Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Deset nejlepších interiérů podle Ward´s

84 komentářů

mino32
ako interiéry vyzerajú celkom dobre to treba uznať..prekvapilo ma ale že tam vidím asi troch zástupcov z USA..krajina ktorá bola za interiéry vždy kritiovaná...

výhradu mám voči Mercu S..len pozor aby ma tu zas nezhejtovalo pol naroda..netvrdím že je zlý ale mne moc zaujímavý nepríde...ako použitie materiálov to je skvelé ale z hladiska dizajnu ma to moc neoslovuje..proste nacapiť niekde 2 displaye z iPadu a štyri výduchy..to ja moc nemusím..mne osobne sa zdá zaujímavejší interiér v jagu XJ...ale hovorím..nevravím že je zlý ale mňa moc nezaujal..ale len môj názor 😄
mino32
sice je to na USA trhu..takže prekvapenie opadlo.. ;-\
Kharl.ANTIDIESEL
tybláho,
ZAPOMĚLI NA 17-ctku naštorc v TESLA MODEL S [odkaz] >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
RS
Je to věc vkusu a jsem ochoten akceptoval leccos, ale GMC považuji za šotek, jinak si to neumím vysvětlit 8-s
Soul už je lepší a do TOP50 by se vejít mohl. :yes:
Gvick2
GMC je velký pickup a mezi nimi je tento interiér asi opravdu nejhezčí.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
RS
Někdo někde uvádí, že to je v rámci třídy?
Já čtu: "vybrala desítku těch nejlepších, které se je možné v USA koupit."
Gvick2
Přímo na stránkách WardsAuto se můžeš dočíst, že hodnotí, jak interiér dotváří celkový charakter auta, jak interiér zapadá do celkové koncepce designu auta a nakolik vytváří přitažlivost daného auta pro zákazníka. Je snad jasné, že do "náklaďáku" jako je velký pickup se asi moc nehodí interiér supersportu nebo interiér luxusní limuzíny ani interiér malého kompaktu.
Gilgit
flyboyeda
😄
Klaudius
To je vpohode, možno ani ty sa nikomu nepáčiš...
Gilgit
RS
Nezapomeňte se chlapci pořádně poplácat po ramenou.
Topper by se měl třást, konkurence mu roste ze všech stran.
Gilgit
Filip007
Tak to pasuje od člověka, který je zvyklý na MHD a tramvaje >😁 >😁 >😁
ufoun zeleny
a? i mhd může mít pěkný interiér, stejně tak náklaďák, loď, vesmírná loď mimozemšťanů, atd...
Uživatel_5340709
nyní v podání nějakého us plátku. Asi jim trošku stříklo, když tam není nic od audi, bmw, nebo jagu. Na druhé straně jsou tam dva korejci..... >😁 . Tu anketu dělali někde v Harlemu, nebo čínské čtvrti??? :no:
Gilgit
Uživatel_5340709
Jááásně ty teoretiku patřící do partičky KW. >😁
/o tvém primitivismu bych tady mohl vyprávět, ty joudo, můžeme začít reakcemi na redaktory/ :no:
Gilgit
Uživatel_5340709
Hezky ses rozepsal, čeština nic moc ;-\ , ale především zbytečně............... :no:
Gilgit
_MT_
Účastnit se mohou jen nové interiéry a hodnocení není absolutní - nesnaží se říct, že má například Mazda 3 lepší interiér než BMW X5.
Gilgit
Uživatel_5340709
ne, to chápeš jen ty
Gilgit
Uživatel_5340709
vydýchej se, to přejde, nejhorší je pocit z vlastní bezmoci, chápu.....
Gilgit
Ji/Ri
...tohle trošku nedáváš.... není ti hamba? JzavinášW ti tu dává celkem lekci ...
Gilgit
Ji/Ri
...obávám se, že neděle stačit nebude....
rimow11
najhorší je asi ten wv..
jagprg
presne tak, Golf do toho zaberu vubec nepatri😁
RADEK1
To já bych se nejraději díval na svět přes přední sklo přízraku. 😄 Tedy dal bych hlas jemu.
romgator
velmi mě překvapil interier Chrysleru 200. Vlastně nejde jen o ten interier, ale celý Chrysler 200 je moc pěkný kus auta. A nerad to přiznávám, to samé si myslím i o Equus. Jen ten Golf tam vypadá jako chudý příbuzný.
Pekelná Micinka
Jeep a GMC jsou tedy dost hrozné, aspoň od pohledu. A GTI až na ty sedačky vypadá taky děsivě unyle, byť proti jednoduchým tvarům nic nemám.
3_diamanty
a mame na vyber aj my v europe

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] ............... je toho viacej.... ale aspon par na ukazku :yes:
Makovnik
To je TopTopper? tak ci onak, pekny vyber.
RADEK1
Jo jo, jen Mazda na interiéru dost šetřila. Ghibli jsem si nechal včera otevřít v Bratislavě a bylo to pro mě zklamání. ;-\
webpaja
U Ghibli, stejně jako u ostatních vozů vyšších tříd nesmírně závisí na barevný kombinaci. Je potřeba vědět, že jde o úplně jinej princip než vyznává německá trojka a filozofie je bližší spíš US lux nebo Jagu.
RADEK1
Tomu rozumim,ale některé plasty třeba rámeček kolem navigace je ošklivý a při doteku lupe.No prostě trochu sklamání. Myslel jsem si na Ghibli třeba jako náhradu za xf,ale zdá se mi, že je Jag kousek dál.
Ji/Ri
U 6tky mě šokl středový tunel... tenký, pochodující plast....
Gilgit
Ji/Ri
Můžeš to vysvětlit? ... zajdi, sedni a uvidíš... celé je to volné...
Gilgit
Ji/Ri
Jakého? nechápu....
Uživatel_5340709
Evidentně neděle na rozdejchání nestačí, bebínko je vééliký. 😲
Gilgit
Uživatel_5340709
Tak vydrž do pondělka, při manuální práci na to trápení zapomeneš. >😁
Gilgit
Ji/Ri
Vysmíváš se tu kopáčům výkopů, skládaní cihel.... chudinko.... ale jak říkám: někdo si o bahno občas ušpiní boty, někomu se v něm dobře hoví, viď? Gilgite, gilgite.... na jakou cestu ses to vydal?
Gilgit
Gilgit
Ji/Ri
...jo takhle.... myslíš místo tvého permanentního pobytu? ...tvého rodiště a milované domoviny? ... už vím... no každému je dobře někde jinde, viď? 😉
Btw. jzavinačw ti diskuzně i lidsky vyprášil kožíšek.
Gilgit
Ji/Ri
Odkud máš mandát poučovat co je a co není správné? Takhle to vypadá, že jsi chudinka, jehož revirem je anonymita a v reálném životě tě neposlouchá ani operátor z cofidisu... tvůj styl je dost podobný Kostrhounovi
Gilgit
Ji/Ri
Neduníš při chůzi? .... jinak je to tvůj boj. A nezlob se, tvé statě o ničem nečtu. Asi ti někdo v dětství ubližoval - je mi to líto
Gilgit
Ji/Ri
...lituji tě...
Gilgit
Ji/Ri
Když už to tvé psaní má váhu mušího lejna, tak to aspoň piš spisovně správně. >😁
Ji/Ri
Víš, v životě se nerad potkávám s tupci... a ty jsi tupec. V životě mám volbu se těmto lidem vyhýbat. Vyhnu se tedy i tobě. Nikdy jsem to neudělal, ale nedovolím takovéto "osobnosti", která je otravná svému okolí, aby zavšivovala můj život svými moudry. Jdeš na hate list.
Gilgit
Uživatel_5340709
I výplň dveří hodně pruží, už pomalu co novější M6, tak tenší plast. >😁
To xedosy, nebo 626ky nedělaly.
Filip007
Proč tam je Kia a Mazda??? A proč tam není Bentley, Pagani, Lamborghini, Audi, Jaguár...Mě osobně se interier Kia a Mazda líbí, ale nikdy bych neřekl, že patří mezi nejhezčí.A ten plastový interiér GMC je strašný
Ji/Ri
Ma3 je uvnitř super.... pocitově hodně A3... v reále opravdu povedená kantýna...
Filip007
Já neříkám, že interiér mazdy je špatný nebo škaredý, ale rozhodně nepatří mezi 10 nejlepších
Uživatel_5340709
Mám přímou možnost srovnávat M6 s audi A4/5, ačkoliv jsem velký fanda do mazd a za volantem vždy na řízení mazda, tak interiérové je produkce VW, zvlášť audi o level výš. To se musí nechat. Na oko mazda dobrá, ale pořád se nezbavila lehce plastového nádechu.
Uživatel_5340709
Podobnou otázku už jsem položil včera. Je jasné, že anketu sestavovali designeři z oblasti průmyslu a spotř. zboží, lidi pro které auta nejsou jediná a přímá parketa.
Filip007
Tak to asi nebyla dobrá porota designerů, když mezi Rolls Royce přiřadili Kiu >😁
Uživatel_5340709
Asi jen koukali na fotky, ale nejezdili.
Gilgit
Uživatel_5340709
už jsi fakt únavnej 😢
Gilgit
Uživatel_5340709
Já za to tvoje trápení spojené s pocitem méněcennosti nemůžu, řekl sis o to sám. >😁 >😁 >😁
Gilgit
Ji/Ri
...aspoň to piš pravopisně správně..... :-! 8-s
Gilgit
Gilgit
tempe73
TY TOMU TAK ROZUMÍŠ ŠULKU.
_MT_
Nejlepší není nejhezčí. Není to seznam nejdražších aut. Berou se v potaz jen "nové" interiéry. Zohledňují se i věci jako značka, segment, cena. U řady cen ve stylu X roku vyhrávají (relativně) dostupné produkty, protože prostě byly nějakým způsobem významné. Přeci jen za hromadu peněz očekáváš dobrý produkt.
Gilgit
Anonym
Corvette, Jeep, Rolls :yes: