Ženeva 2014
Lovap
3
Celkovo mi to prijde celkom fajn - ale tie zadné svetlá sa tam nejako nehodia.
3_diamanty
3
suhlasim, pasovali by mi tam viac asi svetla orientovane na vysku, rozhodne :yes:
IcePickLodger
1
jednoznacne :yes:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
No pre mna teda nie. Kvality mu upriet nemozno,ale velkostou ... to ako keby minisukna bola vlastne dlha az po sem.
přesně tak.
Je to určitě dobrý auto... ale není to Mini.
Po původním se mi stýská - ale je mi to houby platný.
😒
Je to určitě dobrý auto... ale není to Mini.
Po původním se mi stýská - ale je mi to houby platný.
😒
Mini už je dávno značka a ne jen typ automobilu.
Že to bude za každých okolností mikron, jako v hluboké minulosti, není ani povinnost a ani očekávaná skutečnost - jak by si mnozí konzervativní staromilci přáli - a ani požadavek trhu.
Stačí, když paleta nových modelů dodrží jakési designové a koncepční idee a je všechno ok. A to se zatím, myslím, daří. Uchopení fenoménu MINI se, podle mě, BMW docela podařilo. Nasvědčují tomu i několikaleté úspěšné obchodní bilance.
Že to bude za každých okolností mikron, jako v hluboké minulosti, není ani povinnost a ani očekávaná skutečnost - jak by si mnozí konzervativní staromilci přáli - a ani požadavek trhu.
Stačí, když paleta nových modelů dodrží jakési designové a koncepční idee a je všechno ok. A to se zatím, myslím, daří. Uchopení fenoménu MINI se, podle mě, BMW docela podařilo. Nasvědčují tomu i několikaleté úspěšné obchodní bilance.
... kdyz BMW zacalo vyrabet Mini, tak byl vysledek v poradku. Nove Mini, takove jak ma byt. Designove ciste Mini i kvalita take celkem v poradku. S dalsimi verzemi se to BMW zacalo vymykat z rukou a tohle s Mini uz nema nic spolecneho. Uz puvodni nazev naznacuje, kam, do ktereho segmentu, automobilka sve vyrobky zarazuje.
Automobil nahore, ac nevypada spatne a kvalitu si jiste na prumeru udrzi, je Mini (bohuzel) pouze jmenem.
Automobil nahore, ac nevypada spatne a kvalitu si jiste na prumeru udrzi, je Mini (bohuzel) pouze jmenem.