Novinky
Dinar
1
Designový směr posledních peugeotů je dle mého gusta, jen ať to nezabijí budíky v okně s leštičkou testiklů místo volantu. 😉 :yes:
Misanick
4
Podstatně lepší, než ta zelená příšerka nahoře :yes: .
Dinar
3
Nemyslím, že lepší, je to v jiném stylu, hlavní pro Peugeot je, že konečně k světu. 😉
MariAchi
1
Jojo, krasavec je to :yes:
ericn
0
Souhlas, tenhle koncept vypadá velmi dobře :yes:
toto se opravdu podařilo, už jen budíky kam patří a bude vystaráno.
Vtipné je, že Exalt je vyvedený ve stejných barvách jako shořelá 307 na moje auto.
Vtipné je, že Exalt je vyvedený ve stejných barvách jako shořelá 307 na moje auto.
Snad ty podivné samoúčelné výrůstky na předních světlech? :no:
Ale jakého ? 4 dveřové coupe 508 ? Nebo rovnou nová generace 508 ? Jako Peugeot se poslední dobou nějak rozjel , sice to stále není taková nadčasová elegnce jako v dobách kdy mu design tvořil Pininfarina , ale je to dobrý , moc dobrý . :yes:
postavit na cestu, bude to designova bomba. Opat ten stary dobry Peugeot s nenutenou eleganciou a dynamikou v designe. Drzim palce, lebo taketo auta stretat na ceste je sviatok a isto velmi dobry protiklad k nemeckemu designu, ktory je sice velmi dobry, ela chyba mu ta francuzska elegancia. Takto sa tie dva stylu budu velmi dobre doplnat a Europa zasa chyta kormidlo lidra v designe.
[odkaz]
Zblnky vlnky design zostane vyhradeni len pre milovnikov sake😄
[odkaz]
Zblnky vlnky design zostane vyhradeni len pre milovnikov sake😄
Peugeot ještě na líbivej design nerezignoval! Je to nástupce P508?
Paráda, skvělé, tak takhle si představuji perfektní nový Peugeot. Příď je konečně dotažená, zadek bere dech. Špičkový koncept, zatím nejlepší příslib roku 2014 :yes:
Loni mne Švestka s O3 donutily totálně přehodnotit názor na design Mazdy a Škody. Pokud tohle Peugeot dotáhne do série, bude dalším v řadě :yes:
Loni mne Švestka s O3 donutily totálně přehodnotit názor na design Mazdy a Škody. Pokud tohle Peugeot dotáhne do série, bude dalším v řadě :yes: