Novinky
Ještě Vám musím vysvětlit, že nejlepší diesel 2l nevyrábí ani Mazda, ani BMW, ale Volvo. Pětiválec rozloží ten nýtovací zvuk.
Ak dostane viac priestoru než vo Volkswagene, tak sa máme na čo tešiť. Toto keď som videl naživo, až sa mi kolená podlamovali. [odkaz] :yes:
Parádní proporce. To zadní světlo je trošku úlet... ale budiž, je to koncept.
Mimochodem... jak jsem nebyl moc nadšený z čumáku u V60, facelift to dokázal hodně posunout k lepšímu.
Mimochodem... jak jsem nebyl moc nadšený z čumáku u V60, facelift to dokázal hodně posunout k lepšímu.
...vypadá to jako dělo... snad jen místní odborník nám vysvětlí, že to nemá 12ti válec a zásadní chybou bude nákladní prostor 22m3.....
Bravo VOLVO :yes:
Bravo VOLVO :yes:
....doba je jiná.... vše již bylo vyzkoušeno, lidé se sami vznést nedokáží, ale do vzduchu vyzvednou ocelové bestie! Z jeskyní se škrábeme do oblak...z pár metrů netrefíme kamenem druhý, větší, ale umíme smrtelně zasáhnout 1cm2 na vzálenost kilometru...mnozí z nás do zavřených dveří nevejdeme, ale umíme silou Godzilly zničit celý dům... křik slyšet není, ale šepot přeneseme na vzdálenost kontinentů.... jsme rychlejší, chytřejší, dokonalejší.... všichni máme vše, v ulicích slyšíme hřmot všeho, hluk motorů, dýmovnice z výfuků, spěch...stress...nervozita............ najednou vše náhle ztichne, zavedené neplatí..... to vše jak čistá kapka dopadající na krystal ledu, to vše chladně protne esence života ze severu.... dokonalost se rodí....chladná jako led a přitom Ti krev přivede do varu..... je tady nová epocha, doba, éra....
Welcome to Volv"o"Era....essence života s chladností krystalu... vítejte na palubě Volvo.... Volvo....Volvo....to zní, co? ...jako projektyl zasahující přímo do srdce...Volvo. :-!
Welcome to Volv"o"Era....essence života s chladností krystalu... vítejte na palubě Volvo.... Volvo....Volvo....to zní, co? ...jako projektyl zasahující přímo do srdce...Volvo. :-!
BRAVOLVO, BRAVOLVO... BRAVOLVO :yes: :-!