Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Land Rover se bude jmenovat Discovery Sport, ukáže se příští rok

11 komentářů

3_diamanty
mne sa to paci ako je to vzadu pekne dvihnute, tym padom bude aj zadny najazdovy uhol velmi slusny ... paci sa mi rovna kapota a rovna strecha.... cele to posobi velmi dynamicky a moderne... ziadna tazkopadna usadlina

nepochybne to bude opat kral vo svojej triede :yes😒br />
land rover jaguar slape :yes:
Pekelná Micinka
Je to docela pěkný, akorát zadní část z bočních pohledů působí trochu divně, naživo to bude určitě ok. Pochvala za ten asymetrický náznak na pátých "dveřích". :yes:
webpaja
...podle toho, co psali angláni a zaslechl jsem od prodejce je toto předvzvěst obecnýho vzhledu LR a nástupce současnýho Disca.
První Disco Sport (nástupce Freelanderu) bude představený v sériový podobě v Paříži ve verzi pro 5 osob, prodávat se začne zkraje 2015 a bude následovat i 7-mi místná verze.
Dospělý Disco pak někdy příští rok.
Ja Prvni 123
no - ale tak to asi mělo vypadat!
Jako turista s velkým báglem...
😉
Rover je totiž v překladu tulák...
😉
webpaja
Je jinej, nevím jestli disproporční, auto je hladší 😉
Gasoline
Už současná generace má třetí řadu plnohodnotnou (téměř - sedadla stejně velká, jen níž nad podlahou).
Warrual
Koukám že všechny sedadla jsou stejně velký a to i ve třetí řadě, kde bývají běžně skládačky v podlaze. To se asi do reálný verze nedostane 😒
KANKUNEN
Jenže nikdy nebyl tak disproporční.
webpaja
Jak to napsat...Tenhle hrb provází řadu Discovery od počátku. Je charakteristickým prvkem 😉
sushi7474
Skvele! :yes:
Toky1
To auto takto vyzerá ako turista s poriadnym báglom. Nejak disproporčne či čo.