Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Missouri
Od té doby, kdy značku BMW ovládla okázalost v designu společná Audi i Mercedesu, vypustil jsem německou "silnou trojku" ze svého zorného pole. Jistou míru neokázalé elegance se daří zachovávat pouze Mercedesu, a to jen u některých modelů. Samostatnou kapitolou je pak osobnostní profil většiny východoevropských zákazníků, kteří si tyto prémiové značky kupují. Často lze z jejich strany v silničním provozu pozorovat přesvědčení, že jejich prémiové vozidlo je povyšuje na prémiové nadlidi. Že by syndrom bílé nordické nadrasy? Slyšet pak o tom, že prémiové BMW hodlá unifikovat v zájmu úspor je pro mne dobrá zpráva - třeba se vrací lepší časy a bavoráky se vrátí zpět do mého zorného pole.
Mercedesy(ne všechny) si zachovaly eleganci,Audi má aspoň originální R8,BMW nemá nic.
Řady 3,5,6,7 jsou klasickými bavoráky se všemi atributy k tomu patřícími. Je smutný, když tu někdo křičí já byl fanda a už nejsem.
Je to smutný,ale BMW se z toho nepose...Prostě říkám svůj názor,nic mě na těchto vozech nefascinuje,jediné,co zbylo ze slavné minulosti jsou výborné motory,hlavně osmiválce,jinak je to pro mě těžká nuda a šeď.
BMW má stále všechno co má mít, nebo mě řekni s čím máš poslední zkušenost a co ti tam chybělo?
Osobně mám trošku smíšené pocity z tohohle sjednocování platforem, nicméně věřím, že v BMW ví, co dělají, a že to jako vždy dopadne dobřě
Osobně mám trošku smíšené pocity z tohohle sjednocování platforem, nicméně věřím, že v BMW ví, co dělají, a že to jako vždy dopadne dobřě
Naposled jsem jel v sedmičce,jenom nastartovat to je složitá operace,cit ve volantu -nula,divný vnitřek a co mě šokovalo nejvíc-oproti mému poslednímu BMW,což bylo M5 e39, to daleko hůř polykalo díry na cestě.Jeho majitel už má třetí sedmu v řadě a nemůže si ji vynachválit,já říkám za sebe,že ta poslední hranatá byla nejlepší,velká limuzína,s krásně citlivým volantem(na poměry velkých aut),elegantním dizajnem a fantastickým interiérem.
Co je složitého na startování sedmičky (pokud tedy nespojoval drátky a imobilizér necheatoval z notebooku)?
Abych to upřesnil,nastartovat jsem uměl,ale rozjel jsem se až po kratší instruktáži majitele,ale to není jen problém BMW,stále složitější systémy jsou teď prostě IN.
Jestli majiteli Felicie nekdo pujci sedmicku, pak verim, ze muze nastat problem >😁
To víš,každý není tak chytrý jako majitel sedmičky Tymkoo,já byl zvyklý na primitivní BMW M5 a nestydím se za to,že jsem byl v při rozjezdu trochu pomalejší.Kéž bych byl tak shopný a chytrý jako ty,to by se mně hned žilo líp.
povez mi, co je pri startovani a rozjezdu na sedmicce o tolik slozitejsiho nez na starsi petce? rad bych to vedel 😄 musi se sahat na neco jineho nez volant, startovaci tlacitko a volic prevodovky?
Nic ve zlém, ale chybí vám trochu sebereflexe. Zmáčknout tlačítko a zatáhnout za páku mi přijde zhruba stejně složité jako otevřít dveře - zmáčknout kliku, zatáhnout za dveře. Možná se mýlím.
Bože ty si kus vola >😁 Mal problém naštartovať auto ktoré sa štartuje gombíkom a pohnúť sa keď to je v automate >😁 Bože tebe by som nedal ani bicykel (kolo) >😁
"Samostatnou kapitolou je pak osobnostní profil většiny východoevropských zákazníků, kteří si tyto prémiové značky kupují. "
…asi psycholog samouk… Ale možná by bylo lepší jít na řádný studia. Tvoje teze je směšná. 😉
…asi psycholog samouk… Ale možná by bylo lepší jít na řádný studia. Tvoje teze je směšná. 😉
To ze povies ze Bmw si kupuje iba tak a taka skupina ludi je priamo umerne tomu, ako keby si povedal, ze vsetci nemci su nacisti lebo jeden z nich pred 70 rokmi bol. :no: Je mi smutno z takychto poznamok. Poznam mnoho ludi vlastniacich bmw a NIKTO z nich sa nepovysuje nas ostatnych ucastnikov cestnej premavky. Tieto famy podla mna vznikaju tak, ze raz za cas sa vyberie ujo z Dolnej Marikovej na dialnicu D1, kde ide samozrejme 90 v lavom pruhu. Nasledne ho dobrhne nejake bmw a nedajboze ho vyblika alebo mu zatrubi. A z majitela BMW je ihned zlodej egoista ktory ohrozuje cestnu premavku a nedba vobec na ostatnych. A este k tomu ked je z BA tak ujo doma vsetkym porozprava ako su vsetci Bratislavcania na BMW bezohladni. je mi zle z takychto poznamok. Ked uz to tak presne vies zadefinovat osobnost ludi podla auta tak mi prosim povec, co za ludi su ludia jazdiaci napriklad na Peugeotoch, octaviach alebo hyundaioch?
jozephko
Aj teraz má väčšina motorov od BMW objem 0,5 litra na valec. A to platí už aspoň 10 rokov. BMW má dvojlitrové štvorvalce, trojlitrové šesťvalce a kedysi malo aj štvorlitrové osemvalce (bezínove aj dieslové) a dokonca aj 6-litrové dvanásťvalce.
Štatistiku "kazia" len štvorvalce 1,6...
Boli časy, keď BMW malo aj dvojlitrové šesťvalce s výkonom 110 kW a 2,5-litrové šesťvalce s výkonom cca 125 kW. Ale to je 20 rokov stará pesnička.
Štatistiku "kazia" len štvorvalce 1,6...
Boli časy, keď BMW malo aj dvojlitrové šesťvalce s výkonom 110 kW a 2,5-litrové šesťvalce s výkonom cca 125 kW. Ale to je 20 rokov stará pesnička.
MariAchi
...si uvědomit, že jednotná platforma není to samé, jako jednotné auto.
Tedy BMW řady 7 nebude jen "nafouklá" řada 3, stejně jako dnešní BMW X1 opravdu není zvýšená řada 1, pane Fokte 😄
[odkaz]
Stejně tak člověk, kupující 316d nemůže tvrdit, že vlastně jezdí v malém RR.
Osobně jsem velice rád, že BMW neodkopává klasické uspořádání, pohon na zadek, ani řadové šestiválce a pokud se nižší verze jejich aut s tříhrnky pod kapotou dostanou lidem cenově blíž (a už teď jsou na dosah!), je to jednoznačně na potlesk.
Chce to jen trochu uvažovat...
Tedy BMW řady 7 nebude jen "nafouklá" řada 3, stejně jako dnešní BMW X1 opravdu není zvýšená řada 1, pane Fokte 😄
[odkaz]
Stejně tak člověk, kupující 316d nemůže tvrdit, že vlastně jezdí v malém RR.
Osobně jsem velice rád, že BMW neodkopává klasické uspořádání, pohon na zadek, ani řadové šestiválce a pokud se nižší verze jejich aut s tříhrnky pod kapotou dostanou lidem cenově blíž (a už teď jsou na dosah!), je to jednoznačně na potlesk.
Chce to jen trochu uvažovat...
borg111
ze na troch platformach poslatvia dvesto modelov. Cim dalej tym viac si clovek vazi auta, ktore su technicky jedinecne... ale z hladiska znizovania nakladov je to uplne logicky krok.
fOE
aby nepridal lacine stouchniti na zaver :no:
tiez si myslim, ze Herbert Diesse pod jedinecnou flexibilitou motorov nemyslel, ze bude BMW pouzivat trojvalce v sedmicke. rozhodne nie v blizkej buducnosti (ak teda nehovorime o pripadnom hybride)
Co se týká Soičiro Fokta, tak jak je něco "Made in Germany", tak si to okamžitě a střelhbitě vyslouží plivanec, to je klasika.
Co se týká flexibility motorů, tak nešlo o tříhrnek v 7er, ale o možnosti výroby ’ kombinace počtu válců, přípravy směsi a naladění pro jednotlivé modely.
Co se týká flexibility motorů, tak nešlo o tříhrnek v 7er, ale o možnosti výroby ’ kombinace počtu válců, přípravy směsi a naladění pro jednotlivé modely.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]