Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Renault Kangoo Maxi - Be Big

12 komentářů

Klaudius
Rozhodne lepší počin ako Bobko. 😉 Ak z toho bude aj osobná verzia so 7 sedadlami...
Aj keď Kangoo ako také ma v druhej generácii nijak zvlášť neoslovilo...
Pierro
ani mňa kámo. Kangoo ani omylom... ;-\
Klaudius
Sedel som v ňom, voči jednotke neskutočne narástlo, ale ten pocit, že všetko je až nezdravo nadmuté a opuchnuté, nie je nijak dobrý, človek vozí nad hlavou toľko vzduchu ako v autobuse. Váha vzrástla o cca 250 kg, čelná plocha tiež, takže to nebudú žiadne zázraky ani so spotrebou. Ako vravím, možno by som vedel oceniť 7-miestnu verziu, bola by to cenove prijateľná alternatíva k veľkým vanom, pokiaľ človek nechce dať za auto veľa peňazí a mať vysoké náklady na prevádzku. Ovšem trebalo by zľaviť aj z komfortu a jazdných výkonov - predsa len Rodius s 5-valcovým dieslom je iná káva... >😁 😉
Pierro
bože bože, ten tvôj Rodius... 😒
Klaudius
Tak mne sa viac páči nový Grand Voyager, ale čo už, keď manželke nie, a navyše je Rodius o 300 tisíc lacnejší...

Mimochodom, vokáň na "o" sa v tomto slove nepíše... 😉
Pierro
sám si vokáň ty jeden Rodius... >😒] 😉
Dylan McKay
Rodius je po 30.000 km pěkně rozvrzaná mrtvice, bacha na něj...
Kangoo je podle mého nejlepší Renault současnosti... :yes:
Klaudius
Neskúsil som, takže nemôžem posúdiť. Napriek manželkinmu názoru sa asi prikloním k niečomu praktickejšiemu, počínajúc kúpnou cenou (náš účet má hranice), cez kompaktné vonkajšie rozmery(chcem parkovať aj v meste a pred hypermaketmi) po prijateľné náklady na prevádzku (5 valcov a auto cez 2 tony prázdnej váhy pýtajú svoje) - výhľad je na nový Grand Scenic, aspoň ja ho považujem za najpravdepodobnejší. Kangoo sa mi nepáči.
Mimochodom díky za upozornenie. 😉
Myslím, že se to ujme. Praktický užitkáč :yes:
Klaudius
Nezabudni, kto prišiel s predĺženou verziou prvý... >😁
Jsem tupý neználek. Nechám se podat >😒] >😒]
Klaudius
No jasne že Volkswagen! Ty pochybuješ o jeho prvenstve, pochybuješ o VW ako o zakladateľovi nových tried? Modelom Caddy Maxi si pripísal ďalšie prvenstvo na zoznam svojich úspechov. 😉