Povltavskou v úseku od mostu k mostu, to docela chápu, ale zahloubení ulice V Holešovičkách, to je blbost u které mi uniká účel? Proč by se něco podobného mělo vůbec dělat? Jako by nestačila ta zcela neekologická padesátka.
Tramvaje už tudy dávno nejezdí, jezdí se padesát nahoru i dolu a ještě někoho napadne ulici "zahloubit". Ptám se proč a k čemu to bude dobré?
ertacek
0
Co na tom nechapes, v clanku je to uvedeno. Chybi obchvat, takze vse co se vyplivne z tunelu bude castecne pokracovat v ulici V Holesovickach, ktera uz je ted jedna z nejhorsich casti Prahy co se tyce hluku a smogu.
Je to takova levnejsi varianta obchvatu. Bydlet bych tam nechtel. Jo a jeste jsi zapomnel na radary v obou smerech 😄 Mistama je i 70, ale je to dost blbe vyznacene, to uznavam.
Midlosek
0
Tak 70 km/h je až od Vychovatelny směrem dolu pár metrů a pak padesát. Z Proseka a nahoru na Prosek je to "Silnice pro motorová vozidla“. Ráno a dopoledne to stojí až nad Vychovatelnu.
Všechny kolony ze všech směrů začínají na křižovatce Argentinská.
Mám tedy pocit, že místo odstranění příčiny problémů, se teď spekuluje jak zhodnotit pozemky a nemovitosti, které si pořizovali lidi už před světovou válkou s tím, že tam je rušná silnice a před okny řinčí tramvaje.
Jiné vysvětlení mě nenapadá.
Zahlubovat ulici V Holešovičkách je prostě na palici, netroufám si odhadnout co by to asi stálo, jak dlouho by to trvalo a jak by se řešila doprava ze sevení části města.
Od toho má být ta studie, ale i ta je až na tu Povltavskou v daném úseku jen mrhání penězi ;-\
ertacek
0
S tvym nazorem souhlasim, nikdo jim na to miliardy neda, protoze se tim mistni dopravni situace nezlepsi. S Blankou spis jeste zhorsi.
Hlavne si nedovedu predstavit, kam by tu dopravu chteli odklonit behem vystavby, protoze jak rikas, uz ted je to masakr.
Pekelná Micinka
0
Já nedávno přemýšlel, zda by bylo možné zahloubit celou magistrálu od Florence až před Nuselák a došel jsem k závěru, že ano a že by to dávalo větší smysl než "kanál Zeman"
Tramvaje už tudy dávno nejezdí, jezdí se padesát nahoru i dolu a ještě někoho napadne ulici "zahloubit". Ptám se proč a k čemu to bude dobré?
Je to takova levnejsi varianta obchvatu. Bydlet bych tam nechtel. Jo a jeste jsi zapomnel na radary v obou smerech 😄 Mistama je i 70, ale je to dost blbe vyznacene, to uznavam.
Všechny kolony ze všech směrů začínají na křižovatce Argentinská.
Mám tedy pocit, že místo odstranění příčiny problémů, se teď spekuluje jak zhodnotit pozemky a nemovitosti, které si pořizovali lidi už před světovou válkou s tím, že tam je rušná silnice a před okny řinčí tramvaje.
Jiné vysvětlení mě nenapadá.
Zahlubovat ulici V Holešovičkách je prostě na palici, netroufám si odhadnout co by to asi stálo, jak dlouho by to trvalo a jak by se řešila doprava ze sevení části města.
Od toho má být ta studie, ale i ta je až na tu Povltavskou v daném úseku jen mrhání penězi ;-\
Hlavne si nedovedu predstavit, kam by tu dopravu chteli odklonit behem vystavby, protoze jak rikas, uz ted je to masakr.