Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBMW vyrobilo v továrně Dingolfing již 9 milionů vozů, tím jubilejním je M6 Gran Coupé
13 komentářů
radovan99
slovní spojení východoněmecké město Dingolfing mně docela zahrálo na nerv >😒] . Další věc je 5ka kabriolet???? >😁 . co se týče pořadí, tak to plánují všechny automobilky aby to vyšlo na nějaký hezký kousek s majitelem, který se dá prezentovat jako fanda značky a dlouholetý zákazník.... Hůře by to vypadalo, kdyby to vyšlo na nějakou zlatou sedmu pro majitele bordelu jménem Jurij >😁
lexi
Tak je jasné, že je tohle dobře naaranžovaná náhoda. Je to marketing, včetně příběhu o historii klienta. Ovšem pravdou je , že tohle auto nejen dobře vypadá, ale k tomu ještě parádně JEZDÍ !
Ale třeba takový Viper ho má taky dodnes.
Ony ty V10 obecně němcům nějak nejdou, V10 nafták od koncernu na to byl ještě hůř jak tenhle od BMW >😁
Jo a mimochodem znam pána s kompresorovým XJR, co má nejto 300 tis km 😄) Dělal akorát repas toho kompresoru, jinak nic.
A ta věta, "jo a mimochodem znám pána..." to už je fakt soda >😒] Já znám mimochodem pána, co má na octavii tdi najetý milion a neměnil nic, a přitom barik říkal, že tdi sou šroty. >😁 Fakt někdy zírám, co za vemena tady diskutuje... máš mezi nimi čestné místo. 😉
Ona když tam nic není, nemá se toho moc co podělat, ten motor je sice držák a má dobrou spotřebu, ovšem má šílený zvuk a nic moc výkon. Druhá strana mince.
Na větě "destiválce němcům obecně moc nejdou" nevidím nic špatného. Ony destiválce můžou být benzínové i dieslové, víme, takže to matlání dohromady si strč za klobrc.
Já sem si četl diskuzní fora v cizině ohledně E63 M6, ohledně V10 TDI - kamarád dělá v ofiko servidu, říkaj tomu motoru dojná kráva.
No a jaké V10 ještě němci udělali? Koncernový benzín v Lambu (audi R😄???
Mercedes pokud vím V10 nedělá, ten má osmičky a V12.
Jo ještě Carrera GT 5,7....
Ale rád se nechám poučit.