Novinky
gratulace je na místě. Tohle dnes považuji za největší šílenost, co si lze pořídit.
Gratulace je určitě na místě Jen nějak nechápu proč neudělaj vo jeden kus víc a už vůbec proč to na trati nedali i nazpátek 😐
Čo tak prečítať si celý článok a dozvedelo by si sa prečo šli iba jedným smerom... 😉 Dobre, uľahčím ti to: " Venom GT jel při rekordní jízdě jen jedním směrem. NASA, které letištní plocha v Kennedyově vesmírném středisku patří, jízdu ve druhém směru neumožnila "
Kdyby prahli po zápisu, věřím, že by našli prostor, kde by bylo možno pokus uskutečnit při dodržení podmínek.
Není, jestě si mužes poridit hnujdaj i20,nebo byt kamos s Toporem. 8-s
>😁 >😁
včera sem viděl v TV novou reklamu na Hyundai a už se mi z těch retardů chce vážně zvracet. To co oni si dovolí tam říct to je moc :no: ;-\
Jo. Ta auta jako taková vůbec nejsou špatná, resp. tak, jako kterékoliv jiné auto, to může být pro někoho ta nejlepší volba. S tím nemám nejmenší problém. Problém mám s tím, co Hyundai předvádí v reklamní kampani.
Ale to zrovna sem nepatří.
Ale to zrovna sem nepatří.
Osobně už raději TV ani nezapínám, z těch vlezlejch reklam na Hjondéé je mi fakt už na blití, to už ani není nevkus, to je prostě odpad. :no:
Kterej však funguje ;-\ .
To je otázka.
Já jsem třeba svoje obchodní vztahy s Alzou zrušil, cena-necena, neboť mi z toho jejich vlezlého ufona bylo už taky šoufl a cena se dá domluvit všude možně i bez reklamy.
Nevím, jestli jsou k dispozici nějaké nezmanipulované výzkumy, které by dokázaly, že hjondéé se prodává díky vlezlé reklamě, nebo spíš díky faktu, že jsou některé modely ochotni dávat za úsměv č.22. Ta jejich hysterická reakce s černobílým fontem poté, co byl "odhalen" (= blbé mase vysvětlen) ten jejich cenový podvod s megadlouhou zárukou asi vejde do dějin.
BTW Kia tím diskontním a podlézavým chováním netrpí.
Já jsem třeba svoje obchodní vztahy s Alzou zrušil, cena-necena, neboť mi z toho jejich vlezlého ufona bylo už taky šoufl a cena se dá domluvit všude možně i bez reklamy.
Nevím, jestli jsou k dispozici nějaké nezmanipulované výzkumy, které by dokázaly, že hjondéé se prodává díky vlezlé reklamě, nebo spíš díky faktu, že jsou některé modely ochotni dávat za úsměv č.22. Ta jejich hysterická reakce s černobílým fontem poté, co byl "odhalen" (= blbé mase vysvětlen) ten jejich cenový podvod s megadlouhou zárukou asi vejde do dějin.
BTW Kia tím diskontním a podlézavým chováním netrpí.
V titulku je nejrychlejším autem Venom GT, v textu pak zase Veyron.
Je opravdu nutné dělat senzační titulky a pak je v textu popřít a být za voly?
Vážená redakce - máte opravdu tohle zapotřebí?
Je opravdu nutné dělat senzační titulky a pak je v textu popřít a být za voly?
Vážená redakce - máte opravdu tohle zapotřebí?
Svým způsobem Venom Veyron překonal, o 1km/h při jízdě jedním směrem... jen to není podle regulí Guinessovky.
Samo je mi jasné, že víš, jak jsem to myslel, takových "nejrychlejších" aut jsou zejména v jůesej mraky (no dobře, mraky ne, ale pár jich tam najdeš).
len nezabudajme ze vo Veyrone ide clovek 400kou a moze si kludne popijat aj kofolu alebo tukat do navigacie a citi sa absolutne bezpecne ticho a luxusne , v tychto supersportoch ako koenigsegg alebo pagani alebo tento henessey to asi nepojde ani v 300ke..... tam vam zuby vypadaju snad uz pri prvej zatacke a bez prilby v aute ste doslova vydani na pospas hluku a vibraciam a nepohodliu
samozrejme trosku som si zaprehanal ale pointu kazdy asi chape....
veyron je svojim sposobom teda stale neprekonany 😉
samozrejme trosku som si zaprehanal ale pointu kazdy asi chape....
veyron je svojim sposobom teda stale neprekonany 😉
No osobně bych si za ty prachy co to bude stát pořídil NISSAN GTR Alpha 12, co umí z 0-300 za 12,8s a ještě by mi asi dost zbylo.
[odkaz]
[odkaz]
V dopravním letectví Concord byl rychlejší mezi kontinenty i při obletu Země,samozřejmě včetně mezipřistání.
Nejrychlejší vlaky jsou rychlejší na 100km i 1000km.
Vše je tak jak má být.
S Veyronem sice pojedeš nejrychleji i s prstem v nose,ale otázka je,jak daleko.I kdyby jsi mu připravil ideální silnice,nakonec zjistíš,že budou rychlejší běžná auta.
Luxusní dragster,perfektní sběratelský kousek,to ano.Ale technicky není ve smyslu nejrychlejšího auta dotažen.