Ekonomika
Po R6 občas jezdím a je to zdaleka nejméně vytížená spojnice, doslova mrtvo vyjma pár km před Prahou.
Tak já tedy jezdím po R6, lépe řečeno I/6 po většinu cesty, docela často a mrtvo je tam snad jen ve 2 ráno. Všední dny odpoledne, to je jedna kolona tam a druhá zpět. Předjíždět se občas dá, ale je to jak z bláta do louže.
Takže asi jezdím po jiné R6 a I/6 než ty.
Takže asi jezdím po jiné R6 a I/6 než ty.
R6 končí v Novém Strašecí. V porovnání s ostatními radiálami vedoucími z Prahy (D5, R7, 😱, R10, D11, D1, R4) je to ta zdaleka nejméně zatížena, průměrný provoz z Prahy cca na úroveň Kladna je 20 tis. aut za den v obou směrech za 24h, od Kladna do Nového Strašecí už hustota prudce klesá na cca 10 tis. aut, takže už tento existující úsek je přepych, který kdysi dávno postavil někdo jenom kvůli cestám prezidentů na Lánský zámek, a za Novým Strašecím na silnici 1. třídy už je intenzita někde kolem 6-7 tis. aut. To je v porovnání s ostatními směry legrační zátěž, daleko podstatnější směr je třeba na České Budějovice a jestli má mít něco prioritu tak jednoznačně D3. To říkám s tím, že nejsem Jihočech, naopak rodiče mám v Rakovníku, takže prodloužení R6 by se mi hodilo, ale když vidím jaké šílenství je jinde v republice a jak zoufale tam chybí dostavět někdy i krátké úseky a jaká Havaj panuje na R6, tak si o dostavbě myslím jen to, že je to zase nějaká politická úlitba, rozvrtá se opět x kilometrů, nedostaví se (z Nového S. do Varů je to nějakých 85 km, to chci vidět kde na takovou délku vezme Sobotka prachy) a budeme mít jenom další staveniště a všichni budou brečet, že nejsou peníze.
Diky nasi milovane EU, ktera si nemysli, ze vychodni gubernie potrebuji silnicni sit nejenom ze dalnice nejsou, ale ani nebudou. Holt co socik nacal to Brusel dokonci, na nejake velke staveni dalnic muzeme zapomenout.
Člověk jede kousek za hranicemi a na ceduli se dočte, že do Prahy to je 250km... (samozřejmě přes Plzeň)