Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tatra Trucks má nového ředitele výroby

Novým ředitelem výroby společnosti Tatra Trucks byl jmenován osmapadesátiletý Ing. Jan Rulec, který má bohaté zkušenosti z automobilového průmyslu.
Zpět na článek
Avatar - Bubáq
18. 4. 2014 07:50
Stále není vyhráno,
... a existenční problémy přetrvávají.
Pokud se skutečně podařilo obnovit elementární důvěru bank, mělo by být cílem zpracovat plán zavedení dalšího výrobku, který by měl být zaměřen na vyšší využití výrobních kapacit, t.j. výrobku masověji zastoupeného na trhu. Bez externího financování to ale nepůjde.
Tractor není špatný nápad (několik výrobců agrotechniky jej má v portfóliu, postavených na traktorových šasi), ale- jak se zdá- podstatné zvýšení výroby nepřináší.
Je to stále velmi těžká situace, ale věřím, že nový pan ředitel má dostatek zkušeností, aby jeho působení bylo pro firmu přínosem.
Rozbalit vlákno
3
Avatar - Barrichello
18. 4. 2014 08:41
Re: Stále není vyhráno,
spíš než nový výrobek by to chtělo sehnat dealery a servisy v zemích kde Tatra nenní azstoupena, nebo velmi řídce a soustředit více svůj poenciál na arábii, afriku, jižní ameriku a asii....

V evropě nemá Tatra šanci se výrazněji prosadit, tma nemá cenu razantně investovat.
Avatar - Parda71 (BMWfans)
18. 4. 2014 12:48
Re: Stále není vyhráno,
Souhlas, stavěl bych to zatím na Phoenixu a jehop derivátech, ale hlavně to chce expandovat na další trhy. V Evropě moc těžké podmínky nenajdeš krom staveb a těžby dřeva, takže určitě jít na východ.
Avatar - Parda71 (BMWfans)
18. 4. 2014 12:47
Re: Stále není vyhráno,
Tractor nemůže přinášet podstatné zvýšení výroby, když se ještě vyrábět nezačal.
Situace pořád těžká je, ale mám radost z toho, že české firmy (snad) začaly Phoenixy nakupovat a značce znovu věřit. Různých Phoenixů na stavbách a s dřevem potkávám stále víc a víc, z čehož mám velkou radost.