Novinky
Kdyz nemaji pro C5 pripravene 4x4 od pocatku, tak zavadet ho ted pro pomalu umirajici model v ramci jedne specialni verze, ktere stejne prodaji par kusu by byla ekonomicka sebevrazda i na francouzske pomery.
kolko asi tak moze predat tento dvojkolkovy vyparadeny citron? 1500 -2000 kusov vo francii za cely rok? aj to je asi vela.....
Ked C5 predaval slusne ( pred 3-4 rokmi a konkurencia v cross kombikoch nebola tak velka ) vtedy cross verzia neprisla.... teraz pred koncom kariery ked uz predava mizerne aj doma vo francii a konkurencia je vacsia a modernejsia co si od toho akoze v citroene slubuju? Ze majitela alltrackov alebo scoutov presedlaju na citrona? Alebo ze miesto nich si niekto kupi radsej 2kolkovy citroen ktory je uz 5-6 rokov na trhu? Takto sa PSA nezachrani... robia vsetko preto aby odisli z tohto sveta bohuzial.... zle sa mi na to pozera ;-\ lebo pezoty mam rad ale toto nie je dobra cesta skoda...
a kto si mysli ze cactus je zachrana pre citroen len aby nebol prekvapeny... myslim ze predaje C3 neohrozi a C3 pritom tiez nie je ziadny bestseller voci konkurencii ako polo 208 fiesta
ostava uz len dufat ze Cina opat zachrani dalsiu europsku znacku, este ze tu Cinu mame , kde by bez nej europske znacky boli , ani nechcem pomysliet
Ked C5 predaval slusne ( pred 3-4 rokmi a konkurencia v cross kombikoch nebola tak velka ) vtedy cross verzia neprisla.... teraz pred koncom kariery ked uz predava mizerne aj doma vo francii a konkurencia je vacsia a modernejsia co si od toho akoze v citroene slubuju? Ze majitela alltrackov alebo scoutov presedlaju na citrona? Alebo ze miesto nich si niekto kupi radsej 2kolkovy citroen ktory je uz 5-6 rokov na trhu? Takto sa PSA nezachrani... robia vsetko preto aby odisli z tohto sveta bohuzial.... zle sa mi na to pozera ;-\ lebo pezoty mam rad ale toto nie je dobra cesta skoda...
a kto si mysli ze cactus je zachrana pre citroen len aby nebol prekvapeny... myslim ze predaje C3 neohrozi a C3 pritom tiez nie je ziadny bestseller voci konkurencii ako polo 208 fiesta
ostava uz len dufat ze Cina opat zachrani dalsiu europsku znacku, este ze tu Cinu mame , kde by bez nej europske znacky boli , ani nechcem pomysliet
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
vzhľadom na odhalenie Peugeotu 108 a poodhalenie Ayga, prispejem svojou troškou do "mlejna" aj ja.
tu je nová C1: front view [odkaz]
rear view [odkaz]
za mňa dizajnovo :no: pripomína mi mierne novú i10, ale táto trieda ide mimo mňa (no nové Twingo by som rád vyskúšal)
tu je nová C1: front view [odkaz]
rear view [odkaz]
za mňa dizajnovo :no: pripomína mi mierne novú i10, ale táto trieda ide mimo mňa (no nové Twingo by som rád vyskúšal)
C5 s Hydractivom dokaze dost, vid video - [odkaz]
...co mozem potvrdit aj ako majitel tejto generacie C5, ale mohlo to dostat 4x4, aspon cez hybrid, alebo aspon GRIP control! Takto to je dost fail 😒 😢
peugeot ma cross 4kolku uz par rokov [odkaz] , skoda ze citroen nevyuzil a nepouzil podobnu techniku
Jestli jen k tomu, že za ně vypláznu balík při koupi a další při servisu, tak na takovou nabídku "nejlepších závěsů atd." kašlu.
508 hybrid netahne ne proto, ze by hybrid bylo drahe reseni co zakazniky netahne (viz Lexus), ale proto ze je to az grotestkne spatne auto, ktere si koupi jedine naprosty magor. Auto, ktere nejede, je hlucne a ma vetsi realnou spotrebu nez o trista tisic levnejsi diesel neni pro normalniho cloveka. 508 hybrid byl nejapny pokus Peugeotu ukazat, ze on je taky in a ze umi udelat hybrid jako Toyota. Jenze neumi.