Novinky
aby už konečně nasadili na Rapida cenovku, která mu patří a nakonec se třeba zadaří :-!
Tvoje představa ceně je pouze tvoje představa, tady se taky plakalo jak je ten Evropský drahý a vídám je čím dál víc a to ne jen v ČR, teď hlavně Spacebak který je vydařenější.
Tak se zase prober... Indie je tak trochu jiný trh, než náš absurdistán 😉 a jestli tam o něco jde v prvé řadě, tak o cenu.
V Indii Škodovákům tu jejich českou politiku prostě nežerou 😄
Koneckonců to je důvod proč potřebují malý, levný sedan.
V Indii Škodovákům tu jejich českou politiku prostě nežerou 😄
Koneckonců to je důvod proč potřebují malý, levný sedan.
Poupravím tě. V Indii, a to se divím i já, je Škoda brána jako luxusní značka. Cenově si tam dovolit mohou kde co.
A zase tak úplně o cenu jim nejde. Protože problémy tam má i samotná Tata se svými ultralevnými modely. 😉
A zase tak úplně o cenu jim nejde. Protože problémy tam má i samotná Tata se svými ultralevnými modely. 😉
Probrat by ses měl spíš ty a něco si zjisti než budeš plkat. Jelikož Škodovce v Indii celkové tržby vzrostly o 16,5 procenta s 80.900 prodaných vozů v lednu 2014 ve srovnání s 69.500 prodaných kusů ve stejném období loňského roku. Navíc Rapid pro Evropu má s tím pro indii málo co společného.
[odkaz] >😒]
Boje moj, umriem... To je pravá nefalšovaná tragédia na kolesách.
Ano, lépe se to vyjádřit nedá, pokud je ta fotka pravdivá... Simply Never.
Je to samozřejmě velmi nekvalitní koláž nějakého Indického média, nicméně přijde mi to tak hrozné, až se mi to začíná líbit >😁
Na druhou stranu disproporční sedany tam mají rádi, tak proč na Citigo nepřilepit kufr? 😉
[odkaz]
Na druhou stranu disproporční sedany tam mají rádi, tak proč na Citigo nepřilepit kufr? 😉
[odkaz]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: