Novinky
Nebylo by teď na místě chtít odškodné, když jsem měl 3x Golf V?😊) Jistě bych ho nechtěl, nebýt tak oblíbený😊
Ešteže sa nedá dokázať netransparentnosť a zaujatosť (Nemeckých) novinárov... Taký AutoBild (a jeho celoeurópske pobočky) by asi mohli rovno zavrieť 8-s >😁
Budu sa vracat ceny ? To som napisal 20.1. a dostal som :no: . Fakt je, ze zmanipulovana cena nema vyznam pre nikoho s aspon minimalnymi moralnymi zasadami, a sef velkej firmy vie, aku cenu ma on a aj firma. Nechat si os.at logo firmy sa nosi u nas, hlavne banky a ministri financii su zberatelmi cien, o ktorych za Dunajom nikto nepocul >😁 Davam :yes: sefovi BMW za sposob, ktorym oznamil ako nalozi s nakladom (ked nemohol povedat rovno s odpadom ). Mozno by neskodilo precitat si znovu diskusiu z 20.1. Hlavne GTI by mal dobre citat svoj prispevok LAMBO V KASNE, kde sa snazi inteligentne urazit pochybovacov o vysledkoch. Chyba mu to, co sefom ocenenych automobiliek, vedomie ceny vlastneho charakteru a z toho vyplyvajuceho sebavedomie. To musi potom nahradit pravdou garaze a diskusnymi prostackami :-!
Opak je pravdou, pretože najnovšie správy hovoria, že včera (pondelok) rezignoval prezident autoklubu Peter Mayer. Rovnako sa potvrdilo, že okrem navyšovania počtov hlasov dochádzalo aj k falšovaniu poradí jednotlivých automobilov.
"Pokud se tato podezření potvrdí, vrátíme všechny Žluté anděly," potvrdil deníku Bild mluvčí BMW. Podobně se vyjádřil i mluvčí Volkswagenu. "Pokud je to pravda, pošleme ADAC celý náklad cen zpátky," citoval ho Bild. Automobilka Daimler k tomu dodala, že v případě potvrzení manipulací s umístěním ztratí ceny od ADAC veškerou hodnotu.