Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVolkswagen Polo zatím zůstane věrný 1.2 TSI, nový tříválec dorazí později (kompletní technická data)
24 komentářů
3_diamanty
na nemeckej stranke vw uz je v pdf tabulka s technickymi udajmi 1.0MPi pola
na 4ke da 55kw 1.0 MPi z 80-120 za krasnych 15 sekund, to je slusne :yes: ani o 100kil lahsi UP sa nechyta, dobre to sprevodovali , ten motor by som bral :yes: dokonale porazi aj stare HTP a bude podla mna najpredavanejsi v pole ale aj v novej fabii :yes: to auticko s tym motorom ked pride pojdem omrknut, paci sa mi
na 4ke da 55kw 1.0 MPi z 80-120 za krasnych 15 sekund, to je slusne :yes: ani o 100kil lahsi UP sa nechyta, dobre to sprevodovali , ten motor by som bral :yes: dokonale porazi aj stare HTP a bude podla mna najpredavanejsi v pole ale aj v novej fabii :yes: to auticko s tym motorom ked pride pojdem omrknut, paci sa mi
Tak HTP porazi kde co a to na hlavu.
Ty udaje jsou divne, ze by tohle udelala prevodovka se moc verit neda. 130Kg je hodne slusny vahovy rozdil. Zni to verohonde jako jejich spotreby
Ty udaje jsou divne, ze by tohle udelala prevodovka se moc verit neda. 130Kg je hodne slusny vahovy rozdil. Zni to verohonde jako jejich spotreby
Gangrel
Barvy v galerii a obří kola, luxusní interiér... paráda :yes😒br />
Tak snad tu "zrůdičku" z MB (ve své druhé reinkarnaci) připodobní k tomuto vyváženému skvostu.
Tak snad tu "zrůdičku" z MB (ve své druhé reinkarnaci) připodobní k tomuto vyváženému skvostu.
simson33
Hlavně, že už všechny nové motory mají řemenové rozvody a nebudou po najetých 10 tis. km při startování chrastit (vlastní zkušenost s 1.2 tsi 8V 77kW). Nová řada motorů EA 211 se vyrábí už více než rok a zatím jsem o žádném problému nikde nečetl, takže už je snad všechno v pořádku.
Taky mají najeto 00 nic. Po roce výroby nezlobilo ani většina řetězových TSI.
Pokud jde o snižování nákladů, tak je úplně jedno, jak dlouho se daný výrobek vyrábí. Zkazit ho můžeš vždy.
Tak řemeny jen těžko budou chrastit. 😄 U řemenu lze předpokládat, že případné problémy přijdou spíš ke konci jeho životnosti.
No, kdyby jim chrastil i řemen, to už bych vážně nad TSI zlomil hůl... >😁 U těhle malých motůrků se dá předpokládat už větší procento těch, kdo budou mít malé nájezdy. Takže nespoléhat co se týká životnosti jenom na limit kilometrů, ale i let. Ale tak myslím, že tohle je už docela známo i mezi běžnými uživateli.
ale inak dobre som si tipol ze s MPI 1.0 to bude rychlejsie ako s htp, 173km/h maximalka je az neuveritelna, dokonca lepsia ako v Upe , ktory je lahsi o 100 kil a pri ktorom mi tu ktosi pisal ze to absolutne nemozem zrovnavat a bla bla bla 😉
1.0MPi by mi urcite stacilo, bezproblemovy motor a nestrati sa ani mimo mesta :yes: s tymto motorom by som polo bral 😉
kazdopadne maximalka je az luxusna s tym motorom, myslim teda ze najkych 130-140 po dialnici nebude problem 😉 stacilo by mi
Proto také některé verze passatu mají vyšší rychlost než golf se stejným motorem atp.
Tak schvlane kolik je tedy cx u Upu a Pola? Nebudes verit tomu, ale oba maji shodne 0,32. Takze zkus treba celni plochu, ikdyz tady je Up jiz mensi. Takze to shrneme, vse nahrava UP, vaha dokonce o ukrutnych 130kG, ale rychlosti jsou skoro obracene >😁
Jinak porovnejme tedy aerodynamiku u Golfa. Se tu sirily puvodne nalhana cx u noveho Golfu VII nekde u 0,27(skutecnost 0,29), tj o 10% lepsi nez GVI. Kdyz si porovnas rychlosti 77kW TSI tak pri rozdilu vahy cca 23 Kg (vw blabolil neco o 100kg diky platforme MQB) tak je tam rozdil max rychlosti slovy 2km/h, tedy nemeritelny. To same plati pro Leona a GVI s 90kW TSI, rychlosti rozdilne cca 2km/h.
vw si tak nejak cuca kde co aby mu vyhovovalo