Novinky
...pořád vypadá jako koncept 😉 . Tohle se povedlo! Jinak s verzí 240HP jsem jezdil, ještě by se dalo dohledast na blogu. Se 6° ZF to byl ale žrout, přitom z S-Maxu vím, že tomu tak nemusí bejt. Na fungování devítikvaltu jsem zvědavej.
neskutocne nadcasovy a charizmaticky dizajn :yes: az mam pocit ze ide o nejake auto zo scifi filmov kde nastala vzbura strojov, toto sa RR podarilo, evoque je uzasny :yes😒br />
momentalne ma uz evoque aj 9st automat mas pravdu, tiez by to chcelo nejake dojmy a lebo testik , snad sa dockame coskoro :yes:
momentalne ma uz evoque aj 9st automat mas pravdu, tiez by to chcelo nejake dojmy a lebo testik , snad sa dockame coskoro :yes:
Hlavně ty barvy, konečně někdo projevuje odvahu, 😄 :yes mě už ta ediční žlutá citrine přišla fantastická, škoda, že nejde na Sporta. A co se motoru týká, asi to bude s 9st. lepší než se šestikvaltem, ale stejně počítej, že v mixu to bude hrubě přes deset, 285 koní z dvoulitru v kombinaci krabice a awd, vsadil bych si tak na dvanáct litrů. 😉
Z toho auta jsem dostal strach, jak jsem viděl, jak moje nejmilejší pomalu, ale jistě ukazuje prstíčkem směrem k Evoqu 😄
>😒] ...zase když říkáš, že je nejmilejší 😄 Když jsem zvažoval znova sedana a vzít kombík (SUV) domů, nechal jsem si dělat kalkulaci, ale dát za rozumně vybavený auto jeden a čtvrt míče? Notabene za auto, který je reálně opravdu spíš menší a najede max. 10kkm/rok... Na to jsem spořivej 😄
Z tohohle auta jsem úplně hotový, hned bych ho bral. A tahle oranžová je snová. Tohle se jim opravdu povedlo... Klobouk dolů... 😄
...a bez ventilacie. 😒
inak nadherne auto,v 5d verzii sa mi paci este viac ako v 3d verzii.... :yes😒br />
btw uz su zname nejake vysledky spolahlivosti? zlepsili sa RR oproti predchadzajucej generacii?
inak nadherne auto,v 5d verzii sa mi paci este viac ako v 3d verzii.... :yes😒br />
btw uz su zname nejake vysledky spolahlivosti? zlepsili sa RR oproti predchadzajucej generacii?
aj ked zrejme o macan sa postara vacsi RR sport, ten nemca rozprasi fakticky uz len vzhladom ktorym macana uplne degraduje do roly statistu :yes😒br />
RR 😉 :yes:
zboznujem ich , vobec britske auta su uzasne :yes:
A to, že RR v reálu je soupeřem a alternativou k SUV od Porsche, to je prostě fakt. A to větší bráška Macana pro mě vždy bude, sice hodne dobře, ale stále pouze přebouchaným Tuaregem - RR si stále drží svou svébytnost a v tomto na něj Porsche nemá.
Jo a o fotkách zde diskutovat můžeme, od toho zde diskuze jsou - mimochdem, ty sám píšeš o Macanu jako o designové trefě, čímž děláš přesně to co topperovi vyčítáš. Nebo jsi snad Macan v reálu viděl?
A mimochodem, topper, či jak si teď říká, je jeden z těch, kteří se diskuzně velmi vyšvihli a rozhodně si nezaslouží být takto "zadupáván" do země.
Sorry, ale z vás dvou se mi v tomto vlákně zdáš být tím zaslepenějším ty. Nic ve zlém.
Topperův příspěvek začíná větou: "krajsi ako macan a jednoznacne aj charizmatickejsi [odkaz] , RR citit z toho luxus a charizmu." a v tom odkazu je Evoque z článku.
Čemu, tedy, z mé reakce nerozumíš?
2.) A topper pokračuje "aj ked zrejme o macan sa postara vacsi RR sport", čili zjevně chápe, že nejde o přímé konkurenty... Alespoň já jsem to z jeho sdělení pochopil.
Gró mého příspěvku bylo o tom, že topper dle mého skutečně diskuzně vyspěl a dá se s ním počítat jako s normálním diskutérem, který má co říci. Jeho názor mi přišel relevantní - to neznamená, že s ním do puntíku souhlasím, nicméně má hlavu a patu. Není k smíchu.
Ps.: Mě také design SUV od Porsche prostě nesedí a RR jak obecně, tak po jednotlivých modelech řadím výš. 911 a jiné sportovní deriváty (včetně Panamery), to je jiné kafe.
ty si asi myslis ze ja sa idem z korejcov posrat a ine znacky pre mna neexistuju ze?
tak to si na hodne velkom omyle chlape 😉 , hodne mimo si, a potom ja mam s takymito ludmi seriozne diskutovat, to nejde bohuzial
Tam se to láme...obchodní úspěch Evoque umožnil Porsche perfektně nastavit cenu Macanu. Nemám strach, že by se neprodával s čekačkou stejnou jako RRE.
Ten by naopak mohl mít problém. Velikostně je to spíš BMW X1, ale za cenu X3.