Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Chevrolet Cruze – Nový sedan míří do Evropy

22 komentářů

chrudoš
No nádhera, prostě majstrštyk! Krásné auto za krásnou cenu! Napadá někoho hezčí sedan?
marianek
Ano, vuz vypada velice povedene. Ac jsem zasntancem sedanu, neverim ve velky prulom. Pokud by Chevrolet vytvoril karoserii v provedeni hatchback (liftback, jak se tomu rika v CR), byl by Cruze v prodejich uspesnejsi. Octavia by ziskala obrovskeho konkurenta. Jde ovsem pouze o muj nazor, nikoliv fakt.
IPace
no je docela skoda ze treba v CR nema vetsi publikum a tedy vetsi medialni zajem treba sampionat WTCC, tam prave v teto sezone Cruze startuje (vcera davali na 4ce prvni letosni zavod) cos je takova mala reklama prave pro startujici vozy 😄 a ze v te zavodni verzi vypada fakt paradne 😄

[odkaz]
marianek
:yes:
File12
Někde jsem čet že liftback by měl bejt na podzim 😉
Dinar
Ne, hezčí sedan neexistuje, tohle je vrchol. >😁 :yes:
skejpa
napada me mnoho hezcich sedanu 😄
IPace
LOgan, Thalia, atd... 😄
Pierro
Promiňte pánové, ale tohle auto vypadá hodně špatně. Nevím proč ale ten design je jaksi čínský. Děkuji ale ohle opravdu není můj šálek thé... :no: 8-s
chrudoš
No je to korejec, o tom zadna, ale hezky to je, kdyz vezmes v potaz konkurenci, je to jedno z nejhezcich, co bude mozne poridit
Pierro
tak teda popravdě když si vezmu korejské sedany byť i starší, Magentis vypadá po liftu lépe, Sonata je hezčí a více se mi líbí i čínské Brillance BS4 a BS6...
DaewooMaster
A zjevně vůbec Ti nevadí, že tu porovnáváš jabka s hruškama, tj. pomalu limuzíny s autem na podvozku Astry? 8-s Pro ostatní nechápavé - pro sedany jako Magentis nebo Sonata je od Daewoo protějškem model Epica (a nad ním je ještě Veritas), nikoliv maličký Cruze, ten je nahrádou za Nubiru/Lacetti (proto se taky v domovské Koreji Lacetti dál jmenuje)...

Jinak sedany se mi líbí daleko víc, než nějaký kočkopes v podobě hatchbacku, ale chápu, že v zemích, kde na prvním místě při rozhodování je velikost kufru, nemůže jít z principu o masovku, resp. tuctovku....
Pierro
klid daewoo, nesrovnávám třídy, srovnávám pouze a jen jak se ten který korejský sedan líbí či nelíbí. A v případě značky Chevrolet (e😁aewoo) musím říci že ani Epica ani Cruze se mi nelíbí. To ti řeknu že i ta Nubira či Evanda před léty vypadaly lépe... :-!
Pierro
navíc za 405 tisíc mi to nepřijde ani cenově nijak zajímavé...
DaewooMaster
Tak s tímhle musím souhlasit, ta cena je nepěkný úlet, když předešlé Lacetti stojí dnes necelých 281 tisíc a třeba zmiňovaná Sonata přijde v akcí na necelých 400 tisíc! :no:
Pierro
Jo jo, ale já věřím, že klucí korejský s cenou zapracujou a pár těhle draků si své spokojené zákazníky najde... 😉
Cena bude na Slovensku 1.6 s A/C za 13 000€. >😁
DaewooMaster
Klucí korejský s cenou u nás nic nenadělají, to se musíš obrátit na GM EUROPE... ;-\ BTW v Koreji se to od října loňského roku prodává pomalu za polovinu téhle sumy. 8-s
File12
Snad nějaký akce a zlevňování přijde...Mimochodem víte kolik ted stojí HHR? 😉
Pierro
nemám tucha a ani nevím co je to za auto...
DaewooMaster
To je ovšem smutné... 😉
DaewooMaster
Jenže u HHR je to způsobeno tím, že začnou platit nové EU limity a ty prý motor v HHR nesplňuje, tak se toho teď potřebují co nejrychleji zbavit, dokud to směji ještě prodávat... :no: