Novinky
kaiserlábus
0
>😁 Na místě spolujezce, no to je bomba >😁 mám si vzít blond paruku a umělý kozy? >😁
The Spešl Uan
0
No to jsem teda nepochopil😁 Ale svízt se s tím může bejt fakt extrém!!
Martin911Turbo
0
byl bys rád, kdyby jsi mohl být aspoň jako spolujezdec a sedět vedle vyjímečných lidí co si pořídili vyjímečné auto
Občan Slovenskej Republiky sa nemôže zapojiť do súťaže z akého dôvodu?Veď tam chodí aj veľa Slovákov a taktiež vašu stránku navštevuje veľa Slovákov.Ja som tam bol už viackrát,dokonca nám bol Richard ochotný odpovedať na otázky a kamarát sa dostal aj za volant a mohol si pohačať v XJ 220,ja som čupel vedľa neho a aspoň hmatom som vnímal tu raritku.Sedadlo spolujazdca v tomto vínimočnom aute je lákavá nabídka a preto ako čitateľ auto.cz som smutný že nemám šancu 😒 😄
Rozumím Vaší stížnosti. Tak nezbývá než získat české občanství! >😒] A nebo udělat podobnou akci v SK a vrátit nám to tím, že se nebudeme moct přihlásit my, Češi >😒]
A čo sa budeme doťahovať ako malé deti 😄 Inak položil som otázku,nie podal stažnosť 😉 Newa,ideme tak či tak podporiť českú kasičku a minúť tie u nás nepoužitelné papiere >😁 PS:Tie vaše 5litre sú dlhé jak týždeň pred výplatou,sa mi to nezmestí do peňaženky 😄 ale papier je kvalitný,to sa musí nechať...