Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
silversurfer
dalsi neskutecne sterilni auto....to uz clovek opravdu nevi, na kterou znacku z VW se diva.....
Ja Prvni 123
ale i kdyby to melo 1000 koni, tak tomu porad chybi ta smes nadseni a hruzy, co delala jedinecnou jizdu s Deltou Integrale. Auto tohodle typu proste musi mit potencial vas zabit... a ma byt jen na ridici, jestli i tentikrat dokaze vyhrat.
Od toho jsou přece úplně jiná auta. Audi nemá hrůzu v popisu práce. I R8 je v zásadě civilizované auto... a kdo chce divočinu, může si připlatit za Lambo.
Podívej se, kam to dopracovala ta Delta... nakonec na tom Audi není zas tak špatně 😉
Podívej se, kam to dopracovala ta Delta... nakonec na tom Audi není zas tak špatně 😉
proto jsem citoval "mrtvé" auto... abych nebyl nařčen.
😉
No promiň - ale RS ve čtyřkolce a s 270kW nemá nic jinýho než adrenalin v popisu práce!
Jinak mi fakt stačí obyčejná A3 s 1.8... a kdo ví, jestli ne 1.4 TSI...
😉
No promiň - ale RS ve čtyřkolce a s 270kW nemá nic jinýho než adrenalin v popisu práce!
Jinak mi fakt stačí obyčejná A3 s 1.8... a kdo ví, jestli ne 1.4 TSI...
Adrenalin ano, ale takhle silné auto je pro 99% populace adrenalin i bez toho, aby se samo o sobě pokoušelo řidiče zabít. RS3 je primárně králem autobahnu... na opravdu sportovní jízdu jsou tu jiní... možná STI, možná už ani to ne.
Důvod je jednoduchý - lidí připravených vědomě riskovat život a zároveň zaplatit za auto více než milion je málo.
Důvod je jednoduchý - lidí připravených vědomě riskovat život a zároveň zaplatit za auto více než milion je málo.
😄
Nemyslel jsem to tak doslova... ale prostě k čemu Ti je takovej výkon, když Ti stejně různý elektronický nesmysly nedovolí protočit kola, nemůžeš "odhodit zadek" při brždění... a přetáhnout to motorem...
Prostě jen jedeš rychle po dálnici... teda když je zrovna volno.
To pro mě není sportovní auto.
😒
Stěžoval jsem si na jízdní vlastnosti "svého" Passata - a odpověď e😜erta od VW?
No to ale nesmíte "řídit" plynem a volanetm Vy... to se pak přetahujete s elektronickou stabilizací.
Nechte to na ni!
Nenechám... to raději vyměním auto.
😉
Prostě pro toto použití je AMG mnohem, ale opravdu MNOHEM lepší auto.
Třeba tenhle chlap za volanetm fakt umí - a AMG mu pod rukama "hraje"😒br />
[odkaz]
Nemyslel jsem to tak doslova... ale prostě k čemu Ti je takovej výkon, když Ti stejně různý elektronický nesmysly nedovolí protočit kola, nemůžeš "odhodit zadek" při brždění... a přetáhnout to motorem...
Prostě jen jedeš rychle po dálnici... teda když je zrovna volno.
To pro mě není sportovní auto.
😒
Stěžoval jsem si na jízdní vlastnosti "svého" Passata - a odpověď e😜erta od VW?
No to ale nesmíte "řídit" plynem a volanetm Vy... to se pak přetahujete s elektronickou stabilizací.
Nechte to na ni!
Nenechám... to raději vyměním auto.
😉
Prostě pro toto použití je AMG mnohem, ale opravdu MNOHEM lepší auto.
Třeba tenhle chlap za volanetm fakt umí - a AMG mu pod rukama "hraje"😒br />
[odkaz]
Uz golf R ma vypinatelne ESP, takze neni duvod, aby RS3 nemelo.
Nevím. Minulou RS3 jsem řídil kjen jednou... a "vypnuté" ESP tak úplně vynuté nebylo.
Ale nevím. Nevlastnil jsem ho = možná jsem to jen neuměl ovládat.
Ale nevím. Nevlastnil jsem ho = možná jsem to jen neuměl ovládat.
Mám ve své podstatě úplně jiné auto - A4 3.0TDI s automatem a quattrem. Pokud vypnu ESP a ASR, tak mne nechá protáčet na místě kola (třeba na sněhu se sjetými gumami) a stejně tak létat po mokrém poli smykem. Pokud bych to nechal vypnuté na zasněžené dálnici, tak mne to auto klidně i zabije.
Nesmysl. U BMW už režim "traction" tedy ne zcela vyplé ESP dokáže např u 435xi vlát zadkem naprosto skvěle, o režimu "R" tedy obdobě toho výše (nikoliv OFF) u GT-R nemluvě, to je zcela mimo chápání :yes:
Míň rozumovat a víc jezdit :-!
I když levnější auta často tak dobré ladění stabilizace nemají, viz Golf GTI :no:
Myšlenka dne: 4x4 nemusí být nudné, ale vždy bude rychlejší (mimo zřídkavý extrém na okruhu se sliky)...
Míň rozumovat a víc jezdit :-!
I když levnější auta často tak dobré ladění stabilizace nemají, viz Golf GTI :no:
Myšlenka dne: 4x4 nemusí být nudné, ale vždy bude rychlejší (mimo zřídkavý extrém na okruhu se sliky)...
Však já taky neberu RS3 jako sportovní auto... je to univerzál, stejně jako Golf R. A sporťák není ani to AMG, z D3 může tuhle roli hrát se vším všudy pouze BMW... pokud bude 2er stejně dobrá jako 1er. Možná TT, se svým nízkým těžištěm...
Na videu nevidím nic zázračného... na horizontu si umí záď odlehčit i Civic. A řízení naftového Passata plynem... to je taky mimo mé chápání.
Na videu nevidím nic zázračného... na horizontu si umí záď odlehčit i Civic. A řízení naftového Passata plynem... to je taky mimo mé chápání.
Prostě nejsi cílová skupina. Na co si myslíš, že se kupují RS6? Nejeden člověk má rád snadno dostupnou rychlost.
Ani si nemyslím. Už na příkladu Renaultu s Cliem RS si můžeme ukázat, že se umírněnější generace prodává podstatně líp. Dneska chtějí lidé svižné GT, ne divokou homologační edici. Nota bene u Audi, kde bych právě čekal tu kultivovanost. A jak již podotkl Emel, kromě absolutních limitek dělá Audi taková auta napříč modelovými řadami, R8 nevyjímaje.
Ja Prvni 123
a nepotřebuju.
Stárnu - a tak zůstanu u svýho😒br />
[odkaz]
😉
Stárnu - a tak zůstanu u svýho😒br />
[odkaz]
😉
[odkaz]
Doporučuju vyzkoušet. Kousek jsme s tím jel a snad kromě vyleděných boxerů od Subaru (ty ale znějí jinak) nemá u menších motorů konkurenci. Ale pokud ti více sedí nahraný zvuk alá sound actor, jak je libo 😄
To co píšeš je volovina. Postav se někdy vedle Harleje... to jsou dvouválce 😉 a je to symfonie, pokud je výfuk dobře naladěný...
BMW 1M bylo v TopGearu vynášeno do nebes... je to auto pro radost, zadokolka s manuálem a samosvorem, z mého pohledu hraje vyšší ligu než Mercedes nebo Audi.
PS: Jaké dva dvanáctiválce dnes vůbec MB dělá? Pokud nepočítáš končící CL. Protože 600 dnes vychází z 65 AMG. Nevím, do jaké míry jsou shodné.
Nebo jak Jeremy sepsul volič v ručním režimu s logikou podřazování dopředu >😁
TG je třeba brát s rezervou, je to kabaret, i když prvotřídní :yes:
2:05
Stejně tak ten díl z akt. serie, kde srovnával golfa GTI s A45 a 135i, áčko se mu nelíbilo, tak ho prostě vyndal ještě než se vlastně začalo. A že má zadokolka pod plynem na vodě mnohem větší sklon k akvaplaningu než předokolka je jako, že slunce za mrakem znamená stín, prostě to ví každý. Nejlepší univerzální HH je golf GTI, nejlepší HH pro zábavu je 135i, v očích nadšeného řidiče prostě musí kombinace šestiválce a zadního náhonu znamenat takovou výhodu oproti čemukoliv, že by áčku od mercedesu nepomohlo, ani kdyby mělo pět set koní. 😉
Nepopírám, že je TG show. Ale na tohle klidně mohlo stačit zamlčet jeden fakt. Nebylo potřeba nějaké velké spiknutí proti BWM.
Nejdřív teda... co je to ten akvaplaning? Měl jsem za to, že je to specifická forma smyku vzniklá tím, že dezén pneumatiky není schopen odvést vodu zpod pneumatiky, následkem toho ztratí guma kontakt s asfaltem a auto se stává neovladatelné. Obvykle se doporučuje srovnat kola, vyšlápnout spojku a čekat, až auto zase přistane. Jak s tímhle souvisí poháněná náprava?
Zadokolka má nepochybně větší riziko klasického smyku, prostě ustřelení zadní nápravy pod návalem výkonu... to je ale něco jiného, ne?
I s "hothečů" mám zkušenost(i), že ESP zasahuje znatelně dříve/účinněji proti nedotáčivému smyku, než proti přetáčivému.
Ale nemá tak pěkný interiér a jsou lidi, co je tohle vážně dokáže rozhodit.
No a pak jsou lidi co v autě chtějí hlavně jezdit a těm je to fuk😄
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Tomuhle jde věřit :yes:
Mercedes je celkove schopnejsi, a to i navzdory faktu, ze obouva o kategorii horsi gumy nez BMW.
[odkaz]