Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault a Caterham se rozchází! Sporťák Alpine ale i přesto vznikne

12 komentářů

Ham.
Tavares odešel a hned se likvidují jeho projekty, to není moc prozíravé.
woody-alien
Já hlavně čekám, co na to řekne odborník přes Renaulty - topper. Teprve na základě jeho zasvěceného a argumenty doslova vydlážděného názoru si dovolím k tomu něco napsat. >😁
Ham.
A dobře děláš, já neříkám tak ani tak, ale tohle
[odkaz]
proti supersportům od Kia nemá u největšího Autotydýta nejmenší šanci. Přední haubnou si vypíchneš oko, světlá výška evidentně horší než u Sportage, k motoru se pořádně nemůže a vůbec, kdo by takové nepraktické auto využil?
>😒]
Klaudius
A to ešte nevieš, či má predná kapota vôbec nejaké pánty, a či sa tam vojde niečo viac ako nádržka ostrekovača, ktorú ti za balík peňazí doplna iba v servise...
>😒]
woody-alien
>😁 :yes:
šmoula nešika
>😁 :yes:
IPace
a kde to má zadní sedačky ? >😁 :yes:
vrkuboy
Už topper nastavil zrcadlo? Ne? Tak já přijdu až ho nastaví. >😁
pargi
>😒]
pogo26
Z odchodu Tavarese asi nikdo z fanoušků Renaultu nadšený nebyl. Každý jen čekal, kdy začne Ghosn řádit. A každý také čekal, že první na řadě bude Alpine a Gordini. Neblahá očekávání se asi začínají naplňovat.
moreczech
No já věřím, že snad nebude tak zle. Hodně by mě zajímalo jak vypadal ten design, který se rozhodli změnit a jsem vážně zvědavý jak bude vypadat ten finální,...
IPace
na tuhle karu se tesim jak malej Jarda (Jardove prominou) , po Elisu/Exige delsi mala raketa co za pakatel nakope vejfuky supersportum