Novinky
Nová Astra to asi nebude, má být na trhu až od roku 2015 a tohle auto je velmi málo maskované. A navíc designově by to byl krok zpět. Odtahovka má maďarskou registační značku, možná veze novinku od Suzuki...
Prve co ma napadlo bola Almera. Quoros maskovat nepotrebuju ten uz predstavili davnejsie. Alebo to moze byt aj nastupca Astry zamaskovany ala Cruze >😁
presne 😉 tiez ma napadol quoros hatch :yes😒br />
alebo zeby nova almera? bude nebude? vie niekto kedy?
alebo zeby nova almera? bude nebude? vie niekto kedy?
Je to Wuling Baojun 630 hatchback na 100%. Zde je v bílé a má dokonce stejný design kol.
[odkaz]
[odkaz]
Značka Wuling je aliancí mezi SAIC a GM, takže GM možná chystá v Evropě low-cost náhradu za Chevrolet a možná i konkurenci pro Quoros...
O nové Corse kolují po netu dvě zásadní teorie:
1. jedná se o tzv. testovací 'mulu' (nová platforma skrytá pod současnou karoserií)
2. půjde o velkou modernizaci (nové designové prvky ve stylu Opelu Adam) a Corsa zůstane na staré platformě
Vzhledem k tomu, že se již testuje i nová verze Corsy OPC, přikláním se k druhé variantě. [odkaz]
[odkaz]
V zásadě to NOVÝ model bude. Přední část bude komplet nová, přibudou nové turbomotory SIDI a CDTI. Interiér bude mít jiný design a samozřejmě dostane nový infotainment IntelliLink (na fotkách je již vidět nový přístrojový panel s digitálním ukazatelem stavu paliva a nově se vrátí teploměr chladící kapaliny, navíc uprostřed bude barevný displej [odkaz] ). U zadní části nové Corsy přibudou určitě nějaké retuše a LED světla.
Obdobně postupoval i Fiat s Puntem (poslední větší modernizace byla v roce 2013)...
1. jedná se o tzv. testovací 'mulu' (nová platforma skrytá pod současnou karoserií)
2. půjde o velkou modernizaci (nové designové prvky ve stylu Opelu Adam) a Corsa zůstane na staré platformě
Vzhledem k tomu, že se již testuje i nová verze Corsy OPC, přikláním se k druhé variantě. [odkaz]
[odkaz]
V zásadě to NOVÝ model bude. Přední část bude komplet nová, přibudou nové turbomotory SIDI a CDTI. Interiér bude mít jiný design a samozřejmě dostane nový infotainment IntelliLink (na fotkách je již vidět nový přístrojový panel s digitálním ukazatelem stavu paliva a nově se vrátí teploměr chladící kapaliny, navíc uprostřed bude barevný displej [odkaz] ). U zadní části nové Corsy přibudou určitě nějaké retuše a LED světla.
Obdobně postupoval i Fiat s Puntem (poslední větší modernizace byla v roce 2013)...
mňa tiež zarazilo, že čínska značka(v podstate neznáma) tu v Európe, zrejme robili nejaké testy...žeby ďalšia čínska značka plánuje predaj v Európe??? 😲 no neviem
Já si říkal, že Almera, Cruze ani žádný podobný mainstream tohle být nemůže, vypadá to strašně lacině.
Silne pochybuje, ze ten tvoj link je o NOVEJ Corse. S tymto predsa nemozu vyrukovat, ze je to novy model.
Tam je tolko rozdielov, ze asi tazko + prelisy na dverach a podbehy su tiez ine. A Nissan dost priostruje tvary, takze ten bublinoidny zadok tomu nezodpoveda.
Nová Corsa to není, je to moc velké. Navíc prototypy nové Corsy již jezdí a vypadají úplně jinak: [odkaz]
Alebo zeby nove Chevy AVEO? lebo je to take lowcost navrhnute, len tri parkovacie senzory, klucky dveri z terajsej patdverovej corsy, mozno aj postavene na terajsej corse
Chevy Onix, model pre latinskoamericky trh hlada nastupcu. Ma 4 sroby uz dnes.
Mne to auto pride na pomedzie malej a nizsej strednej triedy.
Rozhodne dizajnovo je to azijska skola. Nic europske. A ponatim lowcost.
Preto bud to chevy, mozno opel (corsa?) ale najskor nieco s menovkou china/korea.
Mne to auto pride na pomedzie malej a nizsej strednej triedy.
Rozhodne dizajnovo je to azijska skola. Nic europske. A ponatim lowcost.
Preto bud to chevy, mozno opel (corsa?) ale najskor nieco s menovkou china/korea.
To že běhají po netu spy fotky nějakého modelu pod názvem Almera, ještě nemusí znamenat, že tohle nemůže být taky Almera, ale pro jiný trh, viz. Toyota a odlišné verze Corolly. To co je na obrázku může být klidně Datsun postavený na starším základě se 4 dírama. Možná jede směr SSSR >😁
Napadl mě Fiat Bravo, ten má 4 díry 😄 Na netu jsou nejaky studie čínskýho brava a tam je to trochu podobný, ale má jinou linii oken.
Mě to stejně nejvíce evokuje Megana, alespoň z boku.. zezadu pak Peugeota 😄
Mě to stejně nejvíce evokuje Megana, alespoň z boku.. zezadu pak Peugeota 😄
vsetky tieto auta maju 5 srobov na koleso. Este som nevidel model, ktory by znizoval pocet srobov ak uz mal 5. Auto na obrazku ma 4. To mala aj predosla Almera N16, aj ta, ktoru tu dal SASA01 (lenze ta je stara). Nova Almera podla oficialnych spy fototiek ktorych je plny net, ma vsak uz 5 dier! [odkaz]
Tak potom co to je? >😁
Tak potom co to je? >😁
To by malo logiku, použiť základ z Meganu, hodiť na to iné plechy a predávať to ako Nissan. Niečo na spôsob Golf - Leon alebo C4 - 308.
No napadla mě děsivá možnost, že je to sice nástupce Almery, ale vyrobený Renaultem na bázi Megane 😲 Mluvilo se totiž o tom, že Renault potřebuje využít kapacity ve Španělsku a proto by měl posloužit nějaký model Nissanu
Je pravda, že páté dveře se dost podobají almeře N16, otázka je jestli by nissan křísil víc jak 10 let starý design...ikdyž jí bych rozhodně nebyl proti návratu před alianci :-!
Opel to určite nie je, teda astra, ale Nissan by to moho byť. Hlavne kôli C stlpiku, ktorý má podobné črty ako nový X- Trail a Qashqai. Asi ho uvidíme v Ženeve.
Mne to skor príde ako ten nový Nissan Tiida čo spomínali, že príde a bude "konkurovať" Golfu.. je to síce moj názor.. 😄
Podle me je to, jak uz tu nekdo psal, nastupce Nissanu Almera. Vi se, ze Nissan se po ltech vrati do nizsi stredni a to by mohlo byt ono
No nevím, ale když se s novým Cruze nepočítá pro Evropu, pak si myslím, že se jako hatchback ani vyrábět nebude. V další generaci asi jen sedan a kombi ...
[odkaz]