Videa
normálně si z Citroenu na zadek nesednu, ale tedy musim říci, že nápad s Fantomasem mi přijde jako originální. Má to vtip a i nějakej odkaz, navíc na film, který u nás je populární. Ještě by bylo fajn, kdyby Fantomas přijel nějakým z typů DS, to by mělo jen tu třešničku stylovosti navrh. Rozhodně lepší než stará reklama, kde se Citroën bůhvíproč, měnil na robota z Transformers, ačkoliv automobilku s tímto filmem nic nepojí. Tomuhle nápadu ale vysekávám chválu, když to uchopí dobře, můžou z toho získat dost si myslím
Ano, je to originální nápad, ale bohužel už opakovaný, nebot Fantomasem propagace francouzského auta zn. Citroen byla už provedena někdy v začátcích let devadesátých.
Kolik let je (u vtipů) promlčecí lhůta? Dejme tomu 15 let, to je cajk. 😉
Jaksi mi není jasné, proč Lukáše vrátili? Čekal jsem, že si postupně odvedou celou redakci a už je nikdy neuvidíme... takhle to bude bez výraznějšího efektu 😒
Třeba se ještě dohodnou na nějaké spoluprácu typu: Máme Vaverku a nebojíme se ho použít >😁
on utekl sám...měli jen šampus...ne chlebíčky z Boleslavi >😁
doufám, že dostal aspoň tetování >😁
Každopádně slepičí brko bude muset zabrat, tipuji to na dlouhodobý test Rapida >😒] 😉
Každopádně slepičí brko bude muset zabrat, tipuji to na dlouhodobý test Rapida >😒] 😉
Být to článbek o reklamě nba Škodovku, tak už by tu bylo 1000 mínusovačů stěžujících si na PR článek. Já Citroëny nemusím, ale tohle je opravdu dobrý nápad :yes:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Moderní a inovativní design spojit s Fantomasem? Proč? To je taková krize na nápady?
80. léta stále frčí, ale jen v hudbě - mi vždy vykouzlí úsměv na tváři, vtipné, nevtíravé, da da da 😄
Ale Fantomas? :no:
80. léta stále frčí, ale jen v hudbě - mi vždy vykouzlí úsměv na tváři, vtipné, nevtíravé, da da da 😄
Ale Fantomas? :no:
tato veta sa mi pacila : Jeho pochopové si odvedli kolegu Lukáše Vaverku, „naneštěstí“ nám ho však brzy vrátili. >😁 :yes😒br />
ale vazne dobry napad s tym fantomasom :yes: