Novinky
Tak přátelé tohle je mazec, teď vážně nevím jestli se mám smát, nebo plakat anebo se jít vyzvracet. Netušil jsem kam až soudruzi z číny dokážou ve svém plagiátorství zajít...
Škoda že to auto nevyfotili s nějakým potentátem v té zadní sedačce... >😁
Škoda že to auto nevyfotili s nějakým potentátem v té zadní sedačce... >😁
Nechápu, že země s takovou kulturní tradicí jako Čína slepě přebírá design ze západu bez jakéhokoliv nápadu nebo invence. Nevím čím nebo kým se chtějí čínani stát nebo podobat ? "Trůn" v zadní řadě je nechutnost, pro politické špičky v demokratických zemích nepoužitelná. Myslím si ale že z automobilu jistá elegance a aristokratická důstojnost přece jen vyzařuje ( charisma Rollse přece jen působí i v nedokonalých kopiích )
proč to dělají? Prachy, prachy, prachy .. Vlastní design stojí prachy, a jeho prosazení stojí prachy. No a úspěch je ve hvězdách. Tak to obšlehnou a nějaký čínský podnikatel ve "fialovém saku" to koupí. Řidiči nasype misku rýže na den a bude jak samotný císař.
nemyslím si, že by zrovna pro číňany s jejich miliardovými rezervními konty a americkými dluhopisy byl problém v penězích. Podle mě jsou jejich elity natolik uchváceny západem a západním vkusem, že prostě vlastní návrhy ( což je škoda ) bohužel nejsou vnímány jako dostatečně luxusní a světové. Do budoucna stejně jejich auta budou muset najít vlastní tvář.
Pekne to urobila redakcia. Raz tragická pravda, raz apríl.
To je apríl, nežeru vám to >😁
Jedno sedadlo pro cestujiciho vzadu je tak akorat, protoze ten kdo si tohle auto koupi prece nebude mit zadneho kamarada ani pritelkyni, tak na co dve mista k sezeni.. >😁
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Slogan století, totiž, že jsi než to, co tvé auto, začíná mít nádech apokalyptického mementa... vždyť bude-li to pokračovat, zhroutí se postupně společenské hodnoty budované po staletí euroatlantickou civilisací.
Ale snad si tě trochu udobřím tímhle: [odkaz]
😉
Tak a mám to, od zítřka mi GTI zařídí doživotní ban na všech motoristických diskusích.