Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lancia Ypsilon Elefantino '14: Zřejmě končící značka se zatím neloučí

6 komentářů

Ondris
Evidentně dělaj všechno proto, aby to už konečně mohli zabalit.
Zajímalo by mě, kdo si místo pěkné F500 koupí ATF Dingo z fotogalerie.
Pekelná Micinka
I nejlevnější rebrandovaná Kia by vypadala 5x lépe. Ypsilon je za zenitem a ani jako nový to žádná krása nebyla. Škoda Lancie.
JaMM
Kde stale chodia na tie clanky? Co im za to platia?
Arese
Ona ani normální Ypsilonka nejnovější generace není žádná krasavice (obrovský ponton posazený na malých kolečkách a prapodivná záď), ovšem tímto lakem + tmavými koly se zelenými poklicemi tomu dali opravdu "korunu". Kriste pane, to už ty Italové ztratili i cit pro design?!! 😢 😢 😢
faubléé
Italové cit určitě mají a vždycky měli.. Ypsilon má svoje zaměření, to znamená, že není určen pro lidi jako třeba ty, co nepochopí jakýkoli vybočení z konformity.. Mimochodem ty kolečka mají 15" (palců 😄 ), jestli se ti zdají malá, zajímalo by mě, na čem se vozí tvůj pekáč..
Arese
Ono ale nezáleží, jaká ty kola mají velikost, ale jak působí vzhledem ke karoserii. A že má nejnovější Ypsilonka obludně vysokou příď i celý ponton, to se tu doufám nebudeš snažit popírat 😉 Jinak já rozhodně nejsem odpůrce italských aut, naopak jim všema deseti fandím, jenže v posledních letech pomalu není čemu 😒 Jinak Lancia Ypsilon I. a II. generace se mi docela líbila.
P.S. Sám vlastním jedno starší italské auto, a rozhodně ho nepovažuji za "pekáč" 😉