Ženeva 2014
davisko
1
To akože bude rýchlejšia ako verzia RS? To sa mi nechce veriť. Zrýchlenie u RS TDI je 8.1s a u LK píšu 7.8s. Športová verzia bude zaostávať v dinamických parametrov oproti luxusnej verzie? Aký to má zmysel?
XTad
1
To dela ten pohon vsech kol. Proste se odpichne a nezahrabe na miste.
CHerokee
0
Jasné, mě by zajímalo jestli ten pohon 4x4 bude opět jen pro combi nebo i pro liftback.
XTad
0
O 4x4 pro liftback pochybuji.
Magister
0
Ale napsáno to nikde není. Kdyby začali dělat 4x4 i pro liftback, tak by to konečně začalo být zajímavé auto 😄 .
Emel
0
Rychlejší je i Scout, viz další článek tady, snad také kvůli jinak poskládané převodovce. Ono upřímně, odstup RS TDI od běžné 2.0TDI v 0-100 byl dost minimální...
Rád bych tu některým diskutérům připomněl tu bouři, která údajně měla nastat okolo plnění Euro 6 koncernovými diesly.
[odkaz] .
[odkaz]
Jak vidíte, žádné drama se nekoná. Prostě se oznámí, že motor Euro 6 splňuje a je to.
[odkaz] .
[odkaz]
Jak vidíte, žádné drama se nekoná. Prostě se oznámí, že motor Euro 6 splňuje a je to.
Golf má Euro6 dvoulitr už nějakou dobu. Stejně tak A3. Z tohoto hlediska to byla bezpředmětná diskuze. Poslední generaci vyvíjeli s cílem plnit Euro6. Zároveň ale mělo být možné vyrábět verze dle starších norem pro trhy, které nemají tak přísné limity, protože verze plnící přísnější jsou dražší.
ten tapec na bočních dveří to je teda luxus. Fakt ten laurin se jim daří udělat už od O1, krásné auto...ale na to nikdy nevydělám 😒
Nemáte někdo info o ceně? Zajímá mě TDi 135kW 4x4 DSG combi L&K. Kdyby toto balení dokázali nabídnout za cenu kolem 750tis s DPH bylo by to ideální.
Vzhledem k ceně RS to za 750 (ceníkových) nebude.