I s přimhouřenýma očima to balancuje na hraně kýče, ale budiž, je to koncept. Ta vlaječka vzadu mě ale fakt rozsekala... úplně vidím, jak designéři sedí ve studiu a koumají, čím by to ještě "vylepšili" >😒]
Jo, taky myslím. Když bude verze s HybrydAir jako 4x4, tak by takováto drsnější varianta docela dávala smysl (samozřejmě trochu uhlazená oproti této - tuto je třeba brát jako trochu přehnanou, je to přeci jen show koncept).
Ty rámy v předu a vzadu, oplastování lemů blatníků a zvýšená světlost by v reálu určitě fungovaly.....
Normální Cactus je fajn, je to avantgarda, je to designově čisté (až na drobnosti), jako levné "městské SUV" proč ne.
Nalepením rámů, instalací speciálních pneu, střešního boxu se světly to posouvá Citroen někam jinam... předpokládám ale, že čtyřkolka to pořád není. A ta bílá vlaječka tomu nasazuje korunu. Pro mě je to takový tovární tuzing.
Ty rámy v předu a vzadu, oplastování lemů blatníků a zvýšená světlost by v reálu určitě fungovaly.....
Nalepením rámů, instalací speciálních pneu, střešního boxu se světly to posouvá Citroen někam jinam... předpokládám ale, že čtyřkolka to pořád není. A ta bílá vlaječka tomu nasazuje korunu. Pro mě je to takový tovární tuzing.