Novinky
A co na tom konkrétně J.D. hodnotí? Jakou mají v "čekárně" pohovku a jaké uvaří recepční kafe?
Všichni víme, že je to o lidech. A nejen o těch v servisu nebo na prodejně. Pokud klient jen remcá mimo a stěžuje si na kafi jiným, nikdy to nezlepší. Jsem naopak za to, okamžitě se ohradit v případě, že se mi něco nelíbí.
Následně to zašne fungovat, pokud jsem měl výhrady, vyříkal jsem si to okamžitě. Teď se leckdy stavím jen na pokec a kávu, mezitím bez jakýhokoliv objednání technik sám od sebe zajistí čištění auta.
Jsem dokonce teď nejspokojenější za celou dobu.
Následně to zašne fungovat, pokud jsem měl výhrady, vyříkal jsem si to okamžitě. Teď se leckdy stavím jen na pokec a kávu, mezitím bez jakýhokoliv objednání technik sám od sebe zajistí čištění auta.
Jsem dokonce teď nejspokojenější za celou dobu.
proč to vůbec "servisovat"? tzn. platit přepal ceny v autoriz servisech za něco co NEMUSÍ BÝT 😄 PS: avtomechanici znervózněli?? 😄
1) V klasické spalovací popelnici je spousty věcí co se můžou porouchat a také samozřejmě mechanicky opotřebit, je to mechanický stroj
2) V elektromobilu [odkaz] je mechanický pohyblivých součástek minimum
ELEKTROMOBIL SE SERVISUJE😒br />
po 10 letech tlumiče
po 10 letech brzdy
po 15 letech baterka
TO JE VŠECHNO, elektromotor je bezúdržbový - životnost 20 let a kapalinu do ostřikovače si doleje každý sám 😉
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D