Novinky
... ale fakt zlý. Toto je výsledok, keď scenár, hlavnú rolu, hudbu, produkciu, ... zastrešuje veľký režisér Sergio. Bohužiaľ Marchionne. 😉
táta velkej Cherokee vleze na malinkou mámu Pandu, ................. a výsledek je tahle zrůdička, jak trefně poznamenal Kálrl Von sechs.
.... a neprodejné Jeepy, co, děcka? 😉
Já vím, vy to chcete jen s rámem a HEMI V8.... nalepit nad postýlku.... :yes:
Já vím, vy to chcete jen s rámem a HEMI V8.... nalepit nad postýlku.... :yes:
Až se v Evropě prodá Cherokee tolik, kolik se prodalao hranatýho v 90. letech, tak přijd, pokecáme.
Do tý doby je to prachsprostá adorace fiatu, o to trapnější, že do příchodu Fiatu do Chrysleru,tedy potažmo i Jeepu byl Jeep pro většinu z vás obludná krabice, kterou by si nikdo z vás nekoupil.
Toč se toč, korouhvičko. >😁
Do tý doby je to prachsprostá adorace fiatu, o to trapnější, že do příchodu Fiatu do Chrysleru,tedy potažmo i Jeepu byl Jeep pro většinu z vás obludná krabice, kterou by si nikdo z vás nekoupil.
Toč se toč, korouhvičko. >😁
Toš v améru čakajú ňákú jadernú katastrofu, fčíííl se tam budú rodit samí trpaslíci??? >😁
Ta reklama na Mercedes je na zabití, měl jsem sluchátka a malem jsem skočil z židle ! právě proto sem chodím jenom občas !
Nedávno o tom bylo v televizi v pořadu od Pohlreicha, .... to tam byl taky jeden čech, co měl v německu hospodu a němcům prodával smaženého pangasiuse s tím, že je to losos >😁 . No a tady bude Ital prodávat číňanovi Pandu s tím, že je to Jeep. >😁 :-! 8-s
Jak tohle auto souvisí s Pandou?
čéče nebuď tak úzkoprsej........
Spíš ty nebuď tak blbej. 😉
Tak si to tak neber, věřím ti, že máš načteno o fiatu a jeepu všechno, moje značky to nejsou. Snad se tolik nestalo, když jsem si udělal srandu modelu který se mi nelíbí. To co se nelíbí tobě, mě určitě nechá klidným. 😄
Ten máš načteno velký kulový...zná tak válečnej Willys a tyhle nový jebky. Co bylo mezitím o tom nemá páru >😁
Italian fans začly ameriky zajímat příchodem fiatu, do tý doby to pro ně byly obludy, ale mávnutím proutku se z toho staly káry, za který začli kopat. Njn, co dodat. Snad radši nic a jen se tiše smát >😁
Italian fans začly ameriky zajímat příchodem fiatu, do tý doby to pro ně byly obludy, ale mávnutím proutku se z toho staly káry, za který začli kopat. Njn, co dodat. Snad radši nic a jen se tiše smát >😁
se náhodou celkem povedl. Jasně, je to jen překopaný Fiat, ale čemu to vadí? Líbí se mi, že hrana pod předním oknem je od pohledu nízko a celkově je prosklení hodně solidní, takže z auta bude slušně vidět - rozhodně to nebude taková tragédie, jako kreace s téměř vodorovným a ještě dvojitým A sloupkem za který se schová cokoliv. Vidím to na slušnou masovku pokud nepřestřelí cenu. Stejně ale pořád čekám na SUV Fiat 500X a VW Taigun - ty vypadají zatím naprosto dokonale a tak mají velký potenciál zamíchat s kartami.
Nu, ale už sem jim podařilo nezmršit jeden model - Charger. První vlaštovka >😁
Cherokee
Dart
200
a udělalili pár faceliftů nebo dotáhli do konce co Cerberus či DaimlerChrysler začal (Viper, 2010 Charger, 300, GrandCherokee).
JO a do Ducata vrazili Pentastar a nalepilli an to logo RAM >😁 A tvralo jim to 3 roky >😁
Už jsi viděl Cherokeeho na živo, že tu neustále nadáváš?
Nadávání na design je to jediné co ti ještě zbývá.
Zatím lepí nastatovanou kaši z torsek fiatu a alfy a ze starých projektů MB/Cerberus.
To by uměl s prominutím i čínan >😁
Z čeho jiného by měl asi Fiat "lepit"? Je to snad koncern jako každý jiný...
[odkaz]
A to docela masivně >😁