Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat bude vyrábět modely Jeep v Číně, zatím neřekl které

34 komentářů

Karel6
na té úvodní fotce ??? 😲
3_diamanty
ide o novy jeep renegade [odkaz] 😉
Karel6
To je zbastlenej kterej Fiat ? Panda ? Nebo je to nějaká x-tá verze univerzalního Fiata 500 ? Doufám že do toho dají amíkům aspoň pořádnej motor , takovej oturbenej dvouválec z vysavače na chřestýše >😒]
Anonym
Jeep by fiat. Další fešák po novém Cherokee, že >😁

Nu, ale už sem jim podařilo nezmršit jeden model - Charger. První vlaštovka >😁
zlysoused
Bariku, raději nám tu zopakuj tu svoji oblíbenou pohádku o tom, jak Chrysler aspol pod Fiatem nic nevyvíjí a vše bylo vyvinuto ještě za Cerberuse. 😉
Anonym
A co vyvinuli?

Cherokee
Dart
200

a udělalili pár faceliftů nebo dotáhli do konce co Cerberus či DaimlerChrysler začal (Viper, 2010 Charger, 300, GrandCherokee).
JO a do Ducata vrazili Pentastar a nalepilli an to logo RAM >😁 A tvralo jim to 3 roky >😁
zlysoused
V posledním roce představili 3 nové klíčové modely Cherokee, 200 a Renegade. Všechny se špičkovou technikou a moderními interiéry. Tebou kritizovaný design exteriéru hodnotí na živo pozitivně. Stejně tak velmi pozitivní jsou dosavadní testy jak Cherokeeho, tak 200ky.

Už jsi viděl Cherokeeho na živo, že tu neustále nadáváš?

Nadávání na design je to jediné co ti ještě zbývá.
twistedTSD
A co jsi čekal? Že okamžitě po převzetí začnou zázračně chrlit desítky nových modelů a staré projekty zahodí?...Jak jde o "Fisler", docela perlíš.
Anonym
že by třeba za 4 roky mohli představit tak 3 nový modely pod značkou Chrysler. Kde nic, tu nic >😁

Zatím lepí nastatovanou kaši z torsek fiatu a alfy a ze starých projektů MB/Cerberus.

To by uměl s prominutím i čínan >😁
twistedTSD
Fiat také není zrovna situaci, aby si mohl dovolit rozhazování miliard na obnovu/rozšíření modelové řady. Je rád, že je rád a že mu Chrysler zajistí přežití.

Z čeho jiného by měl asi Fiat "lepit"? Je to snad koncern jako každý jiný...
Anonym
Nějak se jim přestává daři i v rusku

[odkaz]

A to docela masivně >😁
zlysoused
Nic takového, je to nový svébytný model Jeepu, který dostane širokou paletu motorů, převodovek a pohonů.
Anonym
na plaftofrmě fiatu, si zapoměl dodat >😁
zlysoused
A?
Anonym
B.....když řeknu A, musím říct taky B >😒] >😁
ericn
Souhlas 😉 Btw vypadá to jak zmršená Panda 4x4, no ne že by ta byla nějak nádherná. Opravdu jsem zvědav jak se bude tato parodie na Jeep prodávat 😉
Klaudius
Paródia na Jeep disponujúca paródiou na dizajn... 8-s
zlysoused
Už jsi ho viděl na živo Klaudiusi, že mudruješ? 😉
JaMM
... ale fakt zlý. Toto je výsledok, keď scenár, hlavnú rolu, hudbu, produkciu, ... zastrešuje veľký režisér Sergio. Bohužiaľ Marchionne. 😉
Uživatel_5340709
táta velkej Cherokee vleze na malinkou mámu Pandu, ................. a výsledek je tahle zrůdička, jak trefně poznamenal Kálrl Von sechs.
Mr.Murphy
.... a neprodejné Jeepy, co, děcka? 😉

Já vím, vy to chcete jen s rámem a HEMI V8.... nalepit nad postýlku.... :yes:
Anonym
Až se v Evropě prodá Cherokee tolik, kolik se prodalao hranatýho v 90. letech, tak přijd, pokecáme.

Do tý doby je to prachsprostá adorace fiatu, o to trapnější, že do příchodu Fiatu do Chrysleru,tedy potažmo i Jeepu byl Jeep pro většinu z vás obludná krabice, kterou by si nikdo z vás nekoupil.

Toč se toč, korouhvičko. >😁
Uživatel_5340709
Toš v améru čakajú ňákú jadernú katastrofu, fčíííl se tam budú rodit samí trpaslíci??? >😁
Lacomme
Je to stejně velké jako Yeti 😉
Anonym
je to stejně ošklivé jak Yeti >😁 Spíš ošklivější a to je co říct >😁
PetrPu
Ta reklama na Mercedes je na zabití, měl jsem sluchátka a malem jsem skočil z židle ! právě proto sem chodím jenom občas !
Uživatel_5340709
Nedávno o tom bylo v televizi v pořadu od Pohlreicha, .... to tam byl taky jeden čech, co měl v německu hospodu a němcům prodával smaženého pangasiuse s tím, že je to losos >😁 . No a tady bude Ital prodávat číňanovi Pandu s tím, že je to Jeep. >😁 :-! 8-s
zlysoused
Jak tohle auto souvisí s Pandou?
Uživatel_5340709
čéče nebuď tak úzkoprsej........
zlysoused
Spíš ty nebuď tak blbej. 😉
Uživatel_5340709
Tak si to tak neber, věřím ti, že máš načteno o fiatu a jeepu všechno, moje značky to nejsou. Snad se tolik nestalo, když jsem si udělal srandu modelu který se mi nelíbí. To co se nelíbí tobě, mě určitě nechá klidným. 😄
Anonym
Ten máš načteno velký kulový...zná tak válečnej Willys a tyhle nový jebky. Co bylo mezitím o tom nemá páru >😁

Italian fans začly ameriky zajímat příchodem fiatu, do tý doby to pro ně byly obludy, ale mávnutím proutku se z toho staly káry, za který začli kopat. Njn, co dodat. Snad radši nic a jen se tiše smát >😁
Anonym
:yes: :yes: :yes:
megacruiser
se náhodou celkem povedl. Jasně, je to jen překopaný Fiat, ale čemu to vadí? Líbí se mi, že hrana pod předním oknem je od pohledu nízko a celkově je prosklení hodně solidní, takže z auta bude slušně vidět - rozhodně to nebude taková tragédie, jako kreace s téměř vodorovným a ještě dvojitým A sloupkem za který se schová cokoliv. Vidím to na slušnou masovku pokud nepřestřelí cenu. Stejně ale pořád čekám na SUV Fiat 500X a VW Taigun - ty vypadají zatím naprosto dokonale a tak mají velký potenciál zamíchat s kartami.