Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ředitel ŘSD Pavel Kočica končí, vedení převzal Jiří Mayer

Ministr dopravy Antonín Prachař (ANO) odvolal generálního ředitele Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) Pavla Kočicu.
Zpět na článek
11. 2. 2014 13:55
11. 2. 2014 14:43
11. 2. 2014 15:06
11. 2. 2014 15:59
11. 2. 2014 18:13
12. 2. 2014 08:16
11. 2. 2014 13:55
Bordel
Bordel není na ŘSD, bordel je v neustálé výměně ředitelů a koncepce, tato organizace je už 3 roky v permanentní křeči a všichni se zabývají jen tím, jestli budou vyhozeni ne, k neustálé změně (ne)koncepce jejich nadřízených nejsou ani schopni rozumně dělat svou práci. Už 3 roky se zde pořádně nic nepřipravuje a bude hůř, každý se bojí rozhodovat a nic se prostě neděje...

Vrátit Ing. Pošvářovou na své místo jasně svědčí o neznalosti dané problematiky a podlehnutí mediálnímu tlaku, ten člověk je normální blázen přesvědčený o své bohorovnosti, a kdyby mohla, šla by všechny poplivat i do Kouzelné školky.
Začínala na VUT - vyhozena pro neschopnost týmové práce, přešla do Mott Mcdonald - vyhozena z kroky proti zaměstnavateli (pomluvy, soudy atd), šla do ŘSD - vyhozena za neschopnost spolupráce a vystupování proti zaměstnavateli, toto už není náhoda...je jasně doložitelné, že její postup na reklamacích D47 je protiprávní a na vylískání...
[odkaz]
[odkaz]
Rozbalit vlákno
5
11. 2. 2014 14:43
Re: Bordel
Můžeme o tom jistě diskutovat... Kupodivu sama Pošvářová vcelku klidně tvrdila, že měla vždycky spory se svými šéfy, což je koneckonců u kvalitáře vlastnost vítaná (souhlasím).
Ostatně stačí, pokud si přečtěte druhý odkaz - Pošvářová byla vyhozena, protože byla údajně zničena jakási klíčová dokumentace. Jenže tak to není, zkušební laboratoř měla podle objednávky "zničit pouze své interní dokumenty obsahující důverné informace", nikoly protokoly a podobně... I z toho je vidět, jací jsou tam lemplové, kteří ani neumějí číst (což mimochodem tvrdila i Pošvářová).
Jinak odbornost toho kočičího ředitele byla nejspíš jen taková, že exministrovi Žákovi uklízel v zimě před barákem chodník.
11. 2. 2014 15:06
Re: Bordel
"Zničí veškerou vlastní dokumentaci, analýzy, poznámky a další materiály obsahující důvěrné informace - kde zde vidíš prostor pro ponechání si jakoukoliv část dokumentace? Vždyť jde o to, že firma předala dokumentaci, sama svou zničila a Pošvářová nechtěla dokumentaci předat, tzn nikdo se nemohl dozvědět, co vlastně dokumentace obsahuje - toto by ti přišlo od tvého podřízeného normální?

A je úplně jedno, jestli to je "kvalitář" nebo jiná pozice, neexistuje přece, aby tě vlastní zaměstnanec dal k soudu a divil se, že jej vyhodíš (Mott Mcdonald) nebo veřejně vystoupí proti zaměstnavateli, že dělá vše špatně a sám by začal tvouz práci blokovat - toto je prostě neakceptovatelné ať v úřadě, státní firmě, neziskovce nebo v rodinné firmě, toto nemá nic společného s normálním a morálním chováním, bez ohledu na odbornost
11. 2. 2014 15:59
Re: Bordel
"Zničí případnou vlastní dokumentaci obsahující důvěrné informace."
Pravděpodobně je někde v jiné části objednávky řečeno, co se rozumí důvěrnými informacemi. Jinak se tím míní, že bude zničena interní dokumentace, to jest mejly, pracovní soubory... Podmínky pro práci s běžnou oficiální dokumentací ČGS jsou určeny výše v bodech 1 až 3. (viz kopie objednávky ve druhém odkazu).
Pošvářová taky naprosto nechápala, proč by mělo být něco zničeno. Já taky ne. Asi nikdo, kromě toho chudáka z ŘSD, který hledal nějaké argumenty.

To, že Pošvářová dokumentaci nikomu nepředala normální nebylo, ale v té době na ŘSD nebylo normální asi nic. Jinak si tuto situaci dokážu vcelku dobře představit, rezolutní dáma s dlouholetými zkušenostmi (a mimochodem uznávaná i u dodavatelských firem) a nové pochybné vedení, které se samozřejmě snaží zlikvidovat veškerý odpor (opět normální). Ke sporu prostě muselo dojít a Pošvářová ho nechala nejspíš úmyslně takto vyhrotit. Ostatní se jí prý přezdívá "černá mamba"
:-)
11. 2. 2014 18:13
Re: Bordel
"Zničí vlastní dokumentaci...a další materiály v jakékoliv formě obsahující důvěrné materiály - dokumentací je v tomto oboru jasně míněn výsledek práce, kterou firma standartně jako plnění zakázky odevzdává a jedno vyhotovení si nechává do archivu, tzn ani toto si ponechat nemůže, informace o Důvěrných informacích se týká až jiných materiálů, vlastní dokumentace je obsahovat nemusí, stejně má být zničena -> tzn jediný vlastník dokumentace je ŘSD, tedy Pošvářová, která dokumentaci ale dát nechtěla, tzn ani její vlastník se k ní dostat přes ní prostě nemůže, toto není absolutně akceptovatelné.

Ostatní materiály popisují podmínky pro nakládáni s informacemi z dokumentace, ne s dokumentací samotnou.

Jestli je na ŘSD všechno normální nebo ne neopravňuje někoho jednat podle svého uvážení absolutně proti nařízením svých nadřízených, toto je neobhajitelné.

Situaci neznáš, vůbec nejde o likvidaci odporu, jde jen o to, že odborník může být jakýkoliv, pokud je ale kolegiálně magor a nechce se podřídit regulím a postupům ve firmě, nemá ve firmě místo (připomínám, že byla odejita ze školy, soukromé firmy i státní organizace, toto není spiklenecká náhoda...)
12. 2. 2014 08:16
Re: Bordel
Musím potvrdit tvrzení Chrudoše.