Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
_patrik
a redakce ACZ by si jako profi médium mohla dát tu námahu a agenturní články si aspoň přečíst celé + si je sama porovnat s dalšími zdroji. Zde citované info pravděpodobně pochází z Reuters, tady jsem našel +/- obsah toho, co asi R, zveřejnili: [odkaz]
Vyplývá z toho, že šlo o Initial Dependability Study vozů vyrobených v r. 2011 (a zveřejněnou letos). Tedy nejde o aktuální ročníky. Hyundai vyjádřil naději, že v hodnocení ročníku 2012 už dopadne lépe. Právě problémy kolem r. 2011 vedly před nějakým časem Hyundai k prohlášení, že už nechce dál masivně zvyšovat objemy výroby, aby se neutavil jako Toyota, a chce se zaměřit především na kvalitu. V té souvislosti před časem i rezignoval jejich ředitel pro výzkum a rozvoj (který se teď ale záhadně po 3 měsících vrací do funkce, to bude Hyundai asi ještě muset nějak odůvodnit...).
Naproti tomu v jiném žebříčku JD Power Sales Satisfaction Index 2013 - tedy žebříčku spokojenosti s nákupem - poskočil Hyundai z 11. (2012) na 5. místo (2013).
[odkaz]
Nebaví mě dál se v tom párat, tak ať si to každý přebere podle sebe.
Vyplývá z toho, že šlo o Initial Dependability Study vozů vyrobených v r. 2011 (a zveřejněnou letos). Tedy nejde o aktuální ročníky. Hyundai vyjádřil naději, že v hodnocení ročníku 2012 už dopadne lépe. Právě problémy kolem r. 2011 vedly před nějakým časem Hyundai k prohlášení, že už nechce dál masivně zvyšovat objemy výroby, aby se neutavil jako Toyota, a chce se zaměřit především na kvalitu. V té souvislosti před časem i rezignoval jejich ředitel pro výzkum a rozvoj (který se teď ale záhadně po 3 měsících vrací do funkce, to bude Hyundai asi ještě muset nějak odůvodnit...).
Naproti tomu v jiném žebříčku JD Power Sales Satisfaction Index 2013 - tedy žebříčku spokojenosti s nákupem - poskočil Hyundai z 11. (2012) na 5. místo (2013).
[odkaz]
Nebaví mě dál se v tom párat, tak ať si to každý přebere podle sebe.
Patriku, diky za vneseni svetla do problematiky. Snad to prinuti redakci a nektere zdejsi ctenare pouzit pri interpretaci cisel a souvislosti hlavu. :yes:
vabis
hovnají sonata ... to je ono? [odkaz] no a co teprve menší modely :no:
GT1111111
Ani to dlho netrvalo a došlo na moje slova.
Automobilky v súčasnosti viac investujú do reklamy než do kvality.
[odkaz]
Automobilky v súčasnosti viac investujú do reklamy než do kvality.
[odkaz]
To víte ono je to jednoduchý ... udělejte reklamu - pomluvte v ní ostatní automobilky - řekněte že vaše auto je nejlepší na světě - prodávejte tisíce aut (mluvím o našem trhu) Hyundai na to šel chytře a jednoduše a na našich jednoduchejch spoluobčanech královsky uspěl ...
Hyundai na to šel hlavně tak, že nenechal jediného dealera značky vydělat, Takže se majitelé těchto aut se mají na co těšit... záruka 5 let jim toho rok od roku bude zaručovat méně a méně, neboť dealer, který nevydělá na prodeji auta a nevydělá ani na servisní zakázce, bude šidit práci, náhradní díly a celkově veškerý použitý materiál. Až příliš mnoho větších prodejců této značky v loňském a letošním roce ukončilo ( dobrovolně či nuceně ) spolupráci s importérem Hyundai... kdo by se jim také divil... Bůh buď milostiv majitelům těchto automobilů
R32
Ja vidím problém v MADE IN USA... Z tamojších továrni vychádzajú dosť chrobačné autá aj iných značiek, svoje o tom vedia aj BMW, VW, Audi, Mercedes atď. ;-\
Celkem by mě zajímal rozbor dalších značek,když už se do toho pustili.Ovšem toho se asi nedočkáme.
Zajímavé, že ostatní, například Cadillac, Buick, Lexus, Toyota, Lincoln, Honda atd atd žádné problémy se spolehlivostí nemají. Ostatně i zmiňovaná Hyundai se propadla na dno žebříčku ve srovnání s ostatními vozy povětšinou Made in USA. 😄 Ale chápu, že potřebuješ najít obětního beránka. >😒] :no:
No, Lonesi a nei to tim, ze tebou zminovane znacky maji ty tovarny v US trochu delsi dobu? Jinak je obecne znamy fakt, ze treba Forestery s presunem vyroby do statu taky mely problemy s kvalitou, stejne jako VW z Mexika. Pred tydnem jsem mel z pujcovny Focuse (byt priznam, ze prime srovnani s evropskym nemam) a trochu me vydesilo jen zpracovani - jak z venku - plechy i licovani plastu uvnitr. Kdyz jsem mistnim tvrdil, ze v Evrope je brany FF jako vcelku normalni auto, vsichni se mi smali, ze tak mozna do 50t, pak okamzite prodat.
Ja nevim jak ty, ale ja v clanku ctu pomerne jasnou informaci, ze duvodem je Sonata vyrabena v zavode v Alabame.
Říká se to... my doma máme zaoceánský VW (pro změnu Mexiko), rozdíl v kvalitě zpracování nevidím, ale už odešla Lambda (35 tisíc km) a brzdové destičky (což může být i vlivem jízdy, nicméně na jiných autech vydržely 2x tolik). Bohužel má auto malý nájezd, takže je těžko soudit....
DonVito
V článku mi nějak chybí odkaz na celkové výsledky😒br />
[odkaz]
Hyundai je od konce pátý.
Pro představu VW je od konce osmý.
A třeba Audi je za Fordem podprůměrné..
Podle mě za povšimnutí stojí (kromě odpovídajícího výsledku koncernu VW..) především první 2 neprémiové značky: Honda a Toyota 😄
Hyundai je od konce pátý.
Pro představu VW je od konce osmý.
A třeba Audi je za Fordem podprůměrné..
Podle mě za povšimnutí stojí (kromě odpovídajícího výsledku koncernu VW..) především první 2 neprémiové značky: Honda a Toyota 😄
Nevyhoda premiovych znacek v techle pruzkumech je, ze za ty penize co se prodavaji ocekava zakaznik spickovou sluzbu a pritom jsou to velmi slozita auta na kterych se ma hodne co potento. Vlastne akorat Lexus dlouhodobe zmaknul vyrobu premiovek pri zachovani spolehlivosti, coz se ostatne projevuje i u nas na cene ojetych Lexusu, ktera je vyssi nez u nemecke konkurence. Zajimavy je vysledek Mercedesu, ktery se hodne zlepsil po katastrofe z minule dekady, ale tam to bylo hodne o krizovem managementu ne o dlouhodobem zamereni na kvalitu jako u Lexusu.
vuug
kde je toper a jeho OCD, vacsinou byva v clankoch o jeho svete prvy
"aj manazeri zistili, ze nemusia kupovat nudu ale, ze mozu mat kvalitu a luxus uz to zistili kvalitu a luxus. A v USA to vedia uz dlho len europa je stale pozadu a kupuje nudu a pritom by mohli mat kvalitu a luxus."
"aj manazeri zistili, ze nemusia kupovat nudu ale, ze mozu mat kvalitu a luxus uz to zistili kvalitu a luxus. A v USA to vedia uz dlho len europa je stale pozadu a kupuje nudu a pritom by mohli mat kvalitu a luxus."
Koukám že po Evropanech i Američané zjišťují jak je to s těmi nejkvalitnějšími auty doopravdy.
Skor sa pytam, ze preco figuruje Kia s troma modelmi na spicke kvality a Hy od tej istej firmi skor na dne. Je ta cast suciastok medzi oboma znackami az tak odlisna?
Je to niečo ako porovnávať golf a octaviu.
Ale aj z ich dielov sa dá poskladať dobre auto, len ak sa testuje väčší počet aut tak je to horšie.
Inac k tomu Sorentu: Neviem, ktoru generaciu mas, ale tento (podla J.D. Power) sa az tak kvalitou pysit nemoze. Inac sa mozem priznat, ze som nad Sorentom (aktualnou faceliftovanou generaciou) vazne uvazoval. Bratovi k spokojnosti Sorenta gratulujem.
Ale nechci se pouštět do žádných posměšků, sám mám jednoho "hjondé" pracanta a ten slouží už čtvrtý rok bez jediné chybičky.
Bylo by zajímavé porovnat fluktuaci zákazníků.
Neznám moc lidí s novým Hyundaem,spíše Kie a jsou naopak dost spokojeni.Auta v ceně od 400 000 výše.
[odkaz]
Ten Ford překvapil, že by se vracelo, jak říkali Němci před 10-ti lety : Fordem tam a vlakem zpátky?
A pod Renaultem asi jen tak nebudou, ten si nedokáže spokojenost zákazníků "ošéfovat" ani doma na vlastním písečku.
[odkaz]
Renault
Audi
VW
Hyundai
Mazda
Mercedes
Seat
Ford
Toyota
Citroen
Skoda
Dacia
Peugeot
Chevrolet
Opel
Volvo
Fiat
Alfa
Fiabilité AutoPlus 2014:
1. Dacia
2. Renault
3. Chevrolet
4. Suzuki
5. Toytota
6. KIA
7. Nissan
8. Peugeot
9. Hyundai
10. VW
11. Ford
12. Opel
13. Citroen
14. Fiat
15. Mercedes
16. Mini
17. Skoda
18. Seat.
19. Audi
20. BMW
AutiBild.
1. Range Rover
2. Nissan
3. Renault
Nejhorší: Alfa, Škoda, KIA
Taky se můžeš podívat na výsledky letošní DEKRY. Tabulku se mně nechce nechce dělat. Jen tak z hlavy, ale mohu naznačit, že Scénic je nejlepší mezi MPV (4. celkově). Ten je mimochodem nejlepší i podle Britů v průzkumu, kde bylo 3x víc majitelů aut než v JD Power. Dobře dopadl i Mégane a Laguna.
To jsou veletoče,jak v politice.
Clanek je o autech vyrobenych v roce 2011.