Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

J.D. Power 2014: Nejlepší servisy mají Buick a Cadillac

16 komentářů

RADEK1
ale LR a Jaguar se servisuje v jednom a též servisu. Nechápu tedy tak rozdílné hodnocení. Možná je to ve státech jinak,ale tady se chovají v servisu stejně k majiteli LR a Jagu stejně.
rmt
Také jí nechci zpochybnit, ale vw jako druhe? Asi tam maji lepsi servis nez u nás v Budějovicich. >😁
3_diamanty
ale na druhej strane v ceskych budejovicich by chtel zit kazdy 😉
rmt
Tak o tom nemusime diskutovat >😁 ale nesmis vlastnit vw :-!
Kharl.ANTIDIESEL
no ano, OTÁZKA ZNÍ😒br />
proč to vůbec "servisovat"? tzn. platit přepal ceny v autoriz servisech za něco co NEMUSÍ BÝT 😄 PS: avtomechanici znervózněli?? 😄

1) V klasické spalovací popelnici je spousty věcí co se můžou porouchat a také samozřejmě mechanicky opotřebit, je to mechanický stroj

2) V elektromobilu [odkaz] je mechanický pohyblivých součástek minimum

ELEKTROMOBIL SE SERVISUJE😒br />
po 10 letech tlumiče
po 10 letech brzdy
po 15 letech baterka

TO JE VŠECHNO, elektromotor je bezúdržbový - životnost 20 let a kapalinu do ostřikovače si doleje každý sám 😉

>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
webpaja
Nejezdíš s ním, jen hloupě plkáš. Všechen materiál až na rozdílný servisní intervaly elektromotoru odejde stejně jako u jinýho auta. A vzhledem k nadváze Tesly, stejně jako množství elektronických systémů, tam může být ještě častěji.
Ji/Ri
Kromě mě teda! ............... Dooobře ty!!! Tak teďka máš potlesk stejný jako K.I. Prácheňský >😁 😉 :yes:
Atila_
Tak jestli to nebude o tom, ze majitele Land Roveru diky jejich vyhlasene spolehlivosti v tom servisu travi vice casu a tak si spise vsimaji nedostatku servisu. Nemluve o tom, ze v pruzkumu se mohou chyby auta snadno prenaset na servisu. Pokud jste v servisu petkrat do mesice, tak muzete nabit dojmu, ze za to muze nekvalitni prace servisu ac za to muze to auto se kterym tam jezdite.
augustin
:yes:
webpaja
Měl jsi ho někdy? Nebo to bude platonická zkušenost typu "jedna paní povídala", jak je u tebe zvykem? 😉
Petrko
Nějaké zkušenosti ze servisu Land Rover/Jaguar v USA? Nebo nějaká jiná informace o tom že jsou tam ty servisy všechny společné pro obě značky?
6B6
Neblázni, on a nějaká zkušenost? Jedině se ženskýma, možná, ale konstrukce a servis aut? No nic... :-!
RADEK1
Vždyť píši, že je to možná ve státech jinak(tedy odděleně), ale u nas co vim je servis společný pro. obě značky. Proto mě zarazilo to rozdílné hodnocení.
VWrofl
Není třeba nic dále zpochybňovat (když je použití tabletů při diagnostice relevantním údajem při hodnocení servisu) 8-s
pargi
A co na tom konkrétně J.D. hodnotí? Jakou mají v "čekárně" pohovku a jaké uvaří recepční kafe?
webpaja
Všichni víme, že je to o lidech. A nejen o těch v servisu nebo na prodejně. Pokud klient jen remcá mimo a stěžuje si na kafi jiným, nikdy to nezlepší. Jsem naopak za to, okamžitě se ohradit v případě, že se mi něco nelíbí.
Následně to zašne fungovat, pokud jsem měl výhrady, vyříkal jsem si to okamžitě. Teď se leckdy stavím jen na pokec a kávu, mezitím bez jakýhokoliv objednání technik sám od sebe zajistí čištění auta.
Jsem dokonce teď nejspokojenější za celou dobu.