Bentley Continetnal GT se mi líbí a koupil bych si ho, 4dveřový Flying spair, se mi taky líbí, taky bych o něm uvažoval, nebo A8, asi bych šel do A8 má hezčí interiér a exteriér vlastně taky
Ale jet s tím velkým Phantomem po městě, podle mě není nic veselého, nejděsivější na Phantomu je prakování, pokud by člověk žil někde na panství v Anglii a nikdy by stím autem nevjel do města a jenom by jezdil z jednoho panství na druhé, tak jo , ale jinak nevím nevím, Phantom je nádherné auto, jenom je zoufale nepraktické, navíc u tak velkého a těžkého auta mít pohon jenom vzadu je docela opruz
[odkaz]
s Audi A6 quattro by se mi tohle nestalo a už bych byl dávno fuč
Jsou to prostě auta jenom na image, já mám rád i trochu té praktičnosti, proto bych vždy dal přednost originál německé prémii, před těmito britskými náhražkami, které stejně vyrábí německá prémie
tedwine
1
si zjavne pochopil vo co go .. >😁 :no:
flyboyeda
1
rolls royce a Bentley to je divadlo, německá prémie to je mnohem méně divadla, ale stejná technika, pohodlí stejné ne-li větší, praktičnost o tom ani nemluvě
objedu se bez divadla, ale neobejdu se bez toho zbytku
Ten kdo má rád show a divadlo bere Rolls a Bentley
Kdo chce luxus a diskrétnost bere německou prémiii
mám v tom jasno
tedwine
0
kto chce diskretnost, bere francuzku premiu >😁 >😁
srandujem, tu je kazda diskusia zbytocna. Prajem pekne pocasie - najmä jasno.
flyboyeda
0
stím že tady je každá diskuse zbytečná souhlasím, je to ztráta času
jenom někdy když mám chuť a náladu si tu něco napíšu
francouzská prémie neexistuje a těch německých prémií tu jezdí celkem dost, takže na pohodlný zapadnutí je to to nejlepší
TRujder
2
by me zajimalo, jestli jsi vubec nekdy v takovem voze jel, ze muzes takhle porovnavat.... k nahrazce ma RR hodne daleko.... a to mi ver, mluvim z vlastni zkusenosti.
flyboyeda
0
Rolls Royce je divadlo a show, která na tebe evidentně zabírá, na mě zas ne
TRujder
0
no jeden mi stoji v garazi a musim rict, ze to opravdu jenom show neni....
flyboyeda
0
Je to Ghost?
Tymkoo
0
jel si v nem teda nebo ne, kdyz vis, ze je blby do mesta? :-!
TRujder
0
mam v nem najeto okolo 15tisic km (ghost) a neni to zase az tak odlisne od te tve nemecke premie co se velikosti a prakticnosti tyce...
flyboyeda
1
Ghost není Rolls Royce , ale předražená BMW 7 a BMW 7 se mi líbí a řídí víc a líp
Rolls Royce to je Phantom a já jsem mluvil o Phantomu, je to opravdový Rolls Royce a je hodně nepraktický
Ghost je o poznání praktičtější,ale už to není Rolls Royce
Proto je pro mě jasná volba D3 ( A8, S, 7)
Mercedes S je z D3 v současnosti nejlepší, nemrzí tě ,že jsi nepočkal na nový Mercedes S ? 😄
TRujder
1
Ne nemrzí vubec, alespon se maji lidi jako ty o čem bavit. A kdyz uz jsme u nového Ska, ano je to vice univerzálnejsi auto, ale Rolls je stále o kategorii výše co se pohodlí a luxusu tyce. Odhlucneni, kvalita sedadel, a hlavne klidnější jízda....
Znova se vracim k tomu, kdyz říkáš, ze se ti sedma řídí lepe, to musis mit najeto v ghostu taky asi tisíce km, aby jsi to mohl objektivně srovnat... Spise to vidím jinak, ty jsi clovek, co ma v lepším případe fabii a uz jenom proto, ze jsou pro tebe tyhle auta nedosažitelná, tak jsou špatná.
TRujder
0
A tím ja osobne končím s diskuzí.
flyboyeda
0
Ghost bych si nekoupil už jenom proto, proto že to není skutečný Rolls Royce, ale předražená BMW 7
Rolls Royce to je Phantom
Aston Martin to je DB9
takže nemáš ani Astna ani Rolls Royce a myslíš si o sobě ,
že jsi pán zeměkoule
Pán zeměkoule má Phantom a jeho zaměstnanci mají Ghost
už jenom proto bych si koupil BMW 7 protože to je vrchol od BMW
BMW 7 je BMW Ghost není Rolls Ryoce, ale BMW
Ghost není vrchol od Rolls Royce,Ghost ani není Rolls Ryoce, Ghost je chudý příbuzný od opravdového Rolls Royce Phantom, který není v ničem lepší jak BMW 7, je jenom dražší
MichalSVK
1
Hlavne, že Flying Spur by si si kúpil... a to nie je tak náhodou len predražená A8? BMW si aspoň dalo záležať, že tam nenájdeš žiadne tlačítka z BMW 1 ako u Bentley s koncernovými ovládačmi... a tvrdiť, že RR Ghost nie je Rolls bez toho aby si si do toho len sadol je odvaha.
flyboyeda
0
Hele kdyby sis přečetl co jsem napsal, tak by jsi zjistil , že bach dal přednost A8 před Flying Spur
tedwine
0
spravne, dont feed the troll
tedwine
0
:yes: (BTW nemrzí Ťa, že si nepočkal na face-lift Dusteru? ) 😉
flyboyeda
0
mimochodem ta Fábie o které jsi mluvil je Škodovka, ale Ghost není Rolls Ryoce to je co
Mig_35
0
Co osobně přitahuje mladýho borce jako seš ty na takovém autě jako je Ghost?
Podle mně se v Rollsu sedí nejlíp vzadu...
webpaja
0
:yes:
Tymkoo
0
Ted uz v tomhle stromu nepoznam, kdo na koho reagoval. Ja chtel na flyboye, ktery v tom voze evidentne nikdy nesedel. 😄
vabis
0
fly: co je praktické a nepraktické auto, to nechám na Vaší úvaze (stejně by vyhrálo mhd). Nicméně i díky osobním zkušenostem si dovolím oponovat o pohodlí. Esko (nebo Vaše milované A😄 je uvnitř zcela něco jiného než Phantom! Není to stejné a ani podobné! Německá jsou auta jsou fajn, na denní ježdění možná vhodnější. Ale Rolls nejede, ten se proti nim nese. Tam je TICHO a péruje taky jinak. Pravdu však máte v tom, že bez kamer se v Phantomu dost blbě vidí těsně okolo auta. (Ghost moc neznám, neposloužím).
webpaja
0
házení perel sviním...nemá to smysl. Tenhle hošík ještě ani nesmí řídit, jeho "myšlenky" jsou řízeny katalogy zdarma. Ty mu RR ani Bentley zřejmě nedá. 😄
webpaja
0
Edo, ty se zatím musíš obejít i bez řidičskýho oprávnění 😉
Filip007
0
Cože? Vy byste raději A8 místo Rollse? A že A8 má hezčí interiér? To jsi upad ne?
To máš asi pravdu, že s RR Phantom se blbě parkuje ve městě, ale tomu majiteli to je jedno, když bude mít řidiče, což majitelé RR mají. Rolls Royce je skvěle udělané auto a řekl bych, že bude jedno z nejpohodlnějších a nejluxusnějších aut na světě a o to jde. Nikoho nezajímá, že se naklání...
Rolls rovná se Luxus. To jsou synonyma. :-!
Ale jet s tím velkým Phantomem po městě, podle mě není nic veselého, nejděsivější na Phantomu je prakování, pokud by člověk žil někde na panství v Anglii a nikdy by stím autem nevjel do města a jenom by jezdil z jednoho panství na druhé, tak jo , ale jinak nevím nevím, Phantom je nádherné auto, jenom je zoufale nepraktické, navíc u tak velkého a těžkého auta mít pohon jenom vzadu je docela opruz
[odkaz]
s Audi A6 quattro by se mi tohle nestalo a už bych byl dávno fuč
Jsou to prostě auta jenom na image, já mám rád i trochu té praktičnosti, proto bych vždy dal přednost originál německé prémii, před těmito britskými náhražkami, které stejně vyrábí německá prémie
objedu se bez divadla, ale neobejdu se bez toho zbytku
Ten kdo má rád show a divadlo bere Rolls a Bentley
Kdo chce luxus a diskrétnost bere německou prémiii
mám v tom jasno
srandujem, tu je kazda diskusia zbytocna. Prajem pekne pocasie - najmä jasno.
jenom někdy když mám chuť a náladu si tu něco napíšu
francouzská prémie neexistuje a těch německých prémií tu jezdí celkem dost, takže na pohodlný zapadnutí je to to nejlepší
Rolls Royce to je Phantom a já jsem mluvil o Phantomu, je to opravdový Rolls Royce a je hodně nepraktický
Ghost je o poznání praktičtější,ale už to není Rolls Royce
Proto je pro mě jasná volba D3 ( A8, S, 7)
Mercedes S je z D3 v současnosti nejlepší, nemrzí tě ,že jsi nepočkal na nový Mercedes S ? 😄
Znova se vracim k tomu, kdyz říkáš, ze se ti sedma řídí lepe, to musis mit najeto v ghostu taky asi tisíce km, aby jsi to mohl objektivně srovnat... Spise to vidím jinak, ty jsi clovek, co ma v lepším případe fabii a uz jenom proto, ze jsou pro tebe tyhle auta nedosažitelná, tak jsou špatná.
Rolls Royce to je Phantom
Aston Martin to je DB9
takže nemáš ani Astna ani Rolls Royce a myslíš si o sobě ,
že jsi pán zeměkoule
Pán zeměkoule má Phantom a jeho zaměstnanci mají Ghost
už jenom proto bych si koupil BMW 7 protože to je vrchol od BMW
BMW 7 je BMW Ghost není Rolls Ryoce, ale BMW
Ghost není vrchol od Rolls Royce,Ghost ani není Rolls Ryoce, Ghost je chudý příbuzný od opravdového Rolls Royce Phantom, který není v ničem lepší jak BMW 7, je jenom dražší
Podle mně se v Rollsu sedí nejlíp vzadu...
To máš asi pravdu, že s RR Phantom se blbě parkuje ve městě, ale tomu majiteli to je jedno, když bude mít řidiče, což majitelé RR mají. Rolls Royce je skvěle udělané auto a řekl bych, že bude jedno z nejpohodlnějších a nejluxusnějších aut na světě a o to jde. Nikoho nezajímá, že se naklání...
Rolls rovná se Luxus. To jsou synonyma. :-!