Novinky
Ten se tedy fakt povedl..
Bez pořádného kombíku v Evropě málokterá automobilka může uspět..
Poučit by se měli hlavně italší soudruzi z Fiatu!
Bez pořádného kombíku v Evropě málokterá automobilka může uspět..
Poučit by se měli hlavně italší soudruzi z Fiatu!
alebo francuzi od citrooona 😉
Asi nevies, ze kombi je mensinova zalezitost u takmer kazdeho auta. Este aj slavna Octavia dosahuje iba nejakych 40% v kombi a u Golfu to tipujem na 10-15%.
a podla teba je 40 peercent v kombi verzii malo? ved to je paradicka
z 1000 aut ked sa preda 400 kombikov to je slusne nie? navyse je vzdy lepsie predat 1000 aut ako len 600 😉
Jaros ma pravdu, bez kombika to proste nejde
seat 😉 :yes:
z 1000 aut ked sa preda 400 kombikov to je slusne nie? navyse je vzdy lepsie predat 1000 aut ako len 600 😉
Jaros ma pravdu, bez kombika to proste nejde
seat 😉 :yes:
ale 15% urcite dost malo. Viac kombi sa preda v strednej triede a Nemci (tak ako vsetci uz dobre vieme z roznych nemeckych zdrojov a nebudem to tu teraz rozoberat) beru Octaviu ako strednu triedu. Leon je typicka nizsia stredna = 90% predajov tvori hatchback.
Jaros71 pise, ze kombi je predajny trhak. Nie je. je to iba doplnok. Myslim globalne Niektore trhy su "prekombinovane". A dalsia vec, je ze automobilka predava hlavne na domacom trhu, takze u Fiatu boli kombi vzdy az na poslednom mieste. Typicke auto pre Itala je maly Fiat do mesta s tisicrocnou historiou a 2m sirokymi ulicami.
Jaros71 pise, ze kombi je predajny trhak. Nie je. je to iba doplnok. Myslim globalne Niektore trhy su "prekombinovane". A dalsia vec, je ze automobilka predava hlavne na domacom trhu, takze u Fiatu boli kombi vzdy az na poslednom mieste. Typicke auto pre Itala je maly Fiat do mesta s tisicrocnou historiou a 2m sirokymi ulicami.
V Evropě je kombi velmi prodejné ve střední i nižší střední třídě.
Pokud ho někdo nyní nemá , jde prodejně dolů...např. FIAT!
Stilo Wagon se v EU i u nás prodávalo lépe než Stilo hatchback.
A vypadalo i dost dobře..viz
[odkaz]
A kombi střední třídy Marea Weekend byl prodejní hit..nyní nemají nic.
A prodávají právě jen v Itálii..tam jim tu 500 ještě žerou na víc způsobů.
Seat logicky hledá , kde tržby navýšit! A našel je.
I VW pochopil , že Golf musí být v kombi a po krátké odmlce ho vrátil na trh!
Pokud ho někdo nyní nemá , jde prodejně dolů...např. FIAT!
Stilo Wagon se v EU i u nás prodávalo lépe než Stilo hatchback.
A vypadalo i dost dobře..viz
[odkaz]
A kombi střední třídy Marea Weekend byl prodejní hit..nyní nemají nic.
A prodávají právě jen v Itálii..tam jim tu 500 ještě žerou na víc způsobů.
Seat logicky hledá , kde tržby navýšit! A našel je.
I VW pochopil , že Golf musí být v kombi a po krátké odmlce ho vrátil na trh!
VW si moze dovolit vyrabat okrajove segmenty a musi to robit, ak sa chce stat najpredavanejsou znackou. Ale ak je firma v problemoch a ma sa sustredit na hlavny segment trhu a okrajove verzie vytlacit, tak to urobi presne ako Fiat. V nizsej strednej predstavi iba hatchback (Bravo) a v strednej iba kombi (Croma). To, ze je Fiat v problemoch, ma ine priciny, nie ze nepredstavil Bravo kombi. Inak povedane, aj keby mal Bravo kombi, mal by slabe predaje a keby aj Seat prestavil predosleho Leona v kombi mal by rovnako slabe predaje.
leon sa skrátka podaril, v tom je pointa, nie v tom, či má kombík, ale kombík mu v eu samozrejme pomáha. Ja osobne nezdieľam nadšenie z dizajnu toleda oproti rapidu. Nepoznám síce čísla predajov, ale ak by záchrana seatu stála na novom tolede, tak do roka končia. Poučenie z krízy - robiť klasické dobré autá bez výstrelkov, žiadne užovky alebo sedanoliftbekohečbeky
Nový Seat Leon se skvěle podařil, to auto je po všech stránkách vynikající a k tomu ještě dává obrovský výběr pro každého - 3dv., 5. dv., kombík, 4x4, nadupaná Cupra... A hlavně nádherný design, naprosto bezchybná ergonomie ovládacích prvků, kvalitní zpracování, velmi slušné ceny. Co si přát víc?!! 😄 😄 😄 :yes: :yes: :yes:
Ako majitela ma to len tesi, Seatu s Leonom prajem nech im nadalej stupaju predaje. Seat asi nasiel spravnu cestu ake auta ponukat. 😉
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Kdyby tak byli ještě postavili liftback-Leon, tak si mohli odpustit to současné Toledo, které se vyrábí v ČR, i když by to byl o něco dražší vůz, ale technicky někde jinde.
S tím současným Toledem máš pravdu, také mi v tomto případě nedává smysl vyrábět naprosto totožná auta akorát s jiným znakem.
500-milionov dolarov stal vyvoj noveho Genesis a tam sli s uplne novym podvozkom, s uplne novym (udajne) pravratnym 4x4 systemom, prvy krat tam Hy vyvyjal, testoval a nakoniec zabudoval technologie ako AEB, alebo cirkulacia vzduchu podla Co 2, myslim, ze to bol prvy model celeho koncernu Hy-Kia, ktory vyvyjal auto aj pre pripad 20% prekrytia pri naraze, kde takmer vsetky automobilky pohoreli...atd.
Netvrdim, ze nemas pravdu, len si to u Seatu neviem predstavit.
Jaká je vůbec výhoda liftbacku? Že sice vypadá jako sedan, ale kroutí se víc, než kombi? Nebo, že je přitom navíc méně praktické, než kombi? 😉