Novinky
Dinar má nahoře samozřejmě pravdu - silueta dobrá, záď výborná, příď obtížně tolerovatelná.
Problém v praktickém životě Míťi ovšem spatřuji především v tom, že ti, kdo by si tu Míťu chtěli koupit, na něho nemají, a ti, co na Míťu mají, si koupí možná něco... jiného. Neboť nejspíše příliš malý na to, čím by ti, co na něho mají chtěli, aby Míťa byl.
Problém v praktickém životě Míťi ovšem spatřuji především v tom, že ti, kdo by si tu Míťu chtěli koupit, na něho nemají, a ti, co na Míťu mají, si koupí možná něco... jiného. Neboť nejspíše příliš malý na to, čím by ti, co na něho mají chtěli, aby Míťa byl.
Na tom něco bude :-! :yes😒br />
Dost zde halekajících pubeťáků pozná sebe samého až tehdy, když jsou konfrontačně postaveni před volbu svého vozu.
Dost zde halekajících pubeťáků pozná sebe samého až tehdy, když jsou konfrontačně postaveni před volbu svého vozu.
no vidiš zase sa mýliš 😉
A já si myslím, že možné su varianty dve. Ako tá tvoja druhá, tak tá, že sa nájde dosť ľudí, ktorý si Mito kúpia.
P.S.: A ten predom sa dá nejak stráviť? Já som sa ho už neraz pokúsil stráviť a vždy to vyšlo hore...
P.S.: A ten predom sa dá nejak stráviť? Já som sa ho už neraz pokúsil stráviť a vždy to vyšlo hore...
daj si jogurt, aj od toho sa ti odgrcne, ale stačí podbradník a nenarobíš v jedálni rámus s tou plecharinou...
Isteže sa nájdu ľudia, ktorí si MiTo kúpia, len našťastie v našich končinách nebude až tak rozšírené ako napr. v Taliansku, čo je do istej miery pre tunajšieho majiteľa výhodou...malé auto, ktoré majiteľovi dá punc odlišnosti od ostatných fúrikov na cestách...už by ste mohli podaktorí prestať riešiť dizajn MiTa, choďte tráviť a grcať Fabiu, tá je na tom dizajnovo omnoho horšie...
Isteže sa nájdu ľudia, ktorí si MiTo kúpia, len našťastie v našich končinách nebude až tak rozšírené ako napr. v Taliansku, čo je do istej miery pre tunajšieho majiteľa výhodou...malé auto, ktoré majiteľovi dá punc odlišnosti od ostatných fúrikov na cestách...už by ste mohli podaktorí prestať riešiť dizajn MiTa, choďte tráviť a grcať Fabiu, tá je na tom dizajnovo omnoho horšie...
Jasné Plautus. >😁 Vôbec nie je dôležité, >😁 >😁 , či auto vyzerá pekne alebo je otrasné. HLAVE- že je originálny. Šup s tým do Ventilku. >😁 :yes:
hodnotenie, či je auto pekné alebo otrasné by som zveril do rúk niekoho iného a nie do tých tvojich...mne osobne sa MiTo páči, no nebudem to nikomu vnucovať, dizajn celkovo je vec subjektívna, takže neviem, čo tu furt kydáte na dizajn MiTa, treba sa pozrieť do stajní, ktoré dvíhate do výšin, jasne som to naznačil, z čoho je mne stále na grc a tiež si nie a nie zvyknúť, ako ty píšeš, ťažšie sa mi to trávi, ale nebudem to tu donekonečna búchať niekomu o hlavu...takže trošku sebakritiky, nevynímajúc tvoje príspevky, pretože od teba je minimálne každý druhý vhodný na ventílek, no je mi to jedno, je tvojím problémom ako sa tu realizuješ.
Musim s timto nazorem naprosto souhlasit, sice sem opravdovy fanousek Alfy, tak v tomto ma GTI naprostou pravdu. Spousta lidi o Mitovi sni,ale nemaji na neho. Ti co na neho maji, tak si zase koupi stejne neco jineho. Mita to nema urcite jednoduche, ac to neni spatne auto. Osobne bych u Alfy v tehle dobe tezko hledal vuz, ktery by stal za koupi.
Díky bohu za nerozvíjení předku 159 u takhle malého auta, vypadalo by to jako od Peugeotu. Viz nádherná příď 147 před F/L (mimochodem i od toho se odpichuje MiTo) a po F/L.
Ale SPZ! to je skutečný problém - na 99%tech fotek samozřejmě není, ale ve skutečnosti to je prostě STRAŠNÝ - [odkaz] - jak Paroubkova bradavice 8-s
PS: A opravdu nemyslím, ale vím. :-!
[odkaz]
Mito je designově na vysoké úrovni ve všech směrech, tj. i v přední partii, těžko se hodnotí podle fotek, běž, podívej, sedni, projeď a uvidíš, sice je o něco stísněnější než GP, ale máš tím pádem pocit sportovnějšího auta.
A ta 1,4T 114kW s tím fakt cvičí. :yes:
A pokud jde o pisálky, když napíšou např. v Autocaru, že focus RS je bomba, budu se snažit tím autem svézt, názor si udělám sám, ale na takové pisálky dám víc než na zdejší fiatfanclub, napíšou-li v AC o Mitu, že to není žádný zázrak, tak v kombinaci s vlastní zkušeností s puntem není nic, co by měl pudilo k tomu jít si to auto vyzkoušet. Ať si žije svým životem.
´pekný´ terminus technikus, ach jo, ešteže do toho koncernu patrí viacej značiek, len teraz neviem, čo je horšie, byť jednoznačkový zúfalec alebo koncernový, asi sa to zúfalstvo potom násobí >😒]
Takhle blábolit tu můžeš třeba celý den, ale už beze mně. 😉