Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda zvažuje malý sedan, chce jím zacílit na Indii

12 komentářů

RS
[odkaz] >😒]
Autoservis
Tvoje představa ceně je pouze tvoje představa, tady se taky plakalo jak je ten Evropský drahý a vídám je čím dál víc a to ne jen v ČR, teď hlavně Spacebak který je vydařenější.
Klaudius
Boje moj, umriem... To je pravá nefalšovaná tragédia na kolesách.
Gangrel
aby už konečně nasadili na Rapida cenovku, která mu patří a nakonec se třeba zadaří :-!
Iv8
Ano, lépe se to vyjádřit nedá, pokud je ta fotka pravdivá... Simply Never.
Berenika ANTIDIESEL
[odkaz] a tak se zamyslela že je zkusíblafnout oklikou zase se spalovací popelnicí [odkaz] hahaha

>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Autoservis
Probrat by ses měl spíš ty a něco si zjisti než budeš plkat. Jelikož Škodovce v Indii celkové tržby vzrostly o 16,5 procenta s 80.900 prodaných vozů v lednu 2014 ve srovnání s 69.500 prodaných kusů ve stejném období loňského roku. Navíc Rapid pro Evropu má s tím pro indii málo co společného.
jossalito
Poupravím tě. V Indii, a to se divím i já, je Škoda brána jako luxusní značka. Cenově si tam dovolit mohou kde co.

A zase tak úplně o cenu jim nejde. Protože problémy tam má i samotná Tata se svými ultralevnými modely. 😉
Gangrel
Tak se zase prober... Indie je tak trochu jiný trh, než náš absurdistán 😉 a jestli tam o něco jde v prvé řadě, tak o cenu.

V Indii Škodovákům tu jejich českou politiku prostě nežerou 😄

Koneckonců to je důvod proč potřebují malý, levný sedan.
twistedTSD
Takových zrůd v tamních končinách jezdí... Třeba by to melo úspěch. 😉
RS
Je to samozřejmě velmi nekvalitní koláž nějakého Indického média, nicméně přijde mi to tak hrozné, až se mi to začíná líbit >😁

Na druhou stranu disproporční sedany tam mají rádi, tak proč na Citigo nepřilepit kufr? 😉
[odkaz]
Misanick
Pravá určitě není, podívej se na krajinu za zadní částí "auta".