je sice krásné, že mají ambice a chuť na americký trh, ale podle mě to není dobrý nápad. Každý trh má svá specifika, jiné požadavky na design a užitné vlastnosti. A americký trh, stejně jako ten evropský jen tak něco nesežere.
Změna jména bude asi opravdu nutná, divné je, že to samé neudělali také v Evropě. Automobilce fandím, Korando se mi opravdu zamlouvá, ale ani já bych nechtěl jezdit v něčem, co pomalu ani neumím vyslovit a napsat. Logo klidně mohou nechat.
Amici netrpia velkymi predsudkami a ak nasadia zaujimave ceny, tak predaje budu aj tam. Nakoniec podla cisel by tam chceli umiestnit cca 100 tis. vozov a to na ameriku nie je az tak vela.
Súhlas, v US netrpia predsudkami a SY ponúka modely (SUV) ktoré v US majú šancu. No vybudovať sieť nebude ľahké a ešte by som to dva razy zvážil keď zabehnuté Suzuki sa z US trhu sťahuje... ;-\
Myslel som to skôr na tie v blízkej budúcnosti predstavené modely ako na súčasnú produkciu (snáď okrem Korranda). Suzuki to s Vitarou trošku zaspalo a mám pocit, že pre objemnejších Amíkov je Vitara úzka >😁
Změna jména bude asi opravdu nutná, divné je, že to samé neudělali také v Evropě. Automobilce fandím, Korando se mi opravdu zamlouvá, ale ani já bych nechtěl jezdit v něčem, co pomalu ani neumím vyslovit a napsat. Logo klidně mohou nechat.