Novinky
Volkswagen Polo zatím zůstane věrný 1.2 TSI, nový tříválec dorazí později (kompletní technická data)
24 komentářů
na nemeckej stranke vw uz je v pdf tabulka s technickymi udajmi 1.0MPi pola
na 4ke da 55kw 1.0 MPi z 80-120 za krasnych 15 sekund, to je slusne :yes: ani o 100kil lahsi UP sa nechyta, dobre to sprevodovali , ten motor by som bral :yes: dokonale porazi aj stare HTP a bude podla mna najpredavanejsi v pole ale aj v novej fabii :yes: to auticko s tym motorom ked pride pojdem omrknut, paci sa mi
na 4ke da 55kw 1.0 MPi z 80-120 za krasnych 15 sekund, to je slusne :yes: ani o 100kil lahsi UP sa nechyta, dobre to sprevodovali , ten motor by som bral :yes: dokonale porazi aj stare HTP a bude podla mna najpredavanejsi v pole ale aj v novej fabii :yes: to auticko s tym motorom ked pride pojdem omrknut, paci sa mi
Barvy v galerii a obří kola, luxusní interiér... paráda :yes😒br />
Tak snad tu "zrůdičku" z MB (ve své druhé reinkarnaci) připodobní k tomuto vyváženému skvostu.
Tak snad tu "zrůdičku" z MB (ve své druhé reinkarnaci) připodobní k tomuto vyváženému skvostu.
Hlavně, že už všechny nové motory mají řemenové rozvody a nebudou po najetých 10 tis. km při startování chrastit (vlastní zkušenost s 1.2 tsi 8V 77kW). Nová řada motorů EA 211 se vyrábí už více než rok a zatím jsem o žádném problému nikde nečetl, takže už je snad všechno v pořádku.
Taky mají najeto 00 nic. Po roce výroby nezlobilo ani většina řetězových TSI.
Tak řemeny jen těžko budou chrastit. 😄 U řemenu lze předpokládat, že případné problémy přijdou spíš ke konci jeho životnosti.
No, kdyby jim chrastil i řemen, to už bych vážně nad TSI zlomil hůl... >😁 U těhle malých motůrků se dá předpokládat už větší procento těch, kdo budou mít malé nájezdy. Takže nespoléhat co se týká životnosti jenom na limit kilometrů, ale i let. Ale tak myslím, že tohle je už docela známo i mezi běžnými uživateli.
ale inak dobre som si tipol ze s MPI 1.0 to bude rychlejsie ako s htp, 173km/h maximalka je az neuveritelna, dokonca lepsia ako v Upe , ktory je lahsi o 100 kil a pri ktorom mi tu ktosi pisal ze to absolutne nemozem zrovnavat a bla bla bla 😉
1.0MPi by mi urcite stacilo, bezproblemovy motor a nestrati sa ani mimo mesta :yes: s tymto motorom by som polo bral 😉
kazdopadne maximalka je az luxusna s tym motorom, myslim teda ze najkych 130-140 po dialnici nebude problem 😉 stacilo by mi
Proto také některé verze passatu mají vyšší rychlost než golf se stejným motorem atp.
Tak schvlane kolik je tedy cx u Upu a Pola? Nebudes verit tomu, ale oba maji shodne 0,32. Takze zkus treba celni plochu, ikdyz tady je Up jiz mensi. Takze to shrneme, vse nahrava UP, vaha dokonce o ukrutnych 130kG, ale rychlosti jsou skoro obracene >😁
Jinak porovnejme tedy aerodynamiku u Golfa. Se tu sirily puvodne nalhana cx u noveho Golfu VII nekde u 0,27(skutecnost 0,29), tj o 10% lepsi nez GVI. Kdyz si porovnas rychlosti 77kW TSI tak pri rozdilu vahy cca 23 Kg (vw blabolil neco o 100kg diky platforme MQB) tak je tam rozdil max rychlosti slovy 2km/h, tedy nemeritelny. To same plati pro Leona a GVI s 90kW TSI, rychlosti rozdilne cca 2km/h.
vw si tak nejak cuca kde co aby mu vyhovovalo