Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
rohYpnol
Skvělé je, že LČR a Hyundai byli nachytáni na švestkách. Za to patří redakci :yes: :yes: :yes😒br />
Bohužel smutné je, že dohru to opět nebude mít žádnou, protože zadávací dokumentaci schválilo Ministerstvo i dozorčí rada a opět jsme u té kolektivní odpovědnosti, kdy vlastně nikdo za nic nemůže.
ÚOHS opět vystaví směšnou pokutu, kterou si stejně stát zaplatí sám a jede se dál. Aneb žijeme v ČR 😒 :no:
Bohužel smutné je, že dohru to opět nebude mít žádnou, protože zadávací dokumentaci schválilo Ministerstvo i dozorčí rada a opět jsme u té kolektivní odpovědnosti, kdy vlastně nikdo za nic nemůže.
ÚOHS opět vystaví směšnou pokutu, kterou si stejně stát zaplatí sám a jede se dál. Aneb žijeme v ČR 😒 :no:
Jo ta pokuta a systém jejího placení to mne skutečně KAKÁ.... Jinak je to o.k., že se to sleduje... Výběrovka na Hyundai za milion je nestoudnost...
P.S. to že to bylo ušité na H a ne na K mne nepřekvapuje... Nejvíc mne pobavil ten požadavek na vysoký km proběh (u Hyundai? ha ha) a machrování u Kie se 7 letou zárukou (u takového km proběhu, ha há)... Jeden lepší než druhý...
P.S. to že to bylo ušité na H a ne na K mne nepřekvapuje... Nejvíc mne pobavil ten požadavek na vysoký km proběh (u Hyundai? ha ha) a machrování u Kie se 7 letou zárukou (u takového km proběhu, ha há)... Jeden lepší než druhý...
pokud se ukazuje, že neexistuje konkrétní vyvození odpovědnosti, pak je otázkou, jaký má smysl vůbec na tohle poukazovat? Jediný výsledek bude ten, že příště už věc neudělají tak okatě. A to jen tehdy, pokud vůbec budou mít nějakou sebereflexi...
Ale je to česká klasika - všichni umí ukázat na zloděje ale nikdo jej za nic přesto nepotrestá. ČR země zlodějům a lhářům zaslíbená ;-\
Ale je to česká klasika - všichni umí ukázat na zloděje ale nikdo jej za nic přesto nepotrestá. ČR země zlodějům a lhářům zaslíbená ;-\
Ozzman
A teď si koupej Škodovky, jak už to tak pod státem bývá a budou tu zas prskat jiní >😒]
Ale tak přece nejde o to, jeslit si koupěj auta od tý nebo tý značky, klidně ať si koupěj Škodovku. Ale proboha, tohle už bylo tak okatý a do nebe volající, že příslušné orgány musí jednoznačně zasáhnout.
Jako udělat výběrovku na jednu značku je prasárna.. to jako jo.
Mě na tom celým zaráží, co to musí bejt za pitomce úředníky, který ty podklady připravovali a co za pitomce kteří to schvalovali. Četl to vůbec někdo s rozumem v mozku? Pochybuji, a pokud ano, patří rovnou do Bohnic. Přece normálním selským rozumem musím dojít k závěru, že tohle je tak okatý, že to každý prokoukne hned. Tady jasně vidíte, jaký odborníci sedí na příslušných úřadech!
na tom tě nemá co zarážet. Úředník nebyl pitomec. Jen převážil (bohužel oprávněný) pocit nedotknutelnosti a úkol zněl jasně... Otázkou je, jestli úředník jen plnil pokyny nebo si to celé vymyslel. A nejsem natolik naivní, abych hledal tu počáteční myšlenku v úředníkovi... Někdo z vedení si zkrátka domluvil "kšeft"...
Souhlasím. Spíš docela zaráží, že už je to poněkolikáté, co takto LČR "zapracovaly" - asi to budou pěkní kšefmani... >😁
ani na tom mě nic nezaráží. Když tě chytnou při krádeži a pak tě zase klidně pustí, víš že se ti příště nic nestane... Zcela tu prostě chybí vyvození odpovědnosti a dokud se tohle nenaučíme, nic se nezmění. Pokuta je pouhá formalita přesunutí státních peněz z jednoho účtu na jiný.
vrkuboy
Tak to vypadá, že co nevidět bude mít Hjondé na prodej třicet skladových SantaFéček v limitované edici lesy Čr když ten tendr nevyšel >😁
Lukas00
Kdysi kolega delalvyberovku pro ČT na dodavky, a samozrejme de do tech podminek nebyl schopnej napasovat.......aby byl, kdyz se jednotlive specifikace ve wordu jmenovaly VW_1, az VW_?
Kdyz se chce tak to jde i mene okate, proste daji nejaky obecny pozadavek treba rozvor/rozchod/vyska atd.... A vse se da splnovat ale jeden nenapadny rozmer vas totalne vyradi..
Kdyz se chce tak to jde i mene okate, proste daji nejaky obecny pozadavek treba rozvor/rozchod/vyska atd.... A vse se da splnovat ale jeden nenapadny rozmer vas totalne vyradi..
marianek
... jako pri vyberu aut pro dalnicni "stihace". Policii si zaplatil Volkswagen, lesy zase Hyundai. Dohru to bude mit (mozna) az po volbach.
Šema
Největší švanda je že terénní pracovníci LČR jezdí ve Fábiích
jo přesně tak, to je největší komedie. Ti, co do těch lesů jezdí denně, mají normální osobáky a páni manageři, kteří do lesa přijdou možná tak 2x za rok a to ještě, když se tam jdou u cesty vychcat, tak musí mít SUV.....to je tipické za*ebané manažerské rozhodnutí. Fakt ti manažeři jsou zkáza lidstva. lidi, kteří nic nedělají, neumí jen odčerpávají prachy.
A státní podnik by měl mít vše košer!! 8-s
Myslím , že Octavia Scout 4*4 by jim bohatě stačila.
Tím spíš, že věc byla zřejmě domluvena předem s Hyundaiem (nebo některým z dealerů)? Proč to odsuzuješ? Když se ti nelíbí testy, piš kritiku pod testy. Jediný, kdo je zde momentálně mimo mísu, jsi ty :-!