Novinky
Neviem na čo sa Ford hrá, ale podľa mňa si takto kope hrob na európskom trhu. By som chcel vidieť koľko ľudí bude oddane čakať na nové Mondeo, prípadne na KA o ktoré už nikto nestojí.
Takéto správy im jednoducho škodia... Na jednej strane nestíhajú vyrábať Mondeo a na druhej musia pravidelne zastavovať výrobu rumunského B-maxu lebo oň nie je záujem.
A som zvedavý na predaje Ecosportu. Aby to spoločne s tým KAčkom nedopadlo ako Fox...
Takéto správy im jednoducho škodia... Na jednej strane nestíhajú vyrábať Mondeo a na druhej musia pravidelne zastavovať výrobu rumunského B-maxu lebo oň nie je záujem.
A som zvedavý na predaje Ecosportu. Aby to spoločne s tým KAčkom nedopadlo ako Fox...
Este priadam Focus. Predstavili facelift, ale na predaje si musime pockat par mesiacov. To akoze ocakavaju, ze za tych niekolko mesiacov bude niekto kupoved ich stary model, ked uz maju novy?
preco dizajneri necerpaju z historie a z dizajnu uspesnej legendarnej I. generacie?
som sklamany z pristupu dizajnerov fordu
toto vyzera ako nejaky francuzsky citrooon s maskou z fiesty, ziadna ucta k legende menom KA, ziadne cerpanie dizajnu z historie.... pre mna velke sklamanie
som sklamany z pristupu dizajnerov fordu
toto vyzera ako nejaky francuzsky citrooon s maskou z fiesty, ziadna ucta k legende menom KA, ziadne cerpanie dizajnu z historie.... pre mna velke sklamanie
Neviem si predstaviť ako by sa dalo čerpať z dizajnu prvého KA. To bol jednoducho jedinečný dizajn ktorý by už teraz nefungoval. Potom už možno skôr z prvej Fiesty. Ale tiež asi len v takej miere ako nové Twingo čerpalo z R5 Turbo...
Fordu se povedlo udělat Ka ještě "šedější" než je současná verze. Naprosto bez nápadu, něco jako to nové Suzuki Celerio nebo domrvená Micra. Fakt nechápu kdo pro Ford dělá design - současný Focus otřesný, EcoŠrot vypadá spíš jako vtip na těch kolečcích z nákupního košíku, teď zase Ka ve stylu beztvará hrouda. Co se s Fordem děje? Dřív tahoun designu, dnes těžká krize identity. První Focus, původní Ka, starší Fiesty, Fusion, tyhle auta prostě měly nápad.
Toto nové Ka je pre mňa také nejaké divné, charizmu originálnej 1. generácie nemá, uvidíme ako obstojí v súčasnej konkurencii typu Twingo, trojčatá z Kolína či Bratislavy.