Novinky
velke konkretni teplo a horlavej material s bodem vzplanuti na konkretni teplote = oheň >😁
I když teplo a teplota jsou zcela rozdílné věci, dobře jsem se zasmál 😄
ano , to jiste
když do toho zamotáš tepelnou kapacitu, prestup tepla, tepelne ztraty, vyzarovani a mozna ještě terorii relativity a rostouci hmotnost s rostouci rychlosti ...
tak na konci po nejaky době bude nejaka konkretni teplota
když do toho zamotáš tepelnou kapacitu, prestup tepla, tepelne ztraty, vyzarovani a mozna ještě terorii relativity a rostouci hmotnost s rostouci rychlosti ...
tak na konci po nejaky době bude nejaka konkretni teplota
Abych pravdu řek, nechápu, na co narážíš. Máš snad problém s tím, že teplo a teplota je něco zcela ale zcela jiného?
Na mieste Hammonda (a iných) by ma asi ....
[odkaz]
- psany zakem osme tridy 😉 Jsem v USA a tu reakci Porsche velmi chvali jako neobvyklou. Horeli "jenom" 2 auta a oni zastavi celou produkci a ted jdou vsem zbyvajicim vlastnikum menit cely motor.
to je ohreje 10 litru vody o vic jak 15C.
takze v pripade spatneho chlazeni tam za par sekund na maximalni vykon moc vody nezbyde
Nicméně u konkurence jsou jiné informace
[odkaz]
PS: Tolik závorek a otazníků už jsem v článku dlouho neviděl.
a rozdil je samozrejme jestli auto jede při okolni teplote 20C nebo 40C
Ale to je banalita, kterou Nissan jistě pořeší 😉
Pak by totiž diskuze prostá neznalých teoretiků mohla někam dospět. Osobně mi 911kaři na okruhu zavazí a pokud si užívají aury té superznačky, tak ať tak blbě při uhýbáni nehledí :-!
Datsun je předjel a to je vše. Proč ten tolikrát prověšený xicht (a to vše po modifikaci a bez plamenů), když jim to před cílovkou do kopce v Brně dám? Máte přece Porsche, nemusíte být rychlí >😁
ja jen pro predstavu ten obrovskej chladici vykon, kterej musí zvladnou chladic o celni plose typuju 0.5m2
tech 10 litru o 15C je samozrejme za sekundu
porsche motor vzadu a chladic vepředu a to se vždycky hur chladi
vzpomen na s100/110/105/120 atd
chladic vepředu mely 105/120/130
nikoho dobře znamyho co by mel porsche nemam ..
Jinak nevim jestli je horsi rana a * motor nebo spatne chlazeni. * motor je mozna jeste horsi. Nejen ze presunuli testovani na uzivatele jako u koncernu, ale asi zacli nabizet i kvalitu navrhu a naslednou spolehlivost ala TSI 😉