Novinky
Další bezcenná a nesmyslná úprava dvoukolky na rádoby SUV. Připadá mi to jako trapná móda. Být to 4x4, neřekl bych proti tomu nic. Ale takhle mi to připadá asi jako když si někdo na nezabezpečené auto nalepí cedulku "Pozor, alarm!".
Pro tebe bezcenné a nesmyslné, pro desítky tisíc zákazníků však atraktivní... 😉
má pravdu, je to další marketingový nesmysl. Maj to ostatní? honem tam něco poskládejte ať to máme taky
desítkám tisíc zákazníků zbudou jen oči pro pláč. A 300 vykouřených holanďanů bude afroutovat po městech a pláních s nadmořskou výškou pod úrovní moře >😒]
Jistě, je to atraktivní. Dřív se verzi, která neměla ani lakované nárazníky, říkalo Fabia Junior. Jenže dnes je situace jiná: na laku ušetříme a ještě to prodáme jako "stylovku". Stačí reklamní kampaň a lidi se na to určitě chytnou. >😁
Tak ja nevim. Je neco vtipneho nebo absurdniho na teto zprave? Kdyby se tu objevilo, ze VW chysta oplastovaneho Tourana, Audi oplastovanou A6 a A4, Volvo ze chysta V70, Subaru chysta Legacy nebo ze snad Skoda chysta oplastovanou Octavii ci Roomstera, bylo by to taky tak vtipne? Jediny rozdil mezi temito vozy a oplastovanym focusem je ten, ze jedine Focus nevznikne... Pritom je to skoda, Octava Scout totiz nema zadnou primou konkurenci, takze jsem cekal, az se neco takoveho objevi na Focusu, Golfu, Astre, 308, Meganu ci C4. Plastovy Focus je v podstate zcela logicky produkt a rozhodne nic nenasvedcuje tomu, ze by to byl aprilovy zertik. Snad jen zminka o plochem Nizozemi, nicmene vzhledem k tomu, ze dnes uz SUV vznikaji pouze pro mestke pouziti, tak ani to neni nijak vtipne... :no😒br />
Zatimco na jinych serverech maji zpravy, ze bude 911 Diesel nebo ze archeologove nasli Adama a Evu, auto.cz "vtipkuje" s oplastovanym focusem... ;-\
Zatimco na jinych serverech maji zpravy, ze bude 911 Diesel nebo ze archeologove nasli Adama a Evu, auto.cz "vtipkuje" s oplastovanym focusem... ;-\
Tak vyzkoušej super.cz
A to bych měl jako udělat proč? Nějak to nechápu... ;-\
Tam by ses pobavil, ale když nechápeš, tak je to zbytečný.
Na pochopení ukrutně legračních vtipů na super.cz opravdu můj mozek nestačí. To raději dál nebudu chápat...
Mimochodem, jste s tímto článkem (o Focusu) spokojen? Případně, nějaké věcné připomínky k mému původnímu příspěvku by nebyly?
Mimochodem, jste s tímto článkem (o Focusu) spokojen? Případně, nějaké věcné připomínky k mému původnímu příspěvku by nebyly?
No tak já nevim, co by na tom mělo být znepokojujícího. Kdyby udělali třeba z Lamba autobus, tak takový věci mě rozhodně nijak neznepokojujou.
Ale ja nikde netvrdim, ze je neco znepokojiveho. Ja jsem se pouze zeptal na dve jednoduche otazky a nedostal zadnou odpoved. Pouze to, ze by te neznepokojoval autobus Lamborghini... Hm, pak uz tahle debata nema smysl...
Také doufám, že ještě dlouho 911 Diesel aprílem bude.... brrr, při té představě mi vstávají chlupy hrůzou.
Tohle není apríl.
[odkaz]
- Sem by aprílovej žertík určitě nedali.
- Sem by aprílovej žertík určitě nedali.
>😁 >😁 >😁 Tak tohle je úplně super! Jestli to není apríl a oni to fakt chtějí prodávat jen v Nizozemí, tak někdo ve vedení Fordu chyběl při hodinách zeměpisu na základní skole.
A auto.cz by příště opravdu mělo nějak jednoznačně oddělit seriozní novinky od těch aprílových. Je tu dnes až příliš mnoho zmatků a zmatených (včetně mě)... :no:
A auto.cz by příště opravdu mělo nějak jednoznačně oddělit seriozní novinky od těch aprílových. Je tu dnes až příliš mnoho zmatků a zmatených (včetně mě)... :no:
Lancer Lancer. Tu nejde o to, aby bol žart z teba(čítatela) vtipný, lebo by ho každý odhalil. Tu ide o to, či sa nielen na absurdný, ale aj realistický žart dáš "nabaláchať". Tu je každý druhý príspevok vtip a to sa mi páči. Hádam mi nechceš povedať, že pravý vtip na oklamanie človeka je, ak poviem, že Ferrari chystá nabrúsenú Pandu.
To zase ne. Nahodou papamobil Hyundai byl super! Jenom tady ten focus mě dostal. No uznej, když se na prvního aprila objevi zprava o soft-roadu (sice bez 4x4, ale stejne), ktery se bude prodavat jen v Nizozemi... Aspon kouzelna veticka, ze nejde o april stejne jako u clanku s cinskym Rolls Roycem by tu udelala poradek. Nahodou i na absurdni zert se da perfektne nachytat - pred par lety natocila BBC dokument o tom, jak byl objeven novy druh tucnaku, kteri umeji letat. Spousta lidi tomu uverila, protoze to bylo natoceno opravdu realisticky a duveryhodnymi osobnostmi... 😄
tohle asi musí být fakt určeno do města, protože tam snad ani polní cesty nemají hrbolaté....
no a ve městě taky všichni jezdí pomalu, dodržují rychlost, všude jsou dobré, přehledné silnice...
pěkná pohádka
skutečně auto do holandských velehor - ještě tak do dánska