mezi Octávii a Leonem nevadí nebo ho nechceš vidět, proto si ji klidně pořiď. Kdyby nebyla dražší Honda Civic, tak by možná stála za hřích nebo nový Peugeot 308 SW (tam se mi zase nelíbí palubka).
Octavii dělají zajímavé ceny v rozmezí 15-20%...
Máš na mysli slevy 15-20%? Já na ičo dostal max. 12% u škodovky. Ale i kdyby jsem náhodou dostal na O3 slevu 20% tak je v mé specifikaci leon levnější pořád o nezanedbatelných 44tis kč s dph i když tady už pak hraje roli osobní náklonost k té či oné značce..
Jj, slevy... záleží taky na financování, 20% jsme dostali nabídku na operativní leasing, ale těch 15% je tak to co si myslím že firma dostane za hotové nebo na úvěr/leasing.
U Octavie dává největší smysl RS, benzín nebo diesel...
U Octavie dává největší smysl RS, benzín nebo diesel...
aha takhle, já měl poptávky jen na koupi za hotové, tam by to těch 15% třeba být mohlo, ale nic to neřeší.
Je to tak u O3 mě dává smysl jen RS v benzínu, ale to už bylo mimo rozpočet, zajímavé bude sledovat s jakou cenou přijde Leon ST Cupra..
Je to tak u O3 mě dává smysl jen RS v benzínu, ale to už bylo mimo rozpočet, zajímavé bude sledovat s jakou cenou přijde Leon ST Cupra..
RSko se celkem dá vzít i v základu, pak jsi na 535 vč. DPH. Samozřejmě... rádio na volantu apod. jsou příplatky, u kterých je dobré, pokud si je člověk dovolit může.
Mikeši seřaď si diskuzi chronologicky a uvidíš že 3.2. jsem jasně psal že jde o 1.8TSI. To že nezkousneš že je O3 celkem výrazně dražší ve stejné konfiguraci než Leon ST je tvůj problém, nikdo nezpochybňuje O3, je to technicky zcela srovnatelné auto jako Leon. Jde o to co se komu líbí a kolik je za to ochoten zaplatit. Já si prolezl jak O3 tak Leona, vnitřní prostor je srovnatelný, design je hezčí u leona a cena je jasně pro leona. Nezlob se na mě ale rozdíl 123tis v ceníkové ceně neospravedlní ani bezklíček, který já stejně vůbec neocením.
sacoer
No ja teda neviem či som jediný, ale mne sa napr. v kombičku octavia, golf, astra, focus pačia viac. Toto by som za najkrajšie kombi v triede neoznačil ani náhodou.
Tak jasně, každýmu se líbí něco jinýho, ale tvůj názor sdílím, mně přijde ten zadek leonu moc naroubovanej jako batoh, stejně tak u golfu, octavka je pro mě v kombiku nejhezčí, ale třídveřovej leon je pecka, ten se mi líbí dost ... 😄
michalpneu
Je to krásné auto a musím prostě seat zachránit. Pokud ne, tak už nevím co by mu z těch sraček pomohlo.
Faktem je, že mě se leon líbil jako snad první seat vůbec v min. generaci, ale tohle je naprostá paráda a krása. Pro lidi co prostě chtějí mít dravý vzhled se sportovnějším duchem je tohle prostě ideální auto.
Já osobně bych byl jednoznačně pro oIII, protože já mám rád konzervativní vzhled u auta, ale osobně si myslím, že pro lidi, kteří chtějí mít dravější vzhled při srovnatelné velikosti a auto se sportovním duchem si myslím, že je to ideální volba a cenově taky. tak ať jim to s tím auto emocion šlape.
Faktem je, že mě se leon líbil jako snad první seat vůbec v min. generaci, ale tohle je naprostá paráda a krása. Pro lidi co prostě chtějí mít dravý vzhled se sportovnějším duchem je tohle prostě ideální auto.
Já osobně bych byl jednoznačně pro oIII, protože já mám rád konzervativní vzhled u auta, ale osobně si myslím, že pro lidi, kteří chtějí mít dravější vzhled při srovnatelné velikosti a auto se sportovním duchem si myslím, že je to ideální volba a cenově taky. tak ať jim to s tím auto emocion šlape.
Spartan
Ja by som nepovedal, že je tá spotreba vysoká, hlavne na 1.8l beznín so 180 (204) hp ja viem jazdiť s lahkou nohou na kombinovanej trase za 5,7l (viď priložený link) síce s DSG7, ktorá spotrebe dosť pomáha, ale verím, že aj s manuálom sa dá spraviť pekná spotreba.
[odkaz]
[odkaz]
Já se starší 1.8TSI 118kw 6M nemám taky problém jet výrazně pod 6 litrů, jde to celkem bez velkého snažení. Nová 132kw by měla být ještě úspornější tak uvidíme..
Ja som sa práveže so starším 1.8 TSi 118 kw dostal na kombinovanej trase pod 8l len velmi ťažko, pod 6l vôbec.
Ta veta je nic vypovidajici kdyz neudate i sirku pneu.
1. NEJLEPŠÍ = ELEKTROMOBIL (čistý) [odkaz]
2. LEPŠÍ = LPG / CNG (trochu CO2 a plynů) [odkaz]
3. JDETO = BENZÍN BEZ PŘIDUŠENÍ PŘÍMOVSTŘIK TSI 1995-2009 (CO2 a plyny)
4. HORŠÍ = DIESEL s DPF od 2009 (plyny a rakovinotvorný prach) [odkaz]
5. ŠPATNÝ = BENZÍN TSI bez DPF od 2009 (10x víc rakovinotvorný prachu než varianta 4.) [odkaz]
6. NEJHORŠÍ = DIESEL bez DPF do 2009 (10x víc rakovinotvorný prachu než varianta 5. a 100x víc než varianta 4. a 1000x víc než varianta 3.) [odkaz]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
7. NEJHORŠÍ = BERANICE ANTIMOZEK NAIVNÍ
Ono chtit jen rejpat pouziju jiny slovnik (bohuzel zde velice bezny) plny posmesku, nadavek a osocovani.