Novinky
rokyta.p
2
a tak pěkný, aj bych "okoštoval" kdyby to šlo 😉 :yes:
Přejít do diskuze
Ok. K obědu bude hovězí vývar, kuřecí prsa s bramborami a kompot z jablek a mandarinek. Vyhovuje? 😄
Mediálním partnerem soutěže která nemá s automobilismem nic společného. Ale chápu je... u nás v reklamce se vžil takový slogan: Pokud nemáš co říct nebo nabídnout tak kozy a zadek zaberou vždycky. 😄
Škoda, že se ACZ raději mediálně nevěnuje například začínajícím automobilovým závodníkům.
Škoda, že se ACZ raději mediálně nevěnuje například začínajícím automobilovým závodníkům.
Umíš číst? Auto.cz se stalo mediálním partnerem Supermiss. Tím je snad řečeno úplně všechno.
Jak jsem koukal v Ženevě, tak by tam s klidem mohla půlka nejen těchhle, ale všech českejch, polskejch, slovenskejch a maďarskejch holek 😄
Souvislost to má asi hlavně takovou, jestli blesk nebyl mediálním partnerem té soutěže... a vydavatel to chce mít i zde. Jinak aspoň polovina těch holek by s klidem mohla do Ženevy, pokud umí aspoň trochu řeči.
[odkaz]
Asi tak.
Ale stejně mi to nedá - jakou souvislost to má s činností auto.cz mimo toho, že Vavřinec je závodník?
[odkaz]
Tak mě napadá, že když já píšu texty, tak musím citovat, uvádět zdroje, obvolávat původní autory a obvykle vše označovat jako komerční sdělení. To už se tu nedělá?
Asi tak.
Ale stejně mi to nedá - jakou souvislost to má s činností auto.cz mimo toho, že Vavřinec je závodník?
[odkaz]
Tak mě napadá, že když já píšu texty, tak musím citovat, uvádět zdroje, obvolávat původní autory a obvykle vše označovat jako komerční sdělení. To už se tu nedělá?
Bys nevěřil, co dokáže kvalitní podprda.. :-!
Každopádně pěkné kočenky... ani mě na zdejším vwebu neuráží. Lepší než článek o dokonalém designu Rapidu >😒]
Každopádně pěkné kočenky... ani mě na zdejším vwebu neuráží. Lepší než článek o dokonalém designu Rapidu >😒]