Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Neprůstřelný Mercedes-Benz S samopalu neodolá

Vzpomínáte si na článek o neprůstřelném Mercedesu S? Stačí si vzít větší kalibr a výkladní skříň automobilky neodolá.
Zpět na článek
8. 4. 2014 16:08
Avatar - beibej
7. 4. 2014 20:48
to snad ani nebyl neprůstřelnej auťák
kromě oken se zastaralou fólií mi to přišlo jako série. :no: Působilo to na mě docela trapně. Kdybych vzal RR Ghost a polil ho benzinem a zapálil tak shoří... vlastně docela šit auto :no:
Rozbalit vlákno
2
8. 4. 2014 08:12
Re: To nebyl neprůstřelnej auťák
Je to civilná verzia auta. Všetky S-ky mali v štandarde lepené sklá toto auto má navyše zvnútra solárne fólie. Toto by ,,prestrelil" aj tehlou.
8. 4. 2014 09:19
Re: To nebyl neprůstřelnej auťák
Ale šijou do něj fakt zvostra ;-)
7. 4. 2014 21:26
Evidentně nejde o panceřovanou limuzinu
Jenom to má nějaký folie na oknech , pravděpodobně takové , které mají zabránit jejich rozbití například palicí a které si může každý jouda jednoduše koupit v nějakým tuning kšeftě. Panceřovaná limuzina by v prvé řadě měla daleko tlustší , vrstvený , skla a pancíř ve dveřích . Ochranu proti střelám z útočných pušek zajišťuje stupeň ochrany B6 , B6+, B6++ , což znamená ochranu proti střelám až do ráže 7.62x51 NATO s ocelovým jádrem . Zmamená to už na pohled tlustší konstrukci dveří a silná skla v oknech ale i například kevlarové vícevrstvé panceřování ve dveřích kterými na videu kulky procházely jako máslem . A ještě něco , žádné sebelépe panceřované auto není konstruováno aby odolalo palbě na jedno místo karoserie . Principem je aby přežilo začátek útoku a pak už je hodně na osádce , na speciálně vycvičeném řidiči a případně na doprovodu . Auto s důležitou osobou nemůže zůstat před útočníky stát jako na střelnici , výcvik řidičů takových vozů počítá s tím že se budou snažit uniknout z místa přepadení a doprovodná vozidla mají za ůkol mu to i za cenu vlastního obětování umožnit , prorazit mu cestu , zablokovat cestu za ním ....... Souhrnem jsme se z videa akorát dověděli že je náramná psina zastřílet si do starýho mamuta se zlatejma kolama
Rozbalit vlákno
1
8. 4. 2014 09:20
Re: Evidentně nejde o panceřovanou limuzinu
No řeknu vám, nechtěl bych bejt nějakej papaláš a sedět vevnitř ;-\
7. 4. 2014 21:43
Chybička se vloudí
A kdy ukážete to slíbené video se samopalem? Pořád ho tam né a né najít 8-s Na videu je jen maník se samonabíjecí, nebo útočnou puškou a to je zatraceně výkonnější věc než samopal...
Rozbalit vlákno
1
8. 4. 2014 08:10
Re: Chybička se vloudí
Ale no ... zasa ber do úvahy, že toto je automobilový web a ešte na spôsob bulváru ... Takže ani nemusia vedieť, že samopal používa pištoľové strelivo.
Avatar - Flash666
8. 4. 2014 16:08
ómg
lidi co neznaji skoro auta, se serou jeste do zbrani... bravo AUTO.CZ :-!
Rozbalit vlákno
0
8. 4. 2014 17:13
Ale no tak kucí...
Já chápu, že to vypadá hooodně jako že si z toho pubescent poběží vyměnit pampersky, ale tahle bulvarizace ....ách jo.
To je jako, kdybyste navlíkli někoho do neprůstřelné vesty nejnižší balistické odolnosti a naprali to do něj armádní municí z útočné pušky.
Vůbec nevíme, jaké to auto má odolnost(ono je tam totiž pár tříd té balistické odolnosti), nevíme jakou municí se do toho střílí a vůbec..........., když bulvár, tak pořádnej...........Takže příště - Naši redaktoři rozstříleli služebního Passata........... to bude parádní story..........jdete do toho?
Rozbalit vlákno
0
19. 4. 2014 11:54
Autor článku je retard tohle není samopal, ale útočná puška.
...
Rozbalit vlákno
0