Novinky
ktoru si vsak krmi v sebe majitel.
Vo vnutri to nielenze vyzera ako v IV. cenovej skupine, ale aj komfort je taky. 😢
Vo vnutri to nielenze vyzera ako v IV. cenovej skupine, ale aj komfort je taky. 😢
ano.. Defender má hodnotu pro majitele... sousedům v ulici je to jedno.
Jde jen o to, co chceš - a proč opatřuješ teréňáka.
Jde jen o to, co chceš - a proč opatřuješ teréňáka.
Je docela naprd, když s ikonickým Defenderem, který se zavrtal díky absenci uzávěrek do bahna až po pás musíš čekat, až tě vytáhne Toyota Land Cruiser v kůži a s klimatizací, navigací, DVD a ....... jako nic. A brodit může bez ucpávání převodových segmentů.
Jak píše happy_driver - za trest.
Jak píše happy_driver - za trest.
a tos fakt zažil?
Ale jinak Land Cuiser je - nebo aspoň byl - dobrej off-road.
Před pár lety byla taková pěkná novinářská akce na Zebíně u Jičína.. sjeli se tam skoro všichni tehdejší importéři off-roadů... a někdo přišel s nápadem, že pojedeme po tankové dráze - a kdo nejdál dojede.
Land Cruiser byl poslední, kdo se za mnou držel... a dodneška mám trochu špatný svědomí, že jsem tu pěknou novinářku zatáhnul do maléru. Jinak by asi dojela na konec stejně jako já s Defendrem.
Zneužil jsem toho, že je to novinářka a v místě, kde na mě nedohlídla jsem udělal kličku a přejel terénní vlnu šikmo... a ona pak za mnou jela rovně - a zapíchla to.
Defendr má taká křížení náprav, že v reálném světě de facto tu nápravovou uzávěrku nepotřebuješ.
A mezináprava tam pochopitelně je.
Ale jinak Land Cuiser je - nebo aspoň byl - dobrej off-road.
Před pár lety byla taková pěkná novinářská akce na Zebíně u Jičína.. sjeli se tam skoro všichni tehdejší importéři off-roadů... a někdo přišel s nápadem, že pojedeme po tankové dráze - a kdo nejdál dojede.
Land Cruiser byl poslední, kdo se za mnou držel... a dodneška mám trochu špatný svědomí, že jsem tu pěknou novinářku zatáhnul do maléru. Jinak by asi dojela na konec stejně jako já s Defendrem.
Zneužil jsem toho, že je to novinářka a v místě, kde na mě nedohlídla jsem udělal kličku a přejel terénní vlnu šikmo... a ona pak za mnou jela rovně - a zapíchla to.
Defendr má taká křížení náprav, že v reálném světě de facto tu nápravovou uzávěrku nepotřebuješ.
A mezináprava tam pochopitelně je.
na tvůj příspěvek nebudu reagovat ... napíšu jenom: ... když do toho auta sedneš tak na defendra v té sekundě zapomeneš , věř tomu
... jak sem psal nahoře ... smůla je to , že se neprodává oficielně ... v CZ je jenom jeden dovozce
[odkaz]
[odkaz]
... a Toyotu mám doma nejednou a už by neměnil ... a to mi přešlo rukama celkem dost ,,off-aut,,
... jak sem psal nahoře ... smůla je to , že se neprodává oficielně ... v CZ je jenom jeden dovozce
[odkaz]
[odkaz]
... a Toyotu mám doma nejednou a už by neměnil ... a to mi přešlo rukama celkem dost ,,off-aut,,
já myslím, že je to jako s otázkou, jestli je lepší blondýna, černovláska nebo zrzka.
😉
Seděl jsem v tom... a na Defíka jsem nezanevřel. I když proti "sedmdesátce" stojí spíš Discovera.
😉
Seděl jsem v tom... a na Defíka jsem nezanevřel. I když proti "sedmdesátce" stojí spíš Discovera.
Konečne poriadne auto - t.z. tuhé nápravy, rám, cez 2500ccm a aspoň šesťvalec. :yes😒br />
To čo máš v odkaze je proste poriadne terénne auto, v AU sa predáva so solídnym 4,5l TD V8, obe uzávierky v sérii, no proste nádhera. Voči tomu je Defík len chudobný rebriňák.
To čo máš v odkaze je proste poriadne terénne auto, v AU sa predáva so solídnym 4,5l TD V8, obe uzávierky v sérii, no proste nádhera. Voči tomu je Defík len chudobný rebriňák.
"Defendr má taká křížení náprav, že v reálném světě de facto tu nápravovou uzávěrku nepotřebuješ."
Áááá, známá zaklínací formule defendristů - křížení náprav. To je sice fajn, ale......
.....když máš obě pravá kola ve s.r.a.č.k.á.ch a levá na pevném podkladě, tak bez uzávěrky alespoň zadního diferáku jsi druhej. A křížit můžeš co chceš.
Áááá, známá zaklínací formule defendristů - křížení náprav. To je sice fajn, ale......
.....když máš obě pravá kola ve s.r.a.č.k.á.ch a levá na pevném podkladě, tak bez uzávěrky alespoň zadního diferáku jsi druhej. A křížit můžeš co chceš.
no - ale to je pak porucha mezi dečkou a volantem!
>😁
Ale ne, jasně.. teoreticky exituje situace, kdy uzávěrku oceníš.
Když jsem měl 110, byla vzadu uzávěrka dodělaná.. ale teď bohužel jen nostalgicky vzpomínám.
😒
Co bych dal aspoň za Freelandera!
>😁
Ale ne, jasně.. teoreticky exituje situace, kdy uzávěrku oceníš.
Když jsem měl 110, byla vzadu uzávěrka dodělaná.. ale teď bohužel jen nostalgicky vzpomínám.
😒
Co bych dal aspoň za Freelandera!
Ale pořád tady máme Nivu >😁 i když není tak letitá,ale taky ne tak drahá
Libi se mi jak Cesi zijici v jedne z infrastrukturne nejvybavenejsich zemi sveta musi mit Defender, protoze bez jeho krizeni naprav nevyjedou sjezdovku se svareci soupravou, zatimco v zemich kde uviznute nerkuli porouchane auto muze znamenat smrt posadky, protoze jedina silnice je v hlavnim meste, ma na delku 200 metru a je pouzivana pouze pro armadni prehlidky, pouzivaji vyhradne ruzne variace na tema Landcruiser, protoze nikdo tam neni takovy sebevrah aby vyrazil do divociny britskou m*dkou, ktera se rozpadne na prvni dune. :-!
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Já se tohoto vozu teda musím zastat, protože na jedné akci v Bělé pod Bezdězem, kde je trať pro off-roady jsme jezdili starším Defenderem a co to auto zvládlo za terénní nesmysly bylo neuvěřitelné.
Videl som už tisíce súčasných domumentárnych a prírodopisných filmov, avšak Defender nikdy nikde. Zaujímavé, že Afrika, Ázia a Južná Amerika je vždy posiata Nissanmi a Toyotami.
P.S. Naposledy som Defender v TV videl, keď som omylom prepol na seriál "Zločiny v zahradách". 😉
P.S. Naposledy som Defender v TV videl, keď som omylom prepol na seriál "Zločiny v zahradách". 😉
I jako pracovní stroj je to hrůza. Kdejaký traktor, bagr nebo lesní stroj je komfortnější, tišší, bezpečnější a spolehlivější než tohle. "Zkulturnění" mělo proběhnout už dávno, asi tak před 20ti nebo lépe 30ti lety. Tohle nemá s moderním autem, kromě 4 kol, nic společného.
Potvrdí to každý, kdo byl nucen v té věci jet častěji a na delší dobu než 10 minut. Pokud to není ovšem zaslepený fanda a masochista v jedné osobě.
Plakat nad ztrátou této fosilie může jen někdo, kdo v tom nikdy nejel.
... a s emisemi to začína být taky problém u toho auta ... euro 5 to ještě zvládne ale už tak je ten motor zhovadenej všemožnýma filtrama a podobnýma cipovinama 😐
Voda, která do kabiny ihned nateče ale zase rychle vyteče. :yes: >😒]
Je to veteránský pracovní stroj. Každá ikona musí jednou odejít. V historii automobilismu jsou jich mraky.
A ty nedostatky, o kterých mluvíš, o těch se vůbec nepřu, zvláště v kombinaci s dosti vysokou pořizovací cenou jsou na pováženou. Ale u mě pořád převažuje neuvěřitelné charisma tohoto stroje. A moc mě bavilo i jeho řízení, člověk si v něm připadá jako skutečný chlap, který krotí stroj. Ale máš pravdu, také on musí jednou odejít do automobilového důchodu a ta doba se nezadržitelně blíží. Takže kdo má o defíka coby o nové auto zájem, měl by si s objednávkou pospíšit!
😉
😉
Kolik v něm máš naježděno Ty?
Byla doba, kdy mi říkali "pan Defender"... a nedám na něj dopustit.
Jasně, SUV do města to není.. ale takových je natlusto!
Zájemci o svezení stáli frontu.. a čekali, až na ně přijde řada. A mnozí se po návratu postavili na konec té řady a čekali znova.
>😒]
V zásadě máš pravdu v tom hodnocení detailů.. jen to přeháníš.
Ano, je tam hlučněji, než je dnes zvykem... ale rádio poslouchat lze - i když jen málokdy máš chuť.
Ano, při jízdě po silnici topí pomaleji, než je dnes zvykem - pokud chceš jezdit po silnici, pak to chce přídavný topení...
Ale je to o tom, proč si auto koupil.
Ten systém musí uchladit brodění blátem kamením, na redukované rychlosti, pomaleji než je rychlost chůze... a může u toho mít vlek 2 tuny!
Proto při sólo jízdě po silnici pomalu topí.
Pokud potřebuješ Defendra, pak nepotřebuješ rádio... ale oceníš, že přejedeš hráz rybníka tak, že jedny kola jsou ve vodě a druhý na té hrázy zvenku... oceníš, že vyjedeš po zimní sjezdovce přímo pod lanovkou... se svařovací soupravou vzadu, a na konci se otočíš kolem sloupu a jedeš zpátky...
Dokážeš sjet kopec, kterej bys těžko slízal po čtyřech.. a dole se otočíš a vrátíš se zpátky... to je prostředí pro Defendra.
Ne město... ani satelitní.
To, že dojede i do Tesca pro nákup je jen bonus navíc. Na to nebyl stvořenej.
To je jako si stěžovat, že Ferrari má malej kufr a blbě se do něj sedá!
😉